Author Topic: Bütçenize Uygun Taksitle SEO Çalışması  (Read 1011 times)

baybars

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 448
    • View Profile
Bütçenize Uygun Taksitle SEO Çalışması
« on: December 10, 2019, 05:18:55 PM »
Bütçenize Uygun Taksitle SEO Çalışması

SEO çalışmalarında kurumsal düzeyde hizmetler sunan Alpnet Ajans en uygun fiyatlarla bütçenizi sarsmadan siz değerli müşterilerine hizmet sağlamaktadır.



SEO paketlerimiz sizlerin ihitiyacına uygun olarak 4 farklı kategoriye ayrılmaktadır. Bu paketler aşağıda belirtildiği üzere:

- SİLVER SEO PAKETİ
- GOLD SEO PAKETİ
- PLATİN SEO PAKETİ
- ÖZEL SEO PAKETİ

Şeklinde ihtiyaçlar doğrultusunda müşterilerin isteğine göre sunulmaktadır.

Gelelim SEO paketlerimizin özelliklerine

- SİLVER SEO PAKETİ
Başlangıç olarak uygulanan seo çalışma paketimizdir. Genel olarak yeni açılan siteler ya da daha önce seo çalışması uygulanmamış sitelere bu paketi uygulamaktayız.

- GOLD SEO PAKETİ
Orta seviye seo çalışma olan bu paketimizde genellikle arama motorlarında etkili sonuçlar alınmasına dayalı etkin çalışma metodları uygulanmaktadır.

- PLATİN SEO PAKETİ
En çok tercih edilen seo çalışma paketi olmasının yanı sıra ek hizmetlerle de desteklediğimiz bir uygulama paketi olma avantajıyla da rağbet görmektedir.

- ÖZEL SEO PAKETİ
Bu paketteki seo çalışmaları müşterilerin isteği doğrultusunda yapılandırılarak en etkili yüksek çalışmalarla uygulama yaptığımız SEO paketidir.

Gelelim SEO çalışma paketlerimizden nasıl yararlanacağınıza; Öncelikli olarak web siteleriniz için hangi paketi almaya karar verdikten sonra seçeceğiniz hizmet paketi ödemesini size uygun olan ödeme yöntemlerinden biriyle yapmanız olacaktır. Ödemenizi Banka Havale/EFT yoluyla yapabileceğiniz gibi Kredi kartına taksitle de bütçenizi sarsmadan yapabilirsiniz.

SEO hizmet paketlerimiz aylık olarak müşterilerimize sunulmaktadır. Hizmet aylık süresi biten çalışmaları müşterilerimiz her ay paket ödemesini yaparak yenileyebilmektedirler.

ALPNET AJANS SEO Paketlerimizden yararlanmak için web adresimizi ziyaret edin.



Müşteri GSM ve WhatsApp Destek Hattı: 0544 226 57 40
https://www.alpnetajans.com/
https://www.alpnetajans.com/seo-paketleri/