Author Topic: Fatura Tahsilat Noktası  (Read 1214 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1395
    • View Profile
Fatura Tahsilat Noktası
« on: August 09, 2019, 10:35:01 PM »
Fatura Tahsilat Noktası


Kurum anlaşmalı fatura tahsilatı gerçekleştiren firma, ön avans sistemi ile çalışmaya devam etmektedir. Yatırılan paralar bayilikler olarak kullanmaya uygun bir imkan sunmaktadır. Bakiyenin yetersiz olması konusunda işletme onay vermektedir. Kurumlarda problem olmadığı zaman hizmetler kısa sürede gerçekleşmektedir. Fatura tahsilat noktası sayesinde online fatura tahsilatı kısa süre içerisinde gerçekleşmektedir.

Kaliteli Hizmet Anlayışı

Teknolojik alt yapısı Güven teknoloji ile iletişim hizmetlerinin anlaşmalı kuruluşları ile gerçekleştirilmektedir. Sanal limitler alınarak, firmanın kendisinin oluşturduğu yazılımlar kullanılmaktadır. Sistem 7/24 hizmet anlayışı ile çalışmaya devam etmektedir. Fatura tahsilat noktası olarak her zaman başarılı hizmetleri müşterilerine sunmak ve bayi ağını genişletmek prensibi firmanın amaçları arasında yer almaktadır.

Optimum Müşteri Hizmetleri

Güler yüz, doğru zamanlama ve doğru hizmet anlayışı prensipleri ile çalışmalarını mümkün hale getirmekte olan firma sizlere farklı imkanların yollarını aralamaya devam etmektedir. Maksimum çabayı ortaya koyarak lider anlayışı ile hizmet sunmaya devam edilmektedir. Fatura tahsilat noktası müşteri memnuniyetini sağlayabilmek için 7/24 müşteri hizmetleri temsilcilerine hizmet verdirmektedir.

https://www.faturatahsilatnoktasi.com.tr/