Author Topic: Balkon Filesi Nedir, Ne İşe Yarar?  (Read 692 times)

baybars

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 448
    • View Profile
Balkon Filesi Nedir, Ne İşe Yarar?
« on: April 08, 2021, 07:55:40 PM »


balkon filesi Nedir, Ne İşe Yarar?
Çocukların balkonlardan sarkıp düşmemesi için balkona gerilen ağa balkon filesi denir. Balkonların güvenli olması mutlaka gereklidir. Bilhassa çocuklar balkondan aşağı düşüp ciddi şekilde yaralanabilmektedir. Çocuğunuzun balkonda rahat bir şekilde oynaması, aklınızın onda kalmaması için balkon güvenlik filesi biçilmiş kaftandır. Ayrıca dışarıdan görünmesini istemediğiniz balkonlara ağ uygulandığında hem balkondakileri gören olmamakta, hem de estetik açıdan hoş durmaktadır. Eski ev balkonları dışarıdan kötü görüntü vermektedir. Balkon filesi bu probleme de üretilmiş bir çözümdür. Renk renk file çeşitleriyle balkonlar estetik açıdan oldukça güzel gözükmektedir.

Balkon Filesi Özellikleri
Göz aralığı 5x5 cm veya 10x10 cm olarak belirlenmektedir. Renk seçimi müşteriye bırakılmaktadır. Geniş renk yelpazesi ile pek çok rengin seçilmesi mümkündür. Hammadde olarak polipropilen kullanılmaktadır. Ayrıca UV katkısıyla güvenlik için gereken sağlamlık kazanılmaktadır. İstenilen uzunlukta file üretilebilmektedir. İp kalınlığı ise 2, 2.50, 3 ve 4 mm olarak müşterinin isteğine bağlı şekilde değişiklik göstermektedir. Üretilen fileler özel ambalajında müşteriye sunulmaktadır. İsteğe göre balkon filesi montajının yapılması mümkündür.

Galeri Boşluğu Güvenlik Filesi Ne İşe Yarar?
Adliye sarayları, hastaneler, alışveriş merkezleri gibi büyük binalar geniş merdiven boşluklarına sahiptir. Bunlara galeri adı verilmektedir. Binaları ziyaret edenler arasında yükseklik korkusu olanlar olumsuz olarak etkilenmektedir. Bununla beraber eğer bina emniyeti yeterli değilse, insanlar dengesini kaybedip boşluğa düşebilmektedir. Galeri boşluğu güvenlik filesi ile bu sorunların önüne geçmek mümkündür. Hem gereken güvenlik sağlanacak, hem de büyük boşluklar doldurulmuş olacaktır. Güvenlik ağları ile ilgili bir standart olan TSE EN 1263-1 onayına sahip yüksek kaliteli ağlar ile ziyaretçileriniz kendini güvende hissederler.

Kaynak;
https://merdivenfilesi.net/