Author Topic: WordPress ile Oluşturulabilecek Site Türleri  (Read 261 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1406
    • View Profile
WordPress ile Oluşturulabilecek Site Türleri
« on: February 23, 2023, 01:08:15 PM »
WordPress ile Oluşturulabilecek Site Türleri

Günümüzde web siteleri çok büyük önem taşımaktadır. Adeta bir defter, bir ajanda, bir mağaza, bir dükkân gibi pek çok özelliği web siteleri tek başına barındırabilmektedir. Web siteleri ise birtakım içerik yönetim sistemlerine ihtiyaç vardır. Günümüzde en çok tercih edilen içerik yönetim sistemi ise WordPress’tir.

Arama motorlarına karşılaştığınız her dört siteden birisi bugün WordPress ile hazırlanmıştır ve bu oran her geçen gün artmaktadır. Mevcut sistemler arasında WordPress en kolay, en güçlü ve en popüler olanıdır.

WordPress ile Kurumsal web siteleri, Online satış siteleri, Bloglar, Portfolyo – CV siteleri, Online kurs siteleri, Forumlar, Sosyal ağlar, Chat odaları, Galeriler, Haber Portalı, Online dergi siteleri, İş bulma siteleri, Üyelik gerektiren siteler, Online rezervasyon gerektiren siteler, Quora gibi soru-cevap siteleri, Bağış toplamak için kar amacı gütmeyen web siteleri, Vikisöz gibi bilgi tabanları YouTube gibi medya siteleri, Açık artırma ve kupon siteleri yapılabilmektedir.

WordPress Kullanım Gerekçeleri

WordPress kullanmak için pek çok gerekçeniz vardır. Bunlardan birisi diğer içerik yönetim sistemlerinde içerik hazırlaya başlarken ödeme yapmanız gerekirken WordPress’te sadece hosting ve domain için ödeme yaparsınız. Yazılımı kullandığınız için bir ödeme yapmazsınız.

WordPress açık kaynak kodludur. Bu sayede herkes WordPress’i ücretsiz kullanabilir ve değişiklik yapabilir. Ayrıca kullanıcı dostudur. Kodlama bilgisi olmayan kullanıcılar da WordPress ile çok rahat bir web sitesi oluşturabilirler.

WordPress binlerce temaya sahiptir. Bu sayede sitenizi istediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz. Binlerce WordPress eklentisi ile sitenizi kullanım amacına ve içeriklerine en uygun biçimde şekillendirebilirsiniz. Daha fazla detayı https://www.responsev.com sitemizde bulabilirsiniz.

En Son WordPress Eklentileri

Responsev.com sitemizde yer alan içeriler ile en son geliştirilen WordPress eklentilerini takip edebilir, mevcut sitelerinizi dilediğiniz gibi zenginleştirebilirsiniz. Günümüzde çok sayıda internet adresi, wordpress altyapısına sahiptir. Wordpress deyip asla geçmeyin. Bu sistem için öylesine güzel tema ve eklentiler vardır ki, çok çarpıcı bir tasarımınız Wordpress altyapısı ile mümkün olabilir. Wordpress ile ilgili çeşitli ipuçları almak adına siz de pek çok kişi gibi responsev.com platformundan yararlanabilirsiniz. Sevgilerimizle