Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - admin

Pages: 1 ... 91 92 [93] 94
1381
Site tanıtımları / JetSosyal - Sosyal Medya Bayilik Paneli
« on: February 03, 2019, 12:03:07 AM »
Web Site İsmi : Jetsosyal.com

Site Başlığı : JetSosyal - Sosyal Medya Bayilik Paneli

Proje Yaşı : 3

Site Tanıtımı : Jetsosyal.com adı altında yayın hayatını başarıyla sürdüren internet sitesine hoş geldiniz.

Kullanışlı bir smm panel arıyorsanız, hiç tereddüt etmeksizin bu platformdan yararlanabilirsiniz.

JetSosyal, müşterilerine nitelikli sosyal medya takipçileri ve sosyal medya bayilik paneli sunduğu gibi, aynı zamanda sosyal medya ile ilgili danışmanlık hizmetleri de sunar. Sosyal medya hesaplarınız hakkında yaşayabileceğiniz problemleri, aklınıza takılan tüm soruları, buraya sorma şansınız olacaktır.

Sosyal medya üzerine profesyonel danışmanlık hizmetleri sunan jetsosyal, bu yönüyle büyük beğeni topluyor.

Jetsosyal platformunun sosyal medya bayilik panelinin genel özelliklerini öğrenmek isterseniz, hiç vakit kaybetmeden panel.jetsosyal.com sayfasına ziyaretinizi gerçekleştirebilirsiniz.

3 yılı aşkın süredir sektöründe faaliyetlerini sürdüren jetsosyal, her geçen gün daha da büyümektedir. Avantajlı fiyatları, güler yüzlü hizmet anlayışı, deneyimli personelleri ile müşterilerinin beğenisini kazanan jetsosyal ile siz de mutlaka çalışın.

Ülkemizin en büyük sosyal medya pazarlama sitesi olarak gösterilen jetsosyal sayesinde, kendi işinizi oluşturarak, önemli bir gelir elde edebileceksiniz.


1382
Site tanıtımları / Ürün Çekimleri Nasıl Yapılır?
« on: February 02, 2019, 11:55:28 PM »
Ürün Çekimleri Nasıl Yapılır?


İnternet siteleri ve tanıtım broşürleri firmaların reklamlarını yapmak için tasarlanan şeylerdir. Bu alanlarda istenilen sonuçların alınması için doğru bilgilerin ve görüntülerin bulunması gerekmektedir. Ürün fotoğraf çekimi, işletmelerin ürettikleri veya satışını yaptıkları ürünlerin en iyi şekilde görüntülenmesi için tercih edilen çekim yöntemidir. Ürünlerini en iyi şekilde tanıtmak isteyen firmalar için tavsiye edilen bir yöntemdir.

Şirket Fotoğraf Çekimi

Şirketler sadece ürünleri tanıtmak için değil kendilerini tanıtmak için de bazı yöntemleri tercih etmektedir. Şirket, üretim tesisleri ve benzeri konular ile ilgili bilgiler genellikle internet siteleri içerisinde yer alır. İnternet sitesinde yer alacak görüntülerin iyi şekilde yansıtılması için şirket fotoğraf çekimi hizmeti alınmalıdır. Bu şekilde beğenilen ve ilgi çeken bir internet sitesi oluşturmak mümkün olur.

Profesyonel Ürün Çekimi

Şirketlerin tanıtımına ek olarak ürünlerin tanıtımı ve satışı için de profesyonel fotoğraf çekimi hizmeti alınabilir. Üretilen ürünlerin özelliklerini ve görüntülerini en iyi şekilde yansıtabilmek için bu gerekli bir konu olarak görülür. Mobilya fotoğraf çekimi gibi özel destekler ile ürünler daha iyi tanıtılarak satışlar arttırılabilir.

1383
Site tanıtımları / Teknolojiye Uygun Tanıtım Filmi
« on: February 02, 2019, 11:18:13 PM »
Teknolojiye Uygun Tanıtım Filmi


Tanıtım filmi günümüzde firmaların en çok tercih ettiği reklam yöntemlerinden bir tanesidir. Tanıtım videosu sayesinde müşterileriniz hem kurumunuz hem de ürün ya da hizmetleriniz hakkında detaylı bilgiye sahip olabilmektedir. Bu sayede etkili bir şekilde müşteriye reklam hizmeti sunabilmiş olacaksınız.

Profesyonel Ekipmanlar İle En Etkili Kurumsal Tanıtım Filmi

Firmamız tamamen profesyonel ekipmanlar kullanarak kurumsal tanıtım filmi çekimlerini gerçekleştirmektedir. İşimizi ciddiye almamız ve müşteri memnuniyeti politikamız sayesinde ortaya en kaliteli tanıtımlar çıkabilmekte müşterilerimizin ihtiyaçları tam manası ile karşılanabilmektedir. Siz de tanıtım filmi çekimi hizmetimizden kolay bir şekilde faydalanabilir, firmanızda üretilen ürün ya da hizmetlerin tanıtımını kolaylıkla gerçekleştirebilir, müşterilerinizin ilgi odağı haline gelmeyi başarabilirsiniz.

Tanıtım Videosu Çekimi Uygulamalarının Avantajları

Firmanızın tesislerini, üretilen ürünleri, müşterilerinize sağlanan avantajları ya da firmanız hakkında tanıtmak istediğiniz, müşteriye ulaştırmak istediğiniz herhangi bir bilgiyi tanıtım videosu çekimi hizmetimiz sayesinde müşterilerinize en etkili şekilde ulaştırabilirsiniz. Firmamız alanında uzman bireyler ile çalışarak en etkili tanıtım filmlerini sizin için hazırlamakta ve müşterilerin dikkatini çekecek hale getirmektedir.

1384
Site tanıtımları / İstanbul Asansör Firması Profesyonel Hizmetler
« on: February 02, 2019, 10:19:40 PM »
İstanbul Asansör Firması Profesyonel Hizmetler

Asansör daha çok yüksek katlı binalarda yüksek katlara ulaşımın daha kolay sağlanabilmesi için kullanılan mekanik ve elektronik bir mekanizmadır. Bu taşıma mekanizması oldukça büyük kolaylıklar sağladığı gibi eğer doğru işlemler ile monte edilmemiş ise birçok sıkıntılı durum ortaya çıkabilir. İstanbul asansör firması olarak vermiş olduğumuz hizmette tamamen profesyonel montaj işlemlerini gerçekleştirerek sağlıklı bir şekilde asansör kullanımı temin etmekteyiz. Siz de istanbuldaki en iyi asansör firması ile montaj işlemlerini tamamlamak istiyor iseniz firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

Asansör Bakımı ve Revizyon Hizmetlerimiz

Asansör bakımı ve revizyon her asansör için belirli periyotlarda gerçekleştirilmesi gereken oldukça önemli işlemlerden bir tanesidir. Bu işlemler sayesinde oluşan problemler kolaylıkla giderilebilmekte ve asansör ömrü büyük ölçüde uzatılarak, asansörün daha güvenli bir şekilde kullanılabilmesine olanak sağlanmaktadır.

Son Teknoloji Ekipmanlar ile Asansör Montaj

Asansör montaj işlemimiz tamamen son teknoloji ekipmanlar ile gerçekleştirilmektedir. Bu sayede apartman sakinleri ya da asansör kullanıcılarının güvenliği tam manası ile teminat altına alınabilmektedir.

http://www.linaasansor.com

1385
Web Site İsmi : Freeled.com.tr

Site Başlığı : Led Ekran Üretim ve Satış Firması - Freeled Elektronik

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Nisan 2011

Site Tanıtımı : Freeled Elektronik, birinci sınıf kalitede led ekran ve led tabelalar üretmektedir. Birbirinden deneyimli personelleri, son teknoloji üretim ekipmanları, güler yüzlü hizmet anlayışı ve aynı zamanda ekonomik fiyatları ile adından sıkça söz ettiren Freeled Elektronik, her geçen gün daha da büyüyor.

Müşterilerine en iyi led ekranları, en avantajlı fiyatlarla sunan firma, sektöründe öncü bir konuma sahiptir. Türkiye'de led ekran ve led tabela denildiği zaman akla gelen ilk firmalar arasında, hiç şüphesiz Freeled Elektronik gelir.

Freeled Elektronik firmasını daha yakından tanımak, firma tarafınca sunulan ürünler hakkında merak ettiğiniz sorulara yanıt almak için, freeled.com.tr isimli internet adresini ziyaret edebilirsiniz. Aklınıza takılan soruları, müşteri temsilcilerine sormak isterseniz 0212 854 01 99 numaralı telefonu hemen arayınız.

Led pano ihtiyaçlarınızı karşılamak adına, siz de gönül rahatlığı ile bu firmayı tercih edebilirsiniz. Birbirinden kullanışlı led ekranları, led tabelaları, led panelleri, led adaptörleri ve lazer kabinleriyle büyük beğeni toplayan Freeled Elektronik, her geçen gün, gücüne güç katmaktadır.

1386
Web Site İsmi : Worldlojistik.net/tr

Site Başlığı : Dünyanın dört bir tarafına ekonomik kargo hizmeti - World Lojistik

Sitenin Kayıt Edildiği Yıl : 2018

Site Tanıtımı : World Lojistik, dünyanın dört bir noktasına kargo hizmeti sunmaktadır. Eşyalarınızı bir ülkeden bir başka ülkeye taşıtmak istiyorsanız, gönül rahatlığıyla World Lojistik isimli firmayı tercih edebilirsiniz.

Almanya kargo hizmeti almak isteyenler, hiç vakit kaybetmeden worldlojistik.net/tr platformuna giriş yapabilir. Site içerisinde de vurgulandığı gibi, eşyalarınız önce sigortalanacak, ardından dilediğiniz ülkeye kargolanacaktır.

Almanya ekonomik kargo denildiği zaman akla gelen ilk firmalardan birisi, World Lojistik olmuştur. Firmanın her biri birbirinden deneyimli personelleri, eşyalarınızı özenle taşıyacaktır.

Kapıdan kapıya kargo hizmetleriyle adından sıkça söz ettiren World Lojistik, her geçen gün daha da büyüyor. Tüm dünyaya taşıyoruz sloganına sahip olan firma, ekonomik fiyatları ile de büyük beğeni toplamaktadır.

Avrupa ekonomik kargo hizmetinden yararlanmak isteyenler, 0212 438 71 41 numaralı telefonu arayabilir ya da worldlojistik.net üzerinden, site yetkilileri ile iletişime geçebilir.

Ürünleriniz, sigortalı ve en güvenli şekilde, bir ülkeden bir başka ülkeye taşınsın istiyorsanız, artık hangi firmaya başvurmanız gerektiğini biliyorsunuz.

Ulaştırma Bakanlığı tarafınca verilen K3 Yetki Belgesine sahip olan World Lojistik firmasını daha yakından tanımak adına, worldlojistik.net adresine girebilirsiniz.

1387
Çanakkale'deki Küptepe Restaurant, her yıl çok sayıda yerli ve yabancı turist çekiyor

Çanakkale'yi ziyaret edecek olanlar, Küptepe Restaurant'a uğramadan şehiri asla terk etmemelidir. Çanakkale'nin en sevilen restaurantları arasında yer alan Küptepe, yazımızın başlığında da belirtmiş olduğumuz gibi, gerek yerli, gerekse de yabancı turistlerin büyük bir ilgisi ile karşı karşıya kalmaktadır.

Siz de hemen Çanakkale yemek tavsiye linkine tıklayın. Ve kuptepe.net üzerinden, Küptepe Restaurant ile ilgili merak ettiğiniz pek çok sorunun yanıtını alın. Sitede de vurgulandığı gibi, Küptepe Restaurant içerisinde; taş fırından çıkan lahmacun ve pideler, birbirinden taze balıklar, en lezzetli ızgaralar, dolu dolu salatalar ile çok daha fazlasına rastlanabilir.

Çocuklara yönelik oyun parkı, hem açık hem de kapalı yemek bölümleri, aynı zamanda damak tadı reyonu ile büyük beğeni toplayan Küptepe Restaurant'a herkesi bekliyoruz.

1388
Antika eşyalarınızı, plaklarınızı, saatlerinizi ve kitaplarınızı buradan satabilirsiniz

Antika eşyalarını satmak isteyenler, kendisine güzel bir antika obje almayı arzu edenler, hiç tereddüt etmeden antikaesyakitapplakhali.com isimli web adresine girebilir. Site üzerinden, İstanbul'un bir numaralı antika eşya alım satım firmasını en kapsamlı şekilde tanımanın mutluluğunu yaşayabileceksiniz.

İkinci el kitap alanlar linkine hemen tıklayarak, firmanın ne tür eşyaları sattığını ve hangi eşyalar için nakit para verdiğini öğrenebilirsiniz.

İstanbul'da antika alanlar arasında, sizlere gönül rahatlığıyla bu firmayı tavsiye ederiz. Firma ile birlikte; kendinize ister plak, ister antika mobilya, ister çerçeve, isterseniz de halı alabileceksiniz. Tüm bu eşyaları, bu firmaya iyi fiyatlarla satmanız da mümkündür.

İletişim: 0532 509 51 31

1389
Site tanıtımları / Dizitime.net farkıyla yabancı dizi izle
« on: January 27, 2019, 12:24:48 AM »
Site İsmi : Dizitime.net

Site Konusu : Dizitime.net farkıyla yabancı dizi izle

Domain Kayıt Zamanı : Temmuz 2018

Tanıtım ve Açıklamalar : Her biri birbirinden kaliteli, çok sayıda yabancı dizi, dizitime isimli internet adresi içerisinde bir araya getirilmiştir. Siteye giriş yaparak, buradan dünyaca ünlü yabancı dizileri büyük bir keyifle izleme fırsatı elde edebilirsiniz.

Siz de hemen yabancı dizi izle linkine tıklayın. Ve site üzerinden ister polisiye türünde, ister bilim kurgu türünde, ister komedi türünde, isterseniz de dram türünde diziler izleme şansı yakalayın.

Dizitime.net isimli internet sitesinin en sevilen kategorisi, 'Efsane Diziler' adlı kategoridir. Bu kategori içerisinde; Breaking Bad, Game of Thrones, Sherlock, True Detective, La casa de papel, Dexter, Person of Interest ve Lost gibi dizilere rastlanabilir. Dünya genelinde izlenme rekorları kıran bu efsane dizileri, dizitime.net farkıyla izlemeniz mümkün olabilecektir.

Sitede kendine yer bulan diziler, yüksek görüntü kalitesine sahiptir. Dizileri, 1080p ve 720p çözünürlük ile seyretmek isterseniz, 720p izle linkine tıklamanızı öneriyoruz. Dizitime.net sayesinde günün tüm yorgunluğunu üzerinizden atacak ve harika zaman geçireceksiniz.

Sitenin sevilen kategorilerinden biri de, IMDB 7+ kategorisidir. Bu kategoride, sadece imdb üzerinde 7 ve üzeri puan alan yabancı diziler kendine yer bulmuştur. Herkese şimdiden keyifli seyirler dileriz.

1390
Site tanıtımları / Beylikdüzü su tesisatı - Aciltesisat34.com
« on: January 23, 2019, 10:22:49 PM »
Domain İsmi : Aciltesisat34.com

Sitenin Konusu : Beylikdüzü su tesisatı - Aciltesisat34.com

Sitenin Aktif Olma Yılı : 2018

Açıklamalar - Tanıtım : Bakırköy, Bahçelievler, Beylikdüzü ve çevresinde, sıhhi tesisat uzmanı arıyorsanız, hiç vakit kaybetmeden aciltesisat34.com isimli internet adresini ziyaret ediniz. Site vasıtasıyla, firma yetkililerine kolayca ulaşabilecek ve hizmet taleplerinizi iletme fırsatı bulabileceksiniz.

Beylikdüzü su tesisatı firması olarak faaliyetlerini başarıyla sürdüren firma, her biri birbirinden deneyimli personellere sahiptir. Deneyimli personellerinin yanında, son teknoloji cihazlara da sahip olan firma, müşterilerinin beğenisini kazanmıştır.

Kırmadan, dökmeden, son teknoloji cihazlarla su kaçağı tespiti yaptırmanız gerekiyorsa, bu firmadan yardım alabilirsiniz. Su kaçağı tespitinin yanı sıra; su tesisatı onarımı, petek temizliği ve daha pek çok farklı hizmeti buradan alma şansınız olacaktır.

Bahçelievler su tesisatı firmasını daha yakından tanımak adına, siz de hemen aciltesisat34.com isimli web adresine giriş yapınız. Site ile birlikte, firma tarafınca sunulan tüm hizmetleri, kapsamlıca inceleme fırsatı bulabilirsiniz.

Bakırköy su tesisatı firmasından alacağınız petek temizliği hizmeti ile birlikte, enerjinizi çok daha tasarruflu ve verimli bir şekilde kullanma şansınız olacaktır. Kışın yüksek doğalgaz faturalarından şikayetçi iseniz ve buna rağmen, peteklerinizden verimli oranda ısı gelmiyor ise, petek temizliği yaptırmanız gerekebilir. Yaptıracağınız petek temizliği neticesinde, hem faturadan tasarruf edersiniz, hem de kışın en soğuk günlerinde dahi sıcacık bir ortamda oturmanın keyfine varabilirsiniz.

Beylikdüzü su tesisatı yetkililerine ulaşmak adına, 0533 798 09 41 numaralı telefonu arayınız.

1391
Site tanıtımları / Toptan kontör
« on: January 23, 2019, 06:32:45 PM »
Toptan kontör


Kontör, iletişim sağlanabilmesi için sahip olduğumuz telefonların temel gereksinimidir. Konuşma yapabilmek, mesaj yazabilmek ve internetin olanaklarından faydalanabilmek için mutlaka kontöre ihtiyacımız vardır. Bunu da parça TL bayiliği yapan işletmeler sayesinde temin edebiliriz. Hizmet aldığımız bu bayilere bu servisi sağlayan çeşitli işletmeler vardır ve bunlar arasında bir tanesi diğerlerine fark atıyor.

Yükleme noktalarının sayısı artsa da kimi toptan kontör satıcılarının kullandığı sistemlerin yükleme hızı yavaş olabilir. Yükleme talimatının verilmesinin üzerinden saatler geçmesine rağmen hatta düşmeyen kontör gibi durumlar ile karşılaşılabilir. Böyle durumlar ile karşılaşmamak adına en ucuz parça kontör sistemi ile çalışan yükleme noktalarından alışveriş yapılması önerilir.

En Yüksek Performanslı ve En Ucuz Parça Kontör Sistemi
Aktifkontor.net için toptan kontör bayilik başvuruları online olarak yapılabiliyor. Zincir marketler, tekel bayileri, bakkallar, yerel işletmeler ve bireysel iştirakler bayilik talep edebiliyor. Şirket, Turkcell, Türk Telekom ve Vodafon operatör şirketleri ile yapmış olduğu anlaşmalar sayesinde bayilerini en ucuz parça kontör sistemi ile buluşturuyor. Sürekli geliştirilen sistemleri sayesinde hep daha iyiyi sağlıyor.

parça kontör bayiliği
toptan kontör
en ucuz parça kontör sistemi
parça kontör yükleme
parça tl bayiliği

Kontörlü Hatların Sağladığı Avantajlar Nedir?

Her gün kullandığımız iletişim araçlarından olan cep telefonları hatları ikiye ayrılır. Faturalı olarak bilinen hatlarda konuşma ve mesajlaşma süresi kadar ücret ödenir. Ancak bu hatlarda sabit ücretler olduğu için insanlar ikinci bir seçenek olan kontörlü hatlara yönelirler. Hattı kullanabilmek için parça kontör yükleme yapılır.

Kontör Nerelerden Yüklenebilir?

İnsanlar cep telefonu konuşma masraflarını azaltmak için en ucuz parça kontör sistemi kullanan yerlerden kontör yükletmek istemektedirler. Bunun için birçok market, büfe ya da bakkal parça kontör bayiliği alarak bu işe girmektedir. Bu bayilerden yapılan yüklemeler uygun olmaktadır.

Kontör Yükleme Bayiliği Nasıl Alınır?

Halihazırda büfe işleten ya da market sahibi olan kişiler işlerini genişletmek amacıyla parça ya da toptan kontör satmak için bayilik almak isteyebilirler. Kontör yükleme bayiliği veren birçok kurum vardır. Bu sitede yer alan bayilik seçeneği ile yüksek kazanç getirebilecek parça tl bayiliği elde edilebilir. Sitede satılan bayiliklerde yükleme başına en az yüzde dörtlük bir kar oranı sunulmaktadır.

http://www.aktifkontor.net

1392
Site tanıtımları / Taşımacılıkta Profesyonel Hizmet
« on: January 23, 2019, 05:59:14 PM »
Taşımacılıkta Profesyonel Hizmet


Taşınma işleri hem yorucu hem de zor olan işler arasında yer alır. Evlerin, ofislerin ya da benzer yerlerin taşınmasında Konya şehirlerarası nakliyat ile sorunsuz taşımayı sağlayabilirsiniz. Yılların tecrübesi ve taşımacılık bilgisi ile en iyi hizmeti uygun fiyatlar ile alabilirsiniz. Profesyonel nakliye hizmetleri ile ev veya ofis eşyaları taşınırken zarar görmez.

Evden Eve, Şehirden Şehre Taşıma
Hem şehir içi hem de şehirlerarası taşımacılık hizmeti alınabilir. Şehirlerarası taşımacılık hizmetlerinde kilometre farklı olmadan hizmet sunulabilmektedir. Bir şehirden başka bir şehre taşınması gereken eşyalar için özel büyük araçlar ile sorunsuz taşına sağlanır. Şehir içinde ise yine taşınacak eşyanın boyutuna uygun araçlar ile taşıma hizmeti alınabilir.

Asansörlü Taşımacılık
Ev ya da ofis taşıma işlemlerinde yüksek katlara yapılacak taşıma işlemleri için asansör hizmeti de alınabilir. Evden eve nakliyat fiyatları içerisinde asansörlü taşıma fiyatı da öğrenilebilir. Özellikle yüksek katlı binalarda merdivenlerle uğraşmadan dış kısımda kurulan asansör ile sorunsuz taşıma yapılabilir. Hem taşınacak olan eşyalar sorunsuz şekilde taşınır hem de taşıma işlemi daha hızlı şekilde bitirilebilir.

http://www.karamercanlar.com

1393
Site İsmi : Pubgbilgi.com

Site Konusu : Pubg oyunu ile ilgili birbirinden değerli bilgiler PubgBilgi.com adresinde

Domain Kayıt Zamanı : Haziran 2018

Tanıtım ve Açıklamalar : Son zamanların en popüler oyunlarından biri, hiç şüphesiz Pubg adlı oyundur. Bilhassa mobil platformda indirme rekorları kıran bu kıymetli oyun, her yaş grubundan oyun meraklısına hitap etmektedir.

Pubg oyunu ile ilgili merak ettiğiniz sorulara yanıt almak isterseniz, bu konuda sizlere pubgbilgi.com isimli internet adresini öneriyorum. Site vasıtasıyla; pubg mobile silah rehberine ulaşabilecek, pubg mobile hilelerini öğrenebilecek, pubg turnuvaları ile ilgili en son haberleri okuyabilecek, pubg yeni klan sistemi hakkında önemli bilgiler edinebileceksiniz. Tüm bu içerikler ve çok daha fazlası, pubgbilgi.com adresi içerisinde ziyaretçileri bekliyor olacak.

Siz de hiç vakit kaybetmeden Pubg forum linkine tıklayın. Ve buradan Pubg oyunu üzerine, aklınıza takılan her türlü sorunun en detaylı yanıtını alma şansı yakalayın. Siteyi beğendiğiniz takdirde, Pubg meraklısı olan dostlarınıza da mutlaka tavsiye ediniz.

Tüm Pubg tutkunlarını pubgbilgi.com platformuna bekliyoruz. Herkese şimdiden iyi oyunlar!

1394
Site tanıtımları / Asır Kına Organizasyon Şirketi
« on: January 21, 2019, 11:21:53 PM »
Asır Kına Organizasyon Şirketi

Gösterişli bir kına tahtı kiralayarak ve üzerinize en şık kaftan modellerini giyinerek, unutulmaz bir kına gecesi deneyimlemek için, siz de pek çok kişi gibi Asır Kına Organizasyon şirketine başvuruda bulunabilirsiniz. İstanbul içerisinde yer alan Asır kına organizasyon şirketi ile çalışanlar, her fırsatta memnuniyetlerini dile getirmektedir.

Yakalamış olduğu yüksek müşteri memnuniyet oranı ile adından sıkça söz ettiren Asır kına organizasyon, müşterilerine en iyi kına malzemelerini de tedarik eder.

Son derece cazip kına organizasyon fiyatları ile de büyük beğeni toplayan bu şirket, İstanbul'da en çok tercih edilen kına organizasyon şirketleri arasına girmeyi başarmıştır.

Telefon: 0216 397 20 02
İnternet sitesi: Asirkinaorganizasyonu.com







1395
Site tanıtımları / Takipcial.co ile instagram takipçi satın al
« on: January 21, 2019, 11:05:18 PM »
Web Site İsmi : Takipcial.co

Site Başlığı : Takipcial.co ile instagram takipçi satın al

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Ağustos 2018

Site Tanıtımı : Instagram hesabınızın takipçi adedini arttırmak ister misiniz? Cevabınız evet ise, hiç tereddüt etmeksizin takipcial.co adlı internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Bu site içerisinde sizleri son derece ekonomik ve bir o kadar da kapsamlı instagram takipçi paketleri bekliyor olacaktır.

Tamamı gerçek ve aynı zamanda aktif takipçileriniz olsun istiyorsanız, siz de pek çok kişi gibi takipcial.co platformuna girerek buradan alışveriş yapabilirsiniz. Ödemelerinizi arzu ederseniz kredi kartınızla, arzu ederseniz banka havalesi metodu ile gerçekleştirebileceksiniz. Siparişinizi ilettikten hemen sonra, takipçileriniz hesabınıza yüklenir. Ve sizden asla ve asla instagram şifreniz talep edilmez.

Sitede 1000 takipçiden 600.000 takipçiye kadar, her bütçeye ve her ihtiyaca çözüm olabilecek Instagram paketleri yer almaktadır. Bu paketleri incelemek adına, hemen instagram takipçi satın al linkine tıklayabilirsiniz.

Pek çok instagram takipçi satış sitesinde, ne yazık ki gönderilen takipçilerin büyük bir bölümü yabancı ve bot takipçi olmaktadır. Fakat takipcial.co adresini tercih edenler, buradan instagram Türk takipçi satın alma şansı elde edebilir. Takipçileriniz % 100 yerli ve aynı zamanda gerçek olsun isterseniz, artık hangi siteden alışveriş yapmanız gerektiğini biliyorsunuz.

Takipcial.co adresi içerisinde Instagram paketlerine ek olarak; Facebook, Twitter ve Youtube paketleri de kendine yer bulmuştur. Herkese şimdiden keyifli alışverişler dileriz.

Pages: 1 ... 91 92 [93] 94