Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - admin

Pages: 1 ... 43 44 [45] 46 47 ... 94
661
Site tanıtımları / Eticaret Sitesi Açmak İster Misiniz?
« on: September 16, 2021, 11:45:23 PM »
Web Site İsmi : Ticaret.net.tr

Site Başlığı : Eticaret Sitesi Açmak İster Misiniz?

Firma kuruluş senesi : 2013

Site Tanıtımı : Ürün ve hizmetlerinizi internet üzerinden satmak istiyorsanız, Eticaret Sitesi kurmanız gerekecektir. E-ticaret sitenizi kurduktan sonra, müşterileriniz ürün ve hizmetlerinizi, internet kanalıyla kolaylıkla sipariş edebilecektir.

Profesyonel bir eticaret sitesi sahibi olmayı arzu edenler, hiç tereddüt etmeksizin ticaret.net.tr isimli siteye bağlanabilir. İyi bir eticaret paketinde; kargo entegrasyonu, stok yönetimi gibi özellikler de olur.

Ticaret.net.tr adresinde yer alan Eticaret paketleri son derece kapsamlıdır. Bir e-ticaret sitesi içerisinde olması gereken her özellik, buradaki paketlerde sizler için bir araya getirilmiştir. Geniş web alanı, e-posta hesapları, mobil uyumlu tasarımlar, toplu mail gönderimi, kargo yönetimi ve fazlası burada mevcuttur.

Trendyol, N11, Hepsiburada, PttAvm ve GittiGidiyor içerisinde satış yapmak isteyenler için pazaryeri entegrasyonu özelliğinin olması gerekir. Ticaret.net.tr eticaret paketlerinde işte bu sözünü ettiğimiz pazaryeri entegrasyonu bulunur. Firma ile irtibata geçmek ve e-ticaret sitesine sahip olmak adına, aşağıdaki iletişim kanallarını kullanabilirsiniz.

Telefon: 0312 577 7004
Adres: Turgut Özal Mahallesi 1467/1. Caddesi Yenimahalle - Ankara
E-Posta: info@ticaret.net.tr


662
Site tanıtımları / Youtube abone alımı
« on: September 10, 2021, 09:50:19 PM »
Youtube abone alımı

Abone alarak eklediğiniz videoları kısa süre içinde daha fazla kullanıcıya gösterebilirsiniz. Youtube abone alımı yaparak sizler de kısa süre içinde daha büyük kitlelere erişebilir ve videolarınızı daha geniş kitlelere kolay bir şekilde ulaştırabilirsiniz. Tiktok takipçi satın al gibi bir takım işlemler ile merak ettiğiniz konuları öğrenmek, sitemiz üzerinden alacağınız hizmete ilişkin sormak istediklerinizi sormak ve bizlerle bu konuda irtibata geçmek isterseniz hemen protakipci.net adresine girebilirsiniz. Youtube abone satın alma konusu hakkında geniş bilgi alarak aklınızdaki tüm soruları web sitemiz üzerinden bize iletebilirsiniz. Sosyal medya kanallarında popüler hale gelmenin bir numaralı kuralı web sitemiz aracılığı ile bu deneyim ve hizmetlerden yararlanmak olmaktadır. Siz de hemen sitemize girerek sipariş oluşturabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

663
Site tanıtımları / İzmir oto çekici - iotocekici.com
« on: September 06, 2021, 01:29:08 PM »


Site ismi : iotocekici.com

Site hakkında başlık : İzmir oto çekici - iotocekici.com

WhatsApp Hattı: 0530 109 0535

Domain kayıt tarihi : Ağustos 2021

Site ile ilgili açıklamalar : Sektöründe 20 yıllık tecrübeye sahip olan İzmir oto çekici firması, haftanın yedi günü ve günün yirmi dört saati hizmet vermektedir. Davet edilen bölgeye sadece otuz dakika içerisinde gelen firma, avantajlı fiyatlarıyla da beğeni topluyor.

İzmir içerisinde 7-24 oto çekici hizmetleri sunan firmayı daha yakından tanımak isteyenler, iotocekici.com isimli internet adresini ziyaret edebilir.

Aracınızın çekilmeye mı ihtiyacı var? Yapmanız gereken tek şey, iotocekici.com telefon numaralarını aramak olmalıdır. WhatsApp üzerinden konum gönderdiğiniz takdirde, iletilen konuma sadece ve sadece 30 dakika içerisinde, profesyonel çekici ekip teşrif eder.

Acil yol yardımı, oto çekici, oto kurtarma hizmetleri almak isteyen herkes, hiç vakit kaybetmeden 0530 109 0535 numaralı telefonu arayabilir.

Pazar gecesi yolda mı kaldınız? İzmir oto çekici firmasının mesai saatleri haftanın 7 günü ve günün de 24 saatidir. Dolayısıyla gece yarısı ya da hafta sonu yol yardımı ihtiyacı olanlar da bu numarayı tereddüt etmeksizin arayabilir.

Akünüze takviye yapılması gerekiyorsa, lastiğinizi değiştirmek istiyorsanız, motosiklet ya da arabanız için yol yardımı çağıracaksanız veya tekne taşıma hizmeti arıyorsanız bu firmaya ulaşabilirsiniz.

https://iotocekici.com

664
Site tanıtımları / Verimli Ekip Yönetimi
« on: September 05, 2021, 09:24:16 PM »
Verimli Ekip Yönetimi

Seldadogancan.com web sitemizde işletmeler için çeşitli koçluk eğitimleri ve ekip yönetimi dersleri yer almaktadır. İşletme koçluğu ve ekip yönetim eğitimleri kapsamında liderlik ve firma analizi, büyüme kampı gibi hizmetler mevcuttur. Eğitimler gruplara verildiği gibi kişisel koçluk eğitimleri de verilmektedir. İşletmeler alınan eğitimlerle daha fazla büyüyecek ve başarı elde edecektir. Koçluk ve ekip yönetim eğitimi işlemlerine dair merakınızı Ekip yönetim eğitimi linkine tıklayarak gidermeniz mümkündür. Koçluk eğitimleri, isteğe göre işletme sahibine veya ekibine verilmektedir. Eğitimlerle birlikte işletme içindeki etkileşim olumlu bir artış gösterecektir. Daha fazla kar elde ederek daha büyük kitlelere ulaşmak için Ekip yönetimi linki sizleri yönlendirecektir. Tüm programlar ve seminerler hakkında ayrıntılı bilgiler web sitemizde belirtilmektedir.

665
Site tanıtımları / Genetiği korunmuş lezzetler - 2n14.info
« on: September 04, 2021, 04:38:30 PM »
Genetiği korunmuş lezzetler - 2n14.info

2n14; genetiği korunmuş, ilaçsız tarım yöntemleriyle ve yerel tohum kullanılarak kimyasal maddelerden uzak üretim gerçekleştirir. Sağlıklı ve korunmuş lezzetler arayanlar, 2n14.info adresine giriş yapabilir.

Site içerisinde genetiği korunmuş çok sayıda ürün bir araya getirilmiştir. Başta siyez bulguru, siyez tarhanası, el yapımı siyez eriştesi, siyez mantısı ve el yapımı siyez keçi peynirli ravioli olmak üzere çok sayıda lezzeti site içerisinde görebileceksiniz.

2n14.com içerisine girenler burada; korunmuş ekmekler, kahvaltılık ürünler, glutensiz lezzetler, analizli taze sebzeler ve taze meyveler, ışınsız toz baharatlar, radyasyonsuz taze baharat ve tohumlar, analizli peynir yoğurt ve kaymak seçenekleri, reçel, bal ve pekmezler, doğal fermente turşular, taş değirmen unlar, kimyasalsız manda ürünleri, pestisitsiz çay, kahve ve otlar, doğal fermente sirke ve soslar, taze üretim makarnalar, günlük üretim ürünler, soğuk sıkım aromatik yağlar, özel üretim yağlar, gdo analizli pirinçler ve çok daha fazlasını bulabilir.

2n14 yorum diye arama yaptığımız zaman, ürünlerin gerek sağlık, gerekse de lezzet açısından olumlu yorumlar aldığını görebiliriz.

2n14 hakkında hazırlanan slogan: "Sadece Genetiği Korunmuş Lezzetler" şeklindedir. Siz de sağlıklı beslenmek istiyorsanız, bundan sonra 2n14 üzerinden alışveriş yapabilirsiniz.

2n14 ekşi yorumlarından da görebileceğiniz gibi ürünler; ışınsız, pestisitsiz ve analizli olarak gelmektedir.

2n14 korunmuş lezzetler projesine destek olmak isterseniz, bu markayı dostlarınızla mutlaka paylaşınız. Afiyet olsun.

666
Site tanıtımları / Amazon dropshipping nedir?
« on: September 01, 2021, 12:04:30 PM »
Amazon dropshipping nedir?

Tr.shiphack.co adı altında yayın hayatını başarıyla sürdüren internet adresine hoş geldiniz. Site vasıtasıyla, başta Amazon dropshipping nedir olmak üzere pek çok sorunun yanıtını kapsamlı bir şekilde alma fırsatı bulabilirsiniz.

Siz de eğer Dropshipping yapmaya karar verdi iseniz, hiç tereddüt etmeksizin bu siteyi ziyaret edin. Sitede sizler için Dropshipping nasıl yapılır adlı bir makale hazırlanmıştır. Buradan Dropshipping hakkında aklınıza takılan her türlü soruya cevap almanız mümkün olabilecektir.

Düşük bütçeli şirketlerin stoksuz satış yapabilmesi için Dropshipping sistemi oldukça değerlidir. Bu sistemin avantajları, sitede kapsamlıca izah edilmiştir.


667
Site tanıtımları / Kedi Cinsleri
« on: September 01, 2021, 11:45:08 AM »
Kedi Cinsleri

Kedikopekpet.com İnternet sitemizde Toyger, Donskoy ve Amerikan kedisi olmak üzere birçok kedi cinsi mevcuttur. Toyger kedileri; oyun oynamayı çok seven, yaramaz, sadık ve sosyal kedilerdir. Aile içinde yaşaması en elverişli kedi türlerinden biridir. Sitemizde yer alan Toyger kedisi linkinden Toyger kedileri hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Öte yandan, Donskoy kedilerinin en bilindik özelliği tüysüz olmalarıdır. Bu kediler ilgiye, keşfetmeye çok meraklıdırlar ve zekâ gerektiren oyunlar oynamaya bayılırlar. Daha fazla bilgi için Donskoy kedisi linkine tıklayabilirsiniz. Diğer bir tür olan Amerikan kedileri kendi başına buyruk, meraklı ve sakindirler. Bakımı kolay olan bu kedi cinsi fiziksel temastan çok hoşlanmaz fakat sahibiyle duygusal bir bağ kurarlar. Sitemizdeki Amerikan Kedisi linkine tıklayarak detaylı bilgilere erişebilirsiniz.

668
Site tanıtımları / En Kullanışlı Güvenlik Filesi
« on: August 29, 2021, 10:03:57 PM »
En Kullanışlı Güvenlik Filesi

Ankara File ile artık içiniz daha rahat olacak! Modernleşen dünya hayatımızı pratikleştirmekle beraber bazı risk ve tehlikeleri de doğurmuştur. Özelliklede çocuklarınız için. Evlerinizde ki her alan çocuklar için güvenli değildir. Bunu da alacağınız bazı tedbirlerle engelleyebilirsiniz. Bunlardan biriside mekanlarınızda güvenlik filesi bulundurmaktadır. Firmamızda sizler için oyun parkı filesi, çocuk güvenlik filesi ve merdiven fileleri bulunmaktadır. Bu fileleri firmamızdan en uygun fiyata satın alabilir ve hem kendinizin hem çocuklarınızın güvenliğini sağlayabilirsiniz. Güvenlik filelerimizin yapısı ve satışı hakkındaki merakınızı Ankarafile.net sitemizde giderebilir ve dilediğiniz güvenlik filesini tedarik edebilirsiniz. Sitemiz en kısa yoldan gitmek ve alışveriş yapmak için Güvenlik filesi linkini kullanabilirsiniz.

669
Site tanıtımları / Pire İlaçlama Firması
« on: August 14, 2021, 10:14:52 PM »
Pire İlaçlama Firması

Nitelikli ve bakanlık onaylı ilaçlarla sağlanan haşere çözümlerimizi incelemek için Arpestilaclama.com.tr sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Haşereler kısa süre içinde çoğalarak insan sağlığına zarar verecek nitelikte olabilirler. Tehlikeli haşereler arasında yer alan pireler sadece kan emmekle kalmamaktadır. Ayrıca iğnelerinde taşıdıkları onlar için zararsız fakat bizler için çok tehlikeli virüsleri de bulaştırırlar. Sağlıklı ve hijyenik yaşam alanları için pire ilaçlama hizmetinden faydalanmak gerekmektedir. Her tür haşereye karşı nitelikli ilaçlama işlemlerine Pire ilaçlama linkinden ulaşabilirsiniz. Uzman bir ekip tarafından gerçekleştirilen işlemler bakanlık onaylı toz, sıvı ve jel ilaçlar yardımıyla sağlanmaktadır. Farklı haşerelerin yuvalama alanları tespit edilebilmekte ve sadece mevcut olanlara değil ileriye dönük ilaçlama hizmeti sağlanmaktadır. Tüm hizmetlerimiz garantilidir. 

670
Site tanıtımları / Yangın Tüpü Dolumu İçin En Doğru Durak
« on: August 13, 2021, 05:12:57 PM »
Yangın Tüpü Dolumu İçin En Doğru Durak

Birtakım ihmal ve kazalardan dolayı ortaya çıkan yangınlar ciddi maddi hasarlara yol açmaktadır. Ardan Yangın Hizmetleri bu hasarı en aza indirmek için hizmet vermektedir. En basit şekilde dolu yangın tüpleri bulundurarak bu felaketle mücadele edebilirsiniz. En uygun Beylikdüzü yangın tüpü dolumu nerede yapılır öğrenmek için Ardanyangin.com adresimizi ziyaret edebilirsiniz. Ardan Yangın Sistemleri'nin uzman teknik ekibi yangın tüplerinizi en uygun fiyata doldurarak sizleri daha güvenilir yarınlara hazır hale getirmektedir. Siz de yangınla mücadelede Beylikdüzü yangın tüpü dolumu linkine tıklayarak ilk adımınızı atabilirsiniz. Sizi ve ailenizi yangınlardan korumak için alanında öncü olan Ardan Yangın Sistemleri ilk günden bu yana hizmetlerini en kaliteli şekilde sürdürmektedir.

671
Site tanıtımları / Estetik Uygulamalar - Estetiks
« on: August 10, 2021, 05:46:22 PM »
Estetik Uygulamalar - Estetiks

Yüzümüz gün geçtikçe eski görünümü kaybediyor. Herkesin estetik algısı farklıdır ancak insan zaten ilk önce kendi kendini beğenmek ister. Estetiks.net sitesini ziyaret ederek yüzünüze yaptırmak istediğiniz işlemlere göz atabilirsiniz. Yüzünüzün eski görünümüne kavuşması için cilt gençleştirme işlemi uygulanabilir. Bu işlem nem dengesi bozulmuş ciltler için toparlama sağlar, sarkan cildinizi sıkılaştırır ve oluşan kırışıklıkları azaltır. Aynı zamanda yaş ile birlikte artan cilt lekeleri içinde oldukça etkili bir işlemdir. Bu uygulama ile birlikte cildiniz daha genç, sıkı, canlı ve parlak görünecektir. Daha fazla bilgi için Estetiks linkinden uzmanımızda görüşebilirsiniz. Dudak damak yarığı, deri kanserleri ve daha pek çok rahatsızlık ile ilgili buradan profesyonel destek alabileceksiniz.

672
YÖS Sınavı İle Hangi Lisans Programları İncelenebilir?

YÖS sınavı ile çalışılabilecek derslere ait listeler her bir üniversitenin kendisi tarafından yayınlanır. YÖS sınavı ile Türkiye'nin hem özel hem de devlet üniversitelerine başvurabilirsiniz. Ancak, görsel sanatlar ve müzik alanında eğitimler sunan birçok üniversitenin adayları özel yetenek sınavlarına da tabi tuttuğu bilinmektedir. Ayrıca; Askeri okullara ve polis akademilerine yapılacak başvurularda, adayların bu akademilerin özel şartlarını yerine getirmeleri gerekmektedir. Daha fazla bilgi için Yosmerkezi.com sitemizden ya da Yös Merkezi kodu üzerinden bize ulaşabilirsiniz. Sınavların sonuçları üniversitelerin kendileri tarafından açıklanır. 2018 ve 2023 yılları arasında 100.000 öğrenci beklenmektedir. Öncelikle YÖS sınavının zor olup olmadığını doğrudan yargılayamazsınız. Bu öğrenciden öğrenciye değişebilir. YÖS sınavına hazırlanmak için YÖS Merkezi doğru yerdir.

673
Site tanıtımları / Sağlık Ocakları Api
« on: August 01, 2021, 01:24:22 PM »
Sağlık Ocakları Api

Nosyapi.com internet sitemizde sizler için gereken tüm hizmetler Sağlık ocakları api garantisiyle yapılmaktadır.

Web sitemize Sağlık ocakları api adlı linkten ulaşarak istediğiniz ürünleri hemen satın alabilirsiniz. Türkiye içerisinde bulunan tüm sağlık ocaklarının ad, telefon, adres, web sitesi, e postaları ve konum gibi konum bilgilerine ulaşabileceksiniz.

Sitemiz içindeki kategoriler; API Token Bilgileri, Sağlık Ocakları Listeleme, Sağlık Ocakları Listeleme Örnek Kodlar, İl & İlçe Listeleme şeklindedir.

Sitemizde: Toplamda 5326 adet Sağlık Ocağı vardır. Telefon kullanmayan Sağlık Ocağı bulunmamaktadır. Ve 670 adet sağlık ocağı enlem ve de boylam bilgisi bulunmamaktadır. API kullanımı yapabilmek token bilgisi gerekir. Bu bilgi ile istediğiniz bilgileri çekebilirsiniz. Her bir üyemize otomatik tanımlama gerçekleşir.

674
Site tanıtımları / Oyunokey.com ile ücretsiz okey oyna
« on: July 26, 2021, 02:54:33 PM »
Web Site İsmi : Oyunokey.com

Site Başlığı : Oyunokey.com ile ücretsiz okey oyna

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Temmuz 2021

Site Tanıtımı : Oyunokey.com adı altında yayın hayatına başlayan internet sitesine hoş geldiniz. Site vasıtasıyla, tamamen ücretsiz bir şekilde okey oynama fırsatı elde edebilirsiniz.

Oyun okey platformu üzerinden okey oynayanlar, bir yandan muhabbet keyfi de yaşayabilir. Diğer oyuncu kardeşlerinizle, oyun ile ilgili sohbet ederek, okey oynayabileceksiniz.

Gün boyu yoruldunuz. Günün yorgunluğunu ve stresini atmak mı istiyorsunuz? Bu hususta oyunokey.com adresi sizi mutlu edebilir. Site üzerinden, okey oynayarak yorgunluğunuzu üstünüzden atmanız mümkün olacaktır.

101 oyna linkine tıklayanlar, buradan okey salonlarına hiçbir ücret ödemeden katılabilir. Eğlencesine okey oynamak isteyenler, bu siteden yararlanabilir. Oyun içerisinde elde edeceğiniz başarı doğrultusunda, en iyi 10 okey oyuncusu listesinde yerinizi alabilirsiniz.

Renkli okey oynamak isteyen herkesi, bu siteye davet ederiz. Herkese şimdiden iyi oyunlar diliyoruz.

675
En iyi Hazır Havuz Sistemleri - Yapihavuz.com.tr

Yüzme havuzu yaptırmak istiyorsanız fakat hangi firmadan hizmet alacağınız hususunda kararsız iseniz, sizlere yapihavuz.com.tr adresini tavsiye ediyorum. Yapı Havuz, sektöründe uzun yıllardır başarıyla hizmet vermektedir. Müşterilerine sunduğu Hazır Havuz sistemleri ile büyük beğeni toplayan firma, sektöründe önemli bir yere sahiptir. Burada her bütçeye ve her ihtiyaca çözüm olabilecek havuz sistemleri sizleri bekliyor olacak. Gerekli bütün sertifikalara sahip olan Yapı Havuz, sizler için birinci sınıf kalitede havuz sistemleri sunar. Yapı Havuz, ZODIAC GROUP INT ile ortak çalışmaktadır. ZODIAC GROUP, dünyanın bir numaralı havuz üreticisidir ve bu sektörde 120 yıldır faaliyet göstermektedir. Gerek yurt içerisinde, gerekse de yurt dışarısında 3300'den fazla projeye imza atan Yapı Havuz ile siz de hiç tereddüt etmeksizin çalışabilirsiniz. Teklif almak, aklınıza takılan sorulara yanıt bulmak için, aşağıdaki iletişim kanallarını kullanınız.

Telefon Numarası: 0532 766 03 03
E-Mail Adresi: info@yapihavuz.com.tr

Pages: 1 ... 43 44 [45] 46 47 ... 94