Author Topic: Uğurlu Çeyiz Mağaza Sayısını 10’a çıkarıyor  (Read 751 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1388
    • View Profile
Uğurlu Çeyiz Mağaza Sayısını 10’a çıkarıyor
« on: February 23, 2021, 09:37:21 PM »
Uğurlu Çeyiz Mağaza Sayısını 10’a çıkarıyor

Kuruluşunun üzerinden geçen 40 yıla; yeni ürünler, katlanarak artan mutlu müşteriler ve yeni şubeler ekleyerek adım adım büyüyen ve bugün Gaziantep’te toplam 8 şube ve 250’nin üzerinde çalışanıyla hizmetlerine devam eden Uğurlu Çeyiz, yıl sonuna kadar açılmasını planladıkları iki yeni şubeyi duyurdu. Uğurlu Çeyiz Kurucusu Coşkun Uğurlu; daha çok mutlu müşteri yaratmak için çıktıkları bu yolculukta; mutfak grubu, elektrikli ev aletleri, kişisel bakım, ev gereçleri ve ev tekstili gruplarında birbirinden cazip fiyat ve seçeneğe sahip ürünlerini yıl sonuna kadar açmayı planladıkları 2 yeni mağaza ile daha geniş çevrelere ulaştırmak istediklerini açıkladı. Siz de Gaziantep ev eşyaları almak için bu firmayı seçebilirsiniz.

Perakende mağazacılık sektöründe Gaziantep’in öncülerinden olan Uğurlu Çeyiz, bölgenin ilk çok katlı mağazası olmasının yanında, en geniş ürün yelpazesine ve en çok ürün çeşidine sahip mağaza olarak da tanınıyor. Mağazalarında; baharatlıklar, kek kalıpları, termoslar, saklama kapları gibi mutfak gereçlerinin yanında tavalar, tencere ve düdüklü tencereler, çatal kaşık bıçak takımları, çay setleri ve servis tepsileri gibi her mutfağın olmazsa olmazı mutfak aletlerine kadar birçok mutfak ürününe yer veren Uğurlu Çeyiz, elektrikli ev aletleri kategorisinde de iddialı. Fritöz, çay makineleri, kahve makineleri, blender setleri, elektrikli süpürge ya da kettle gibi elektrikli ev aletlerinde oldukça geniş seçenek sunan mağazalarda her zevk ve bütçeye uygun ürün yer alıyor. Uğurlu Çeyiz mağazalarında, her zevke hitap eden çok sayıda modelin yer aldığı, nevresim takımları, pike takımları uyku setleri ve yatak örtülerinin yer aldığı ev tekstili bölümü de geniş yer alıyor. Gaziantep beyaz eşya ihtiyacı olanlar firmadan asla şaşmamalıdır.

Coşkun Uğurlu; mağazalarında verdikleri hizmetin satış ile bitmediğini ve satış sonrası hizmetler ile müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşımanın Uğurlu Çeyiz mağazalarının ana hedefi olduğunu belirtti. Ürün çeşitliliğinin önemine değinen Coşkun Uğurlu; “Su sebili, traş makinesi ya da yatak örtüsü, müşterimizin aradığı her ne olursa olsun birden fazla seçenek sunmak bizim için oldukça önemli.” diyerek yeni açacakları mağazalarda da müşterilerinin istedikleri tüm ürünlere kolay ulaşmasını ve cazip ödeme seçenekleriyle alışveriş yapmasını sağlamayı amaçladıklarını belirtti.

Online alışverişlerinizi gerçekleştirmek için ise, Ugurluceyiz.com.tr içerisine giriş yapabilirsiniz.