Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - admin

Pages: 1 ... 77 78 [79] 80 81 ... 94
1171
Site tanıtımları / Almanya’da şirket kurmak ister misiniz?
« on: August 13, 2019, 06:40:39 PM »
Almanya’da şirket kurmak ister misiniz?

Almanya'da şirket kurmayı planlayan girişimciler, STB - TREUTEAM ile irtibat kurarak, buradan profesyonel destek alabilir. STB - TREUTEAM bünyesinde, her biri alanında uzman, çok sayıda personel görev yapar. Gerek şirket ve ticaret hukuku, gerek iflas hukuku, gerek vergi hukuku, gerekse de muhasebe uzmanları STB - TREUTEAM ekibinde, sizlere yardımcı olmak için hazır durumdadır.

Almanya’da şirket kurmak gibi bir hayaliniz varsa, bu hayalinizi gerçekleştirmek adına STB - TREUTEAM ile görüşmenizi tavsiye ediyoruz. Hem Türkiye'deki, hem de Almanya'daki girişimciler, buradan profesyonel destek alabilir.

Almanya’da ticari oturum almak istiyorsanız, yine STB - TREUTEAM ile iletişime geçmenizde yarar vardır. Şirketinizin kuruluş sürecinde, en ufak bir sorunla dahi karşılaşmamak adına, buradan destek almanız çok önemlidir.

Almanya’da şirket ortaklığı gerçekleştirmek, Almanya’da yatırım yapmak veya sıfırdan şirket açmak, STB-TREUTEAM GmbH sayesinde, tahmin ettiğinizden çok daha kolay olacak.

STB-TREUTEAM GmbH yetkililerine ulaşmak adına, stb-treuteam.com isimli internet adresini ziyaret edebilirsiniz.

STB-TREUTEAM kurucusu, Turabi Güngör'dür. Turabi Güngör, bu sektörün en çok tanınan ve en güvenilir isimleri arasında yer almaktadır. Turabi Güngör önderliğindeki STB-TREUTEAM GmbH, Almanya'da yatırım gerçekleştirmek ve şirket açmayı düşünenler için, donanımlı bir ekip ile sizlere yardımcı olacaktır.

1172
Site tanıtımları / İmplant Diş Fiyatları
« on: August 10, 2019, 03:56:00 PM »
İmplant Diş Fiyatları

Ağız ve diş estetiğinde en pahalı uygulama implant diş uygulamasıdır. Bu uygulama ile kaybettiğiniz dişlere kavuşabilirsiniz. Bu uygulamanın pahalı olmasının sebebi uzun çalışmalar ile yapılan bir uygulamadır. Maliyetlerin yüksek olması ve büyük bir işçilik gerektirmesi nedeniyle pahalıdır. Pahalı olan implant diş uygulamasını sağlam merkezlerde yaptırmalısınız.

İmplant diş konusunda büyük başarılara imza atmış olan iyi bir kliniğinin internet adresini sizlere vererek yazı dizimize son veriyoruz. Siteye istanbuldisestetik.com adresinden ulaşabilirsiniz. İmplant diş yaptırmak için bu siteden kliniğe ulaşıp randevu alabilirsiniz. Şimdiye kadar binlerce başarılı implant uygulaması yapan kliniğe uğrayarak kayıp olan dişlerinize yeniden kavuşabilirsiniz. Biz adresi verdik artık iş sizde.

1173
Site tanıtımları / Ücretsiz Film İndirme Programı
« on: August 10, 2019, 02:16:57 PM »
Ücretsiz Film İndirme Programı

İnternet üzerinde izlediğiniz ve beğendiğiniz bir filmi indirmek mi istiyorsunuz? Filmi indirmek için film indirme programlarını kullanabilirsiniz. Film indirme programını bilgisayarınıza indirirken çok dikkatli olmalısınız. Bugünlerde bilgisayarlara virüsler programlar aracılığı ile yayılmaktadır. Programların içine yerleştirilen virüsler bilgisayarınızın işletim sistemini çökertir. Bu yüzden
Film indirme programı indireceğiniz siteyi seçerken çok dikkatli olmalısınız. Film indirme programı indirmek için sizlere Dostindir.biz sitesini tavsiye ederiz. Uzun zamandır aktif olan sitede yer alan tüm programlar virüse karşı taranmıştır. Bu yüzden sitedeki tüm videoları güvenle indirebilirsiniz. Site ücretsiz bir site olup sitede birçok uygulamayı ücretsiz indirebilirsiniz. Siteden program indirmek için siteye üye olmanız gerekmez.

1174
Site tanıtımları / Van Halı Yıkama
« on: August 09, 2019, 11:32:09 PM »
Web Site İsmi : Yasamtemizlikhaliyikama.com

Site Başlığı : Van Halı Yıkama

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Mart 2019

Site Tanıtımı : Halılarınızı ya da koltuklarınızı yıkamak mı istiyorsunuz? Hiç vakit kaybetmeden Van Yaşam Halı Yıkama Firması ile iletişim kurun. Ve buradan en avantajlı fiyatlarla, Van koltuk yıkama ile Van halı yıkama hizmetlerini satın almanın keyfine varın.

Müşterilerine cami temizliği, ev temizliği, ofis temizliği, halı yıkama, koltuk yıkama, inşaat sonrası temizlik, dış cephe cam temizliği ve daha pek çok hizmeti bir arada sunan firma, sektöründe önemli bir yere sahiptir.

Halı yıkama Van denildiği zaman akla gelen ilk firma, Van Yaşam Halı Yıkama firmasıdır.

Van temizlik şirketi olarak faaliyetlerini gösteren Yaşam Temizlik bünyesinde, her biri alanında uzman personeller görev yapar. Ekonomik fiyatları, güler yüzlü hizmet anlayışı ve tecrübeli çalışanları, Yaşam Temizlik şirketini ön plana çıkarır.

Van'daki evinizi, ofisinizi en iyi şekilde temizletmek, halı, koltuk ya da perdelerinizi kusursuzca yıkatmak adına, siz de bu firmaya ulaşabilirsiniz. 

Telefon Numaraları : 0552 452 30 65 - 0539 294 10 14

1175
Site tanıtımları / Lina Asansör Hizmet Deneyimleri
« on: August 09, 2019, 11:23:45 PM »
Lina Asansör Hizmet Deneyimleri

Tüm mekanik ekipmanlarda olduğu gibi, asansörler sınırlı bir ömre sahiptir. Güvenlik sorunları, tekrarlayan onarımlar veya performans, mevcut ekipmanınızın iyileştirilmesi veya modernize edilmesi nedeniyle bir noktada bir zorunluluk haline gelir. En son teknolojiye yükseltme, asansör güvenliğini, müşteri memnuniyetini, enerji verimliliğini, güvenilirliği artırabilir ve firmamızca aynı zamanda uzun vadeli sağlam bir platform oluşturulur.

Asansör Bakım, Revizyon ve montaj hizmetlerinde uygulanacak esaslar:

Dikkate alınacak faktörler

Güvenlik
Kod uyumu
Yaş ve ekipman durumu
Parça mevcudiyeti ve desteği
Enerji tüketimi

Bir Asansör Modernizasyonu, eski güvenilmez teknolojileri ve eski donanımları ortadan kaldırır. Eski donanımlar kapanmalara, dengesiz zemin inişlerine, kapı sorunlarına ve yetersiz acil durum ekipmanlarına eğilimlidir. Güvenliği ve gönül rahatlığını artırmak, yükseltme veya modernizasyonun en önemli unsurlarıdır. Asansör sistemlerinde uyulacak esaslar oldukça önem arz eden konulardır.

Bizler Lina Asansör olarak her türlü yeniliğe açık olmakla birlikte 7/24 hizmet anlayışını benimsemiş bir kuruluşuz.

http://www.linaasansor.com

1176
Site tanıtımları / En iyi tanıtım filmi
« on: August 09, 2019, 11:14:06 PM »
En iyi tanıtım filmi


Rekabet, günümüzün en temel unsurlarından birisidir. Firmalar arasında, kurumlar arasında, işletmeler, fabrikalar arasında güçlü bir rekabet vardır. Her sektörün hedef kitlesinin aynı olması ve bu pastanın ilgili kurumlar, firmalar arasında paylaşılmak zorunda kalınması rekabet ortamını kızıştırmakta, her birini bir diğerinden öne çıkmaya yönlendirmektedir. Bunu başarmanın en etkili yollarından birisi kurumsal tanıtım filmi kullanmaktır. Günümüzde teknolojinin her alanı etkilemesi tanıtım filmi çekimi konusunda da yenilikler getirmiş, rakiplerine karşı fark yaratmak isteyen kurumların tanıtım videosu üzerinde yoğunlaşmasını sağlamıştır.

Modern Tanıtım Videosu Çekimi

Tanıtım videosu çekimi konusunda profesyonel destek almak şart. Bu alanda da en iyi ile çalışmak sizi başarıya daha hızlı ulaştırır. HD Tanıtım Filmi adlı şirket uzun yıllardır bu alanın liderleri arasında yer alıyor. Şirket, her defasında üst düzey sonuçlar ortaya çıkarıyor.

Yeni Nesil Tanıtım Filmi

Sektörünüzde en iyi tanıtım filmi sizinki olsun istiyorsanız şirket, bunu rahatlıkla başarabiliyor. Drone ile havadan çekim, 4K video çekimi gibi üst düzey uygulamalar yapabiliyorlar.

1177
Site tanıtımları / En İyi Reklam Fotoğrafçısı
« on: August 09, 2019, 10:58:08 PM »
En İyi Reklam Fotoğrafçısı

Fotoğraf çekmek günümüz şartlarında hemen herkesin yapabildiği bir iş gibi görünse de profesyonel fotoğraf çekimi o kadar da basit bir iş değildir. Bunun için eğitim, deneyim ve ekipmanlar gerekir. Firmaların, şirketlerin kurumsal kimliklerini yansıtacak fotoğraflarda bu hususiyet çok daha önemlidir. Bu alanda Engin Yıldız Studio oldukça profesyonel çözümlere imza atıyor. Şirket, şirket fotoğraf çekimi konusunda olağanüstü işlere imza atıyor. Profesyonel fotoğraf çekimi alanında her sektörün ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap veriyor.

Ürün Fotoğraf Çekimi

Engin Yıldız Studio, her biri alanında uzman, deneyimli kişilerden oluşuyor. Şirket, 1996 yılından bu yana sektörün içinde yer alıyor ve daima en modern uygulamaların merkezi oluyor. Ürettiğiniz ürünler için ürün fotoğraf çekimi konusunda destek alabilir, ürünlerinizi çok daha etkili ve güzel biçimde tanıtma imkânı bulabilirsiniz.

En İyi Mobilya Fotoğraf Çekimi

Şirket, reklam fotoğrafçısı alanında üst düzey sonuçlar üretiyor. En iyi ürün fotoğrafçısı niteliğinde bulunuyor. En iyi mobilya fotoğraf çekimi için de şirketten destek alabilirsiniz.

1178
Site tanıtımları / Toptan Kontör Sitesi
« on: August 09, 2019, 10:45:00 PM »
Toptan Kontör Sitesi


İletişim hayatımızın olmazsa olmaz unsurlarından biridir. Bu konuda telefonlarımız için birbirinden farklı operatörlerden hizmet almaktayız. İletişim konusundaki gereksinimlerimizi karşılamak ve bunu sürdürmek için daima verimli bir hizmet almaya ihtiyacımız vardır. Birçok operatörde insanların tercihlerinden biri olan kontörlü hatlar oldukça işlevsel bir yapıya sahiptir. Ancak kontör doldurma işlemleri normalde o operatörün ilgili kurumuna gitmeyi gerektirmekteydi. Fakat bu site üzerinden dilerseniz buna gerek kalmadan toptan kontör yükleme işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Güvenli Ödeme İşlemleri

Hatlarımızda gereksinim duyduğumuzda kontör doldurma işlemlerinin en hızlı şekilde olması, bizler için oldukça memnun edici olur. Bir Toptan kontör sitesi olan bu site, her türlü yükleme işleminin kolayca yapılabilmesin olanak sunmaktadır. Ayrıca bu işlemleri internet ortamında gerçekleştirirken bunu en güvenli ve korunaklı bir şekilde yapmanızda mümkündür.

Her Hatta Uygun Toptan Kontör Yükleme İşlemleri

Bu site üzerinde sunulan hizmetler, birçok operatörü kapsamakla birlikte her hatta uygun olan bir yapı içermektedir. Bu bakımdan kontör yüklemeye ihtiyacınız olduğunda bu işlemleri kolaylıkla gerçekleştirebilir ve toptan kontörlerinizi yükleyebilirsiniz.

https://www.toptankontorsitesi.com/

1179
Site tanıtımları / Fatura Tahsilat Noktası
« on: August 09, 2019, 10:35:01 PM »
Fatura Tahsilat Noktası


Kurum anlaşmalı fatura tahsilatı gerçekleştiren firma, ön avans sistemi ile çalışmaya devam etmektedir. Yatırılan paralar bayilikler olarak kullanmaya uygun bir imkan sunmaktadır. Bakiyenin yetersiz olması konusunda işletme onay vermektedir. Kurumlarda problem olmadığı zaman hizmetler kısa sürede gerçekleşmektedir. Fatura tahsilat noktası sayesinde online fatura tahsilatı kısa süre içerisinde gerçekleşmektedir.

Kaliteli Hizmet Anlayışı

Teknolojik alt yapısı Güven teknoloji ile iletişim hizmetlerinin anlaşmalı kuruluşları ile gerçekleştirilmektedir. Sanal limitler alınarak, firmanın kendisinin oluşturduğu yazılımlar kullanılmaktadır. Sistem 7/24 hizmet anlayışı ile çalışmaya devam etmektedir. Fatura tahsilat noktası olarak her zaman başarılı hizmetleri müşterilerine sunmak ve bayi ağını genişletmek prensibi firmanın amaçları arasında yer almaktadır.

Optimum Müşteri Hizmetleri

Güler yüz, doğru zamanlama ve doğru hizmet anlayışı prensipleri ile çalışmalarını mümkün hale getirmekte olan firma sizlere farklı imkanların yollarını aralamaya devam etmektedir. Maksimum çabayı ortaya koyarak lider anlayışı ile hizmet sunmaya devam edilmektedir. Fatura tahsilat noktası müşteri memnuniyetini sağlayabilmek için 7/24 müşteri hizmetleri temsilcilerine hizmet verdirmektedir.

https://www.faturatahsilatnoktasi.com.tr/

1180
Site tanıtımları / Fatura Tahsilat Sistemi
« on: August 09, 2019, 10:22:42 PM »
Fatura Tahsilat Sistemi


Stok sorunsuz bir güne özel değil her gün verilebilecek hizmeti ile güçlü ağ yapısını koruyan firmanın tam destek verme hedefi gerçekleşmektedir. Kurumsal vizyonu geniş, kaliteli, sorumluluklarının farkında olan firma daha iyisini sunmak için müşteri memnuniyeti ile çalışmalarını sürdürmektedir. Fatura tahsilat sistemi müşteri odaklı çalışma prensibine uygun bir kurum olarak çalışmaktadır.

Kusursuz Hizmet Anlayışı

Memnun müşteri kitlesini arttıran ve bu konuda elinden geleni yapmayı sürdüren firma tüm imkanlarını en üstte tutarak hizmet sunmaya devam etmektedir. Fatura tahsilat sistemi, hizmetleri ile bayiliklerini arttırarak hizmetlerini renklendirmeye devam etmektedir. 1000 den fazla bayi ağı ile kaliteli hizmet anlayışını arttıran ve genişleten firmaya daha yoğun talebin olması müşterilerinin isteklerine tam destek veren bir firma olması ile mümkün olmaktadır. Tüm operatörler için sağlanan işlem kolaylığı ile müşterilerin memnuniyeti her geçen gün artmaktadır.

Kaliteli Çalışma Prensibi

Fatura tahsilat sistemi, güler yüz, doğru zamanlama ve doğru hizmet anlayışı prensipleri ile çalışmalarını mümkün hale getirmekte olan firma sizlere farklı imkanların yollarını aralamaya devam etmektedir.

https://www.faturatahsilatsistemi.com.tr/

1181
Site tanıtımları / Fatura Tahsilat Merkezi
« on: August 09, 2019, 10:04:42 PM »
Fatura Tahsilat Merkezi


Uzun yıllardan beri hizmet veren Fatura tahsilat merkezi, kalitenin adresi olmak adına yoğun çaba sarf ediyor.  Öncelik olarak gördükleri müşteri memnuniyeti ve mutluluğu işlerinde başarıyı elde etmelerini sağlıyor. Firma bir gün değil, her gün kaliteli hizmet sunabilmek için sizleri bekliyor. Hedeflerine giden yolda müşterilerini de yanlarında görmek istiyorlar.

Kaliteli Hizmet ile Öncü Olmak

Sektörün en iyisi olmak için kaliteden ödün vermeyen firma, yaptığı çalışmalar ile tüm Türkiye de adını duyurmayı başarıyor. Diğer firmalara nazaran öncü olmak, firmanın sunduğu hizmetin ne kadar kaliteli olduğunu gösteriyor.

Yenilikler ile Dolu Bir Firma

Sürekli yenileşme ve gelişmeleri yakından takip ederek fatura tahsilât hizmetini, size en doğru şekilde sunuyor. Sektörde ki gelişmelerin takibi sayesinde bulunduğu noktadan daha da ileriye giden firma, her geçen gün alanında daha da profesyonel hale gelmeye çalışıyor.

https://www.faturatahsilatmerkezi.com.tr/

1182
Site tanıtımları / Parça Kontör Bayiliği
« on: August 09, 2019, 09:53:05 PM »
Parça Kontör Bayiliği


Parça kontör bayiliği ile alakalı akılları kurcalayan birçok sorudan söz edilebilir. O halde piyasa üzerinde parçalanarak gönderimi yapılan kontör satışlarından dolayısıyla buradan elde edilen kazançlardan öncelikle bahsedelim.  Akabinde ise bu sistemin beraberinde bayilik ihtiyacını doğurduğunun altını çizelim.

Parça Kontör Bayiliğinde Hız Faktörüne Dikkat!

Eğer sizler de bayilik arayışlarında olan kişilerden biriyseniz sizlere tavsiyemiz, bu hizmeti hem bireysel hem de kurumsal düzeyde yapan adreslere yönelmenizdir. Ancak bu şekilde geniş portföyü olan dolayısıyla da güvenilirliği yüksek bir firma ile çalışmış olursunuz. Ayrıca tercih ettiğiniz firmanın hız konusunda online sistemler üzerinden en kısa sürede ihtiyaçlarınızı karşılıyor olmasına, kendi siteniz üzerinden sizlere kontör alımı sağladığına emin olmalısınız.

Parça Kontör Sitelerine İstediğiniz Zaman Ulaşabilmelisiniz!

Konu bayilik olduğunda en kaliteli sitelerin de tarafınıza sunulması gerekir öyle değil mi? Öyleyse bu konuda güvenebileceğiniz aynı zamanda da siz değerli müşterilerine stok sorunu yaşatmadan, kaliteli alt yapısı ve tabi hizmet anlayışıyla hitap eden sitelerin bir tıkla elinize ulaşması mümkün olmalıdır.

https://www.parcakontorbayiligi.com

1183
Site tanıtımları / Fatura Tahsilat Sitesi
« on: August 09, 2019, 09:43:37 PM »
Fatura Tahsilat Sitesi


Günlük yaşantımızda aldığımız birçok hizmet kapsamında belli başlı bazı faturalarımızın ödenmesine ihtiyaç vardır. Bunun için normal şartlarda ilgili kurumun ofislerine giderek işlemlerimizi tamamlamamız gerekirdi. Fakat artık bu duruma hiçbir şekilde gerek kalmadan ilgili ödemelerimizi kolaylıkla gerçekleştirme şanslarına sahibiz. İnternet üzerinden yapacağımız bu işlemler hem hızlı ve hem de oldukça pratik olmaktadır. Bu site tam olarak sizlere bu imkânları sunmaktadır.

Her Türlü Faturanın Ödenmesi İşlemi

Kullandığınız veya aldığınız hizmete yönelik birçok türden faturanın ödenmesi işlemlerini bu site üzerinden kolaylıkla gerçekleştirmeniz mümkündür. Çünkü bu site üzerinden sunulan olanaklar birçok hizmet alanını kapsamaktadır. Bu bakımdan zamandan tasarruf ederek işlemleriniz rahatlıkla ve hızlıca yapabilirsiniz.

Güvenli ve Kolay Fatura Ödeme Sistemi

Ödemelerin yapılması konusunda internet üzerinde güvenliğin yeterince sağlanmış olması oldukça önemlidir. Bir Fatura tahsilat sitesi olan bu site tam olarak içerisinde güvenli bir ödeme sistemini barındırarak işlemlerin rahat bir şekilde yapılabilmesine fırsat tanımaktadır. Sizler de bu sitenin en güzel olanaklarından yararlanarak gereksinimlerinizi tam zamanında karşılayabilirsiniz.

https://www.faturatahsilatsitesi.com/

1184
Site tanıtımları / Fatura Tahsilat
« on: August 09, 2019, 09:22:07 PM »
Fatura Tahsilat


Fatura tahsilat firması olarak sektörde ki bir numaralı yer ile sizlere hizmet veriyor. Tecrübeli uygulamaları ile fatura tahsilât sektöründe en iyi olmak için bütün imkânları kullanıyor. Sürekli olarak gelişmekte olan teknolojiyi ve yenilikleri yakından takip edip, işinde uygulayan site, bu sayede hem kalite hem de güveni bir arada temin ediyor.

Uzman Kadro ve Başarılı İş Süreci

Eğitimli ve deneyimli çalışma ekibi ile uzmanlık alanı olan fatura tahsilat sektöründe, her geçen gün bir adım daha ileriye gidiyor. Daha iyi olabilmek için hiç durmadan devam ediyor ve bu durum siteye müşterileri tarafından saygınlık kazandırıyor. Teknolojik alt yapıyı verimli şekilde kullanan firma, müşteri odaklı hizmetin bir numarası haline geldi. Hızlı ve etkin biçimde çalışarak en üst seviyeye çıkmayı hedef ediniyorlar.

Hassasiyet ile Yürütülen Gelişmeler

Site, aldığı olumlu geri dönütler sayesinde her geçen gün ekibini biraz daha büyüterek siz değerli müşterilerine daha iyi hizmet veriyor. Eksiklerinin farkına vararak, kendisini her anlamda gelişime açık hale getirip daha iyisi olmak için çalışmalarını sürdürüyor.

https://www.faturatahsilati.com.tr/

1185
Site tanıtımları / Fatura Ödeme Sistemi
« on: August 09, 2019, 08:12:42 PM »
Fatura Ödeme Sistemi


Türkiye’nin online fatura işlemcisi fatura ödeme sistemi sayesinde kısa sürede ve güvenilir şartlar altında fatura ödemeleri gerçekleştirilmektedir. Memnun müşteri kitlesini arttıran ve bu konuda elinden geleni yapmayı sürdüren firma tüm imkanlarını en üstte tutarak hizmet sunmaya devam etmektedir. Bayiliklerini arttırarak hizmet sunmaya devam eden firmanın daha uygun hizmet anlayışı ile tanınırlığının artması bayiliklerinin artması ile mümkün olmaktadır. 1000 den fazla bayi ağı ile kaliteli hizmet anlayışını arttıran ve genişleten firmaya daha yoğun talebin olması müşterilerinin isteklerine tam destek veren bir firma olması ile mümkün olmaktadır.

Online Fatura İşlemcisi

Elektrik, doğalgaz, su, sabit telefon, GSM telefon faturaları, kablolu televizyon ve daha fazla ödemeler online olarak güvenle gerçekleştirilmektedir. Müşterilerin zaman ve verim kaybı ortadan kaldırılmaktadır. Fatura ödeme sistemi sayesinde evden, iş yerinden veya tatilden faturalarınızı kuyruklara girmeden ödeyebilirsiniz.

Telefonlara TL Yüklemesi

Fatura ödeme sistemi sayesinde sevdiklerinize sürpriz yapın, TL yükleyin. Zaman kaybı yok, uzun kuyruklar yok. Güvenli işlem sayesinde sevdiklerinizi mutlu edin.

https://www.faturaodemesistemi.com.tr/

Pages: 1 ... 77 78 [79] 80 81 ... 94