Author Topic: instagram takipci hilesi  (Read 1008 times)

baybars

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 448
    • View Profile
instagram takipci hilesi
« on: January 28, 2020, 05:49:20 AM »
instagram takipci hilesi

Dijital bir çağı yaşadığımız günümüz dünyasında, ticaret, sosyal yaşam ve eğitim başta olmak üzere her alanda internet kullanmaktayız. Önemi giderek artan sosyal medya kullanımı ise hayatımızın artık vazgeçilmez bir parçası. Örneğin ülkemizde 50 milyona yakın sosyal medya kullanıcısı bulunmakta. Sosyal medya mecrasının başlıca ayaklarından biri instagram dünyası. Diğer sosyal medya platformlarından eş zamanlı olması özelliğiyle ayrılan instagram, kitleleri ünlülerin dünyasına davet etmesi yönüyle çoktan bir fenomen halini aldı bile. Sadece kişilerin değil ürün ve hizmetlerin hedef kitleyle buluşması konusunda da instagram vaz geçilmezler arasında.

İnstagram mecrasının bu önemine binaen kullanıcılar ve işletmelerin hedefi daha çok takipçiye ulaşmak takipçi sayısıyla diğerleri arasında bir adım öne çıkmak olmakta. Diğer bir tabirle instagramda takipçi kasmak isteyenler bunun için doğal olmayan yollar arayıp ' instagramda takipçi hilesi'ne başvurabilirler.

İnstagram takipçi hilesi nedir?
Herkesin instagram fenomeni olmak istediği düşünülürse instagram takipçisi satan pek çok sitenin ortaya çıkması gayet anlaşılır bir durum. İnstagram takipçisi hilesi bir takım uygulamalar aracılığıyla bir anda binlerce takipçiye ulaşmayı sağlayan tartışmalı bir yöntem. Çünkü instagram ve benzeri platformalar hileli kullanımlar için devamlı yeni algoritmalar geliştirmekteler. Ayrıca bir anda binlerce takipçiye ulaşan kullanıcılar instagram radarına takılmakta ve banlanabilmektedir.

İnstagram takipçi hilesi nasıl yapılır?
Günümüzde instagram takipçisi satan pek çok site bulunmakta. Bunların her birinin kullandığı yöntem farklı olmakla beraber çeşitli riskler barındırmakta. bazıları sadece kullanıcı adlarına takipçi sağlarken bazıları özel programlar kullanarak kullanıcı adı ve şifreyle giriş istemekte belirli ücretler karşılığında takipçi satmaktadır. Bu sistemler birbirinden farklı olup ne kadar güvenli oldukları su götürür bir haldedir.

İnstagram kullanıcı adı ve şifresiyle bir takım sistemlere giriş yapmanızı isteyen ya da kazandığınız puan ve kredilerle takipçi satan sitelerin bu yolla hesabınızı ele geçirebildiğini öncelikle belirtmek gerek. Bu hileli yöntemle instagram API lerini kullanan algoritmalar kullanıcılara takipçi sağladığı gibi onların hesaplarını işlevsiz hale getirerek başkalarının takipçisi yapmakta takipçi satın alan kullanıcı profili de otomatik olarak başkalarının takipçisi olabilmektedir.

 Ayrıca kullanıcılar telefonlarına yönlendirilen sms onaylarıyla hesaplarını kaybettikleri gibi yüklü telefon faturalarıyla da karşılaşabilmektedir. Bununla beraber kullanıcıları kendi ülkesinden seçen sizden şifre vs istemeyen sistemlerin daha güvenli olduğunu söylemek gerek. Bu yolla üçüncül kişilerin hesabınıza erişmesinin önüne geçip kullanıcı güvenliğini sürdürebilirsiniz.

Fakat hatırlamakta fayda var instagram 2018 yılında yaptığı resmi açıklamayla sahte takip, yorum beğeni yapan hesapları tespit edip banlayacağını duyurmuştu.


Bu konuda genel kanı hileli yöntemlerle takipçi artırmanın kullanıcılara faydadan çok zarar getireceği yönünde. Bir takım doğru stratejiler ve yöntemler izleyerek takipçi sayısını doğal olarak artırmak bu şekilde dijital dünyanın kapılarını aralamak gayet mümkün.

Kaynak; https://instabayi.com/