Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - baybars

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 30
31


Sektör içerisinde sunduğumuz hizmet içeriği ile ön planda yer alan firmamız   Kombi tamircisi olarak da desteklerini sürdürüyor. Tüm arızalara vakıf olan uzman personel kısa sürede ilgili işlemi sonuçlandırır ve çalışır bir şekilde kombinizi teslim eder. Klima Montaj servisi hizmet içeriği sayesinde klimanızın doğru bir şekilde kullanımına imkan sunulur. Montajı kaliteli olarak yapılan klima daha iyi bir verim almanıza yardımcı olacaktır.
  Beyaz Eşya Tamircisi olarak geniş hizmet içeriği ile yardımcı oluyor ve bunu da kurumsal çerçeve içerisinde gerçekleştiriyoruz. Yerinde onarım hizmeti sunan firmamız onarım işlemini garantili olarak yapar. Yedek parça temini konusunda da destek vererek ilgili arızanın ortadan kaldırılmasını profesyonel olarak yerine getirir.

32
Site tanıtımları / İstanbul Nakliye Fİrmaları
« on: February 27, 2022, 05:21:08 PM »


Şehirlerarası evden eve nakliyat, İstanbul'un kentleşme oranı yüksek ilçelerindendir İstanbul. Bölgede yapılan çok sayıda konut projesinden ötürü taşınma oranı yüksektir. Tüketiciler bu vesileyle sık sık Şehirler evden eve nakliyat şeklinde arama yaparlar. Emlak projelerinin tamamlanmasıyla yükselen binalar, yeni ev sahipleri için hazırlanır. Bu doğrultuda Şehirlerarası evden eve nakliyat için vatandaşlar hazırlıklarını yaparken güvenilir ve nitelikli nakliyat firmalarına ulaşmak isterler.

İstanbul Nakliye Firmaları
Tüketiciler işyerlerini de çeşitli sebeplerden taşımak isteyebilir. Şehirlerarası ofis taşımacılığı için yakın lokasyonlarda nakliyat firmalarını soruştururlar. Büro yöneticileri için titiz hizmet son derece önemlidir. Kurumsal niteliklerinden ötürü İstanbul şehirlerarası taşımacılık konusunda zaman ve operasyon planlamasını önceden yaparlar. Lojistik malzemelerinin korunarak taşınması Şehirlerarası ofis taşımacılığı yaptıracak işletmeler için öncelik arz eder

33
Site tanıtımları / 3D Mimari Proje
« on: February 27, 2022, 04:15:00 PM »
Mimari Projelerin ifade edilme şeklinde 3d görselleştirme alanında çalışma yapılması büyük önem arz etmektedir.Hem maddi açıdan alanın çalışma yapılması hemde hataların giderilmesi
açısından 3d proje yaptırılması çok önemlidir.Mimari projelerin 3d mimari proje proje olarak hazırlanması için öncelikle bu konuda uzman ekiplerle ve mimari proje konusunda yetenekli kişiler
ile çalışılması gerekmektedir. 3D proje yapılırken yaptırdığınız kişilerin 3d programları çok iyi kullanmalarından ziyade , mimari proje okuma durumlarının profesyonel olup olmadıklarını
iletişime geçerek öğrenmeniz sizin için faydalı olacaktır.

Aşağıda sizler için profesyonel bir ekip olan mimari3d ekibinden bahsetmek istiyorum, bu ekiple beraber 3d görsel alanında çalışarak mimari projelerinizi gerçekçi kaliteli görsellere ulaştırabilirsiniz.
Bu sayede ürünlerinizin tanıtımlarında daha en iyi yolu seçmiş olursunuz.Hem rakiplerinizin önüne geçersiniz hemde hedeflediğiniz satış rakamlarına ulaşırsınız.

Aynı zamanda hayalinizdeki evi tasarlatma aşamasında profesyonel 17 yıldır sektörde olan bir ekiple çalışmış olursunuz.


https://www.mimari3d.com/

34
Site tanıtımları / Eşya Depolama Fiyatları
« on: February 25, 2022, 08:28:33 PM »


Eşya Depolama Fiyatları hizmeti günümüzde birçok kişi tarafından tercih edilen ve eşyaların koruma altına alınmasını sağlayan bir hizmettir. Kurumsal eşyalar veya kişisel eşyalar firmamız tarafından koruma altına alınır ve firmamız sizlere en iyi hizmeti kısa süre içerisinde sağlar. Eşya Depolama Ücretleri her zaman en alt seviyededir ve uygun fiyata sizlere kaliteli hizmet imkânını tanırız. Depolama alanlarımızda kamera mevcuttur ve güvenlik kamerası ile depolama alanlarımız sürekli olarak izlenmektedir.

Kaynak; https://zanaatdepolama.com/esya-depolama-fiyatlari/

35
Site tanıtımları / Konya Şehirler Arası Nakliyat
« on: February 20, 2022, 05:46:54 PM »


TUZCUOĞULLARI NAKLİYAT; Konya'da 1995 yılından günümüze 27 yıldır şehirlerarası ve şehir içi evden eve nakliyat hizmetleri alanında profesyonel olarak hizmet vermektedir. Konya evden eve nakliyat fiyatları.



Hizmetlerimiz Arasında; Şehirlerarası ilden ile, ilçeden ilçeye evden eve nakliyat, şehiriçi evden eve nakliyat, asansörlü evden eve nakliyat, işyeri, fabrika ve büro taşımacılığı ile ücretsiz ekspertiz hizmetleri yer almaktadır.Konya şehirler arası nakliyat.

36


Oskar Tours is a travel agency in Istanbul, Turkey and operating in incentive and leisure travel market for over a decade. As an Istanbul travel agency, we offer the best experiences for your business or leisure trip.  Our experienced travel agents ensure you make the most out of Turkey. Our travel agency Istanbul offers a wide range of travel and event services; from designing incentive trips to event production in Istanbul. Oskar Tours is a licensed travel agency in Turkey so you can book our travel services with confidence. Enjoy Istanbul with the expertise of Oskar Tours, the leading travel agency and event management company.

37
Site tanıtımları / Açık Öğretim Lisesi
« on: February 18, 2022, 04:31:01 PM »


Açık Öğretim Lisesi için ilk adım 1958 yılında atıldı. Bu adımın amacı dışardan okul bitirmek isteyenlere hazırlık kurslarının mektupla
verilmek istenmesidir. İlk önce Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak kurulan Mektupla Öğretim Merkezi ismi 1974 yılında Mektupla Öğretim
Okulu olarak değiştirildi. Son olarak okulun ismi 1992-1993 eğitim öğretim yılında Açık Öğretim Lisesi olarak değiştirildi.
Bu gün Açık Öğretim Lisesi uzaktan eğitim sistemi anlayışında sınıf geçme sistemi yerine ders geçme sistemini uygulayan okul türlerinden birisidir.
Diğer lise türlerinden tek farkı yaş şartı ve devam mecburiyetinin olmamasıdır.
Bu okulda okuyabilmek için Açık Öğretim Lisesi giriş şartı bulunmamaktadır. Açık Öğretim Lisesi Giriş Nasıl Yapılır

38
Site tanıtımları / Otomatik Kepenk Servisi
« on: February 17, 2022, 03:37:49 PM »


https://724kepenkservisi.com/ Ailesi olarak cıraklıktan geldigimiz bu sektörün öncü firması olmanın gururunu yaşamaktayız.
sizlere Otomatik Kepenk Servisi konusunda en uygun fiyat garantili işlem ile birlikte alanında egitimli uzman personelimizle
7 gün 24 saat kesintisiz hizmet. İstanbul'un 39 ilçesine 30 dakika içerisinde müdahale imkani ile
kepenk servisi ustası olarak yanınızdayız. Uzman kadro alanında deneyimli ekip dillere destek destek ekibi sayesinde bir telefon kadar uzagız.

39
Site tanıtımları / Endüstriyel ve loft mobilya stili
« on: February 15, 2022, 06:11:17 PM »


Ülkemizde henüz çok yayılmamış bir tarzdır. Daha çok şık restorantlarda, cafelerde, ofislerde ve sevilen bir çok dizide rastladığımız Endüstriyel mobilya dekorasyon tarzı yaşam alanlarımıza çok yeni girmekte. Ev dekorasyonu olarak da daha trend bir çizgi yakalamıştır.

Eski fabrika ve depoların yeniden düzenlenerek yaşam alanına çevrilmesine ve dekore edilerek marjinal bir hava verilmesine denilen loft tarzı, mekanın havasının bozulmamasını esas alır. Endüstriyel ve Loft tarzı duvarların boyanmamasını, betonların gözükmesini ve hatta kırılmış yerlerin onarılmamasını amaçlar.Kafe ve Restorant mobilyaları
 
Duvarlara bir düzen getirme konusunda ısrarcı olan kişilere de seçenek olarak tuğla ya da beton görünümlü duvar kağıtlarını sunmaktadır. Endüstriyel dekorasyon stiline hakim olan renkler ise gri tonları, siyah ve kahverengidir. Bu koyu renkler ortamda kasvetli bir hava katsada endüstriyel tarzın havası budur. Yüksek ve boyasız duvarlar bu tarzın olmazsa olmazları arasındadır.

Kaynak; https://www.endustriyelmobilya.com/

40
Site tanıtımları / Dijital Pazarlama Ajansı
« on: February 15, 2022, 05:33:50 PM »


Antalya Dijital Pazarlama

Antalya'da bulunan butik bir dijital pazarlama ajansı ajansı olarak, sonuç getiren olağanüstü marka deneyimleri yaratıyoruz.
Lüks markalardan küçük işletmelere kadar, müşterilerimize sunduğumuz çözümler marka bilinirliğini, potansiyel müşteri
yaratmayı, satışları ve daha fazlasını artırmaya yardımcı olur.
Dijital Pazarlama Uzmanı arayanlar için doğru dijital ajans.

41
Site tanıtımları / Tesis Yönetimi
« on: February 15, 2022, 12:12:25 AM »
Tesis Yönetimi:
Profesyonel anlamda çeşitli alanların yönetilmesi, Tesis Yönetimi olarak değerlendirilir. Bu kavramın özellikle yaşamın içerisinde yer alması kurumsal ofislerin ve alışveriş merkezlerinin ya da akıllı binalar olarak değerlendirilebilecek alanların hayatınıza girmesi ile önem kazandı. Bu alanlar, günlük hayatta sık sık karşılaşılan sıradan mekanlar gibi gelse de aslında günlük hayatın sorunsuz ve devamlı bir şekilde sürdürülebilmesi konusunda oldukça önemli alanlar.

Temizlik Hizmeti;
Yaşam alanlarını korumak, ilk etapta bu alanlarda sağlıklı ve temiz bir hayat sürmekle başlar. Bundan dolayı da yaşamın sürdürüldüğü her alanın temiz kaması son derece hassas bir konu olarak karşınıza çıkar. Temizlik süreci, bir alanın yeme içme işlerinin görülmesi kadar önemli bir konudur. Dolayısıyla da temizlik konusunda dikkat edilmesi gereken bazı durumlar vardır. Bunlar kullanılan temizlik malzemelerinden tutun da temizliğin yöntemine kadar aslında sıradan gelen ancak göz ardı edilmemesi gereken konulardır.


Kaynak; https://euroclean.com.tr/

42
Site tanıtımları / Zanaat Depolama - İstanbul Eşya Deposu
« on: February 14, 2022, 04:07:41 PM »


Eşya depolama işleminde önemli olan bazı maddeler var. Bu maddelerin başında eşyaların güvenliği geliyor. Ev ve iş yeri sahipleri eşyalarının güvenliğini riske atmak istemiyor. Bu nedenle yeterli güvenlik önlemlerinin alındığı depolar tercih ediliyor. İstanbulda Eşya Depolama ailesi olarak bizler de aldığımız güvenlik önlemleri sayesinde depolama hizmeti veriyoruz. Depolar farklı ölçülerde olduğu için eşyalarınıza uygun depoyu rahatlıkla bulabilirsiniz. Temiz ve rutubetsiz ortama sahip depolar kullanışlı özelliği ile hizmet vermektedir. 7/24 depolara ulaşabilir, eşyalarınızın güvenliğini kontrol edebilirsiniz. Aynı zamanda depolanan eşyalar sigortalıdır.

eşya depolama konusu çok ciddi bir iştir, oldukça büyük titizlik ve özveri gerektirir. En önemlisi de bu konuda hizmet alınan firmaya güven duyulması Depolama teşhisimiz istanbul anadolu ve avrupa yakasında bulunan sultanbeyli, kartal, maltepe, zeytinburnu 8.000 m2 depolama tesisimizle kişiye özel oda sistemi ve anahtarlı depolarda antika eşya, ofis eşyalarınız ve ev eşyalarınızın depolanmasını sağlamaktayız. Depolama tahsisimiz güvenilir merkezi konumdadır. 

İstanbul Eşya Deposu

Biz Zanaat Depo olarak siz değerli müşterilerimize İstanbul ilinde kiralık eşya depoları uygun eşya depolama fiyatlarına sağlamaktayız.. 1998 yılında kurulmuş olan şirketimiz zanaat depo siz değerli müşterilerimize yıllardır İstanbul Eşya Deposu hizmeti sağlamaktadır. Biz kuruluşumuzdan bu yana müşterilerimizden hiç bir zaman güler yüzümüzü eksik etmedik. Müşterilerimizin memnuniyeti bizim için ilk sırada gelir. Siz değerli müşterilerimizin eşyaları her ne kadar sizin için değerli ise bizim içinde aynı şekilde değerli. Eşyalarınız sigortalı şekilde muhafaza edilmektedir.

43
Site tanıtımları / Metal konstruksiya və tikinti-inşaat
« on: February 12, 2022, 11:29:42 AM »
metal konstruksiya və tikinti-inşaat işlərinin aparılması.

Kaynak; https://ricon.az/32-naat

44
Site tanıtımları / Kombi və kondisionerlərin quraşdırılması
« on: February 12, 2022, 02:03:39 AM »


Dünyaca məhşur brendlərin kondisionerkombi qurasdirilmasi texnikaları artıq Azərbaycandadır.

Kaynak; https://azclimart.az/

45
Site tanıtımları / Rəng və boya katalogları
« on: February 11, 2022, 11:10:18 PM »


Hər döv boyaların siparişi, həm boya, həmdə rəng boya kataloqlari.


Kaynak; https://boya.az/c/1-corella

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 30