Author Topic: Egzotikgarden.com  (Read 1074 times)

baybars

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 448
    • View Profile
Egzotikgarden.com
« on: December 01, 2019, 05:43:08 PM »


EgzotikGarden.com tarafında üretilen kaktüs gübresi sayesinde kaktüslerinizin kök ve gövde gelişimini hızlandırır, hastalık ve zararlılara karşı dayanıklılığını artırır. Bitkiye özel üretilen kaktüs gübresi yavaş salınımı sayesinde daha hızlı ve uzun kaktüsünüze fayda sağlar. Egzotik Garden kaktüs gübresi kaktüsü çiçek açmaya teşvik eder.İçeriğinde bulunan yüksek oranda organik madde içeriği ile kaktüs gübresinin daha uzun raf ömrüne sahip olmasını sağlar.

--------------------------------------------------------------
Her bitkinin besin istek ve ihtiyaçlarının farklı olduğunu bilmeyenimiz kalmadı. Zaman ve mekâna göre aynı tür bitkilerin istekleri bile değişmektedir. Örneğin nemi bir bölgede yetişen kaktüs bitkisi ile kurak ve nemin hiç olmadığı bir bölgede yetişen kaktüsün bile besin istek ve ihtiyaçlarının farklı olduğu aşikârdır. Egzotikgarden.com kaktüs bitki besini üretimi yapan Türkiye'nin en büyük ve güçlü firmasıdır. Bitkiye özel üretilen Egzotik Garden bitki besini çiçeklerde kök ve gövdede gözle görülür büyüme sağlar. İçeriğinde bulunan doğal Azot, Fosfor, Potasyum, Demir, Çinko, Bakır, Kalsiyumun yanı sıra Hümik, Fülvik Asit ve yüksek organik madde sayesinde Kaktüslerin Kök ve gövde gelişimini hızlandırır.

---------------------------------------------------------------
Egzotik Garden Organik kaktüs gübresi içeriği yarasa gübresi, solucan gübresi ve açık deniz yosunundan elde edilmiş olup, tamamen organik kaktüs gübresidir. Doğaya saygılı, yavaş salınımlıdır.  Egzotik Garden organik kaktüs gübresi sayesinde sağlıklı kaktüsler, güçlü kök ve gövde oluşumu gözlemlersiniz. Organik gübre üretiminde Türkiye'de bir ilki başaran Egzotik Garden ekibi bitkiye özel Organik kaktüs gübresi ile kalıcı ve büyük bir başarı elde etmiştir. Sağlıklı kaktüslerden sağlıklı tohum alabilirsiniz. Organik Kaktüs gübresi sayesinde kaktüs çiçek vermeye teşvik etmesinin yanı sıra daha olgun ve sağlam kaktü tohumu alabilirsiniz. Sağlıklı tohumlar sayesinde kaktüs çeşitliliğinizi arttırarak yeni kaktüs modelleri sahibi olacaksınız.

----------------------------------------------------------------
Egzotik Garden doğal kaktüs gübresi içeriğinde hiç bir kimyasal madde bulunmaz. Doğal halinde paketlendiği için uzun süre saklanabilir. Egzotik Garden doğal kaktüs gübresi sayesinde kaktüsünüz hastalık ve zararlılara karşı daha dayanıklı olur, hızlı kök ve gövde gelişimi sayesinde sağlıklı yavrular alırsınız. Doğal kaktüs gübresi sinek çekmez, kokusuzdur, doğal olduğu için uzun süre saklanabilir, Her türlü kaktüs çeşidinde güvenle kullanabilirsiniz. Örnegin 5.5' lik saksıya bir çay kaşığı Egzotik Garden doğal kaktüs gübresi sayesinde bir yıl hiç bir gübreye ihtiyaç duymadan kaktüsünüz canlı ve her daim sağlıklı kalacaktır. Hemen sizde Egzotik Garden Doğal Kaktüs gübresini deneyin.

----------------------------------------------------------------
Egzotik Garden bünyesinde barındırdığı 3000 den fazla kaktüs çeşidi ile Türkiye'nin ve dünyanın en büyük kaktüs koleksiyoncusudur. Egzotik Garden kaktüs yetiştirme seralarında çoğaltılan kaktüs çeşitleri siz kaktüs severler ile buluşmayı bekliyor. Koleksiyon gurupları içerisinde gymnocalycium kaktüs, Astrophytum kaktüs, taş kaktüs çeşitleri, bonsai koleksiyonlarının yanı sıra, bonzai budaması, bonsai sulaması ve bonsai saksı değişimi hakkında da sürekli düzenlediği eğitimler ile meraklıları bilgilendiriyor. Kaktüs çeşitleri hakkında ayrıntılı bilgi alabileceğiniz egzotikgarden.com üzerinde 7/24 her konuda bilgi alabilirsiniz.

Kaynak; https://egzotikgarden.com/