Author Topic: Biletinial Kids - Çocuk etkinlikleri  (Read 52 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1501
    • View Profile
Biletinial Kids - Çocuk etkinlikleri
« on: June 12, 2024, 08:27:19 PM »
Biletinial Kids - Çocuk etkinlikleri

Biletinial.com platformunda yer alan çocuk etkinlikleri büyük beğeni toplamaktadır. Siz de hemen çocuk etkinlikleri takvimini incelemek ve biletinizi satın almak adına https://www.biletinial.com/tr-tr/kids sayfasına girebilirsiniz.

+ Denizli'de Çocuk Etkinlikleri
+ Konya'da Çocuk Etkinlikleri
+ İstanbul’da Çocuk Etkinlikleri
+ Bursa’da Çocuk Etkinlikleri
+ Van'da Çocuk Etkinlikleri
+ Ankara’da Çocuk Etkinlikleri
+ Trabzon'da Çocuk Etkinlikleri
+ Çocuklara Göre Vizyondaki Filmler
+ Çocuk Workshop Etkinlikleri ve fazlası burada yer almaktadır. Biletini satın alabileceğiniz bazı çocuk etkinlikleri şu şekilde sıralanabilir:

Bir Uzay Hayali: Eda ve Mete’nin uzay gemisi kalkmak üzere! Tabii ki inşa edildikten sonra!
Küçük Prens: Küçük Prens sizlerle! Fransız yazar ve pilot Antoine de Saint-Exupéry tarafından yazılan ve aynı adla Ahmet Erdem Kayalı tarafından tiyatroya uyarlanan müzikli danslı oyunumuz çocuk ve bir zamanlar çocuk olan seyircimiz için sahneleniyor.
Oz Büyücüsü: Aynı topraktan çıkıp farklı yönlere giden sarmaşıklar bir yerde birleşmiş ve birbirlerini bulmuşlar. Aynı topraktan çıktıklarında birbirleri ile bir araya geleceklerinden habersizken suyun hayat bulduğu o yeşillikte arkadaş olmuşlar.
Kayıp Sevgiler Zamanı: Oyun, doğayla uyum içinde yaşanan bir dünyada geçer. İnsanlarla hayvanların konuşup anlaşabildiği ve birbirlerini anlayabildiği bu dünyada sevgi hakimdir. Bir gün başka bir gezegenden Patpat adında bir kişi gelir.
Deniz Dedektifi: Denizaltında büyük bir hareketlilik var. Acaba neler oluyor? Haydi birlikte dalışa geçelim. Ünlü sualtı dedektifi Bobi ve genç yardımcısı Tod bir gün bir ihbar alır.