Author Topic: Kısa Hikayeler  (Read 644 times)

baybars

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 448
    • View Profile
Kısa Hikayeler
« on: August 03, 2021, 05:28:18 PM »


Yaz tatilinin gelmesi ile internete ilgilinin bir hayli arttığı dönemde bir çok kesim çocuklarını dini eğitim alabilecekleri kurslara göndermeye başladılar.
Çocukların ve gençlerin kısa hikayeler ile zevkli bir şekilde bir çok bilgiyi öğrenebilecekleri site ise bir tık uzağınızda.
Dini eğitimin doğru ve güvenilir kaynaklardan öğrenilmesi oldukça önemlidir.
Bunun için doğru kaynaklar kullanılmalı ve güvenilir eğitimcilerin eline emanet edilmelidir çocuklar.
Yanlış yapılan yönlendirmeler ve yanlış tercihler çocuklarda yanlış bilgi birikimine neden olmaktadır.

Günümüze internet sayesinde doğru eğitim kaynaklarından bir çok bilgi öğrenilebilmektedir.
Özellikle gençlerin ve çocukların teknoloji kaynaklarına ilgisinin artmasıyla birlikte bu kanaldan eğitim daha anlaşılır, zevkli ve kolay hale gelmiştir.
Sizlere bu konuda faydalanabileceğiniz bir web sayfası tavsiyesinde bulunmak istiyoruz. kissahisse.com tam aradığınız adres.
Dini Hikayeler, kısa özlü sözler ve kısa nasrettin hoca fıkraları okumak isteseniz hemen web sayfasını ziyaret edebilirsiniz ve geçmişten günümüze tüm dini hikayelere, özlü sözlere ve Nasrettin Hoca fıkralarına kaynağından doğru bir şekilde ulaşabilirsiniz.
Gerek çocuklarınızın eğitimi gerekse kendi kişisel gelişiminiz için Yunus Emre ve Molla Kasım gibi ünlü düşünürlerin yaşanmış hikayelerine, dini hikayeleri ve kıssadan hisse hikayelere bu bulunmaz kaynaktan ücretsiz şekilde faydalanabilirsiniz.
Kıssadan hisse hikaye deyince en başta akla gelen isim Nasrettin Hoca'nın kısa fıkralarıyla da eğlenebileceğiniz bu siteyi mutlaka ziyaret etmelisiniz.

Kaynak;
https://www.kissahisse.com/