Author Topic: Antalya Servis Hizmetleri  (Read 541 times)

baybars

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 448
    • View Profile
Antalya Servis Hizmetleri
« on: January 15, 2022, 01:09:13 AM »


Antalya ilinde hizmet veren Antalya Servis , il genelinde hizmet vermekte ve klima, kombi gibi ürünlerin teknik servisini sağlamaktadır. Kaliteli hizmet standartlarıyla her anlamda üstün hizmet sunan firma her türlü klima ve kombi arızanızda müdahale edebilecek tecrübe ve kapasiteye sahiptir. Bunun yanında firma petek temizliği de yapmaktadır.

Antalya Servis, arızalarınıza hızlı bir şekilde çözüm bularak kısa sürede mağduriyetinizi gidermekte ve mümkün olduğunca en uygun fiyata hizmet vermektedir. Bunun yanında ekiplerin her biri profesyonel ve işinde başarılı çalışanlardır. Firma hem yaptığı işe saygı duymakta ve en iyisini ortaya koymakta hem de müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Antalya Servis birçok markanın teknik servis hizmetini sunmaktadır. Bunlar; Airfel, Alaska, Altus, Arçelik, Baymak, Beko, Buderus, Antalya Eca Servisi , Fondital, Weili, Sanica, Vaillant, Antalya Viessmann Servis , Protherm, İmmergas, Maktek, Termoteknik, Ferroli, Lambert, Auer, Bosch, Cartel, Daikin, Demirdöküm, Denki, Fujitsu, Hitachi, Midea, Mitsubishi, Regal, Rubenis, Samsung, Toshiba, Tronic ve Vestel gibi markalardır. Buna ek olarak da klima ve kombi servisi mevcuttur.
Antalya Servis, tüm bu markalar dahilinde her türlü teknik servis işlemlerinizi en iyi şekilde gerçekleştirmekte ve kalite garantisi bulunmaktadır. Antalya da yaşıyor ve teknik servise ihtiyaç duyuyorsanız, haftanın 7 günü Antalya teknik servis firmasını arayabilir ve bilgi sahibi olabilirsiniz. Antalya Servis, haftanın her günü hizmet vermekte ve müşterilerine kesintisiz bir servis imkanı sunmaktadır. Gönül rahatlığıyla bu firmayı tercih edebilirsiniz.