Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - admin

Pages: 1 ... 40 41 [42] 43 44 ... 94
616
Avcılara ve atıcılara yönelik bir forum sitesi Avciturkler.com

Avcı forum sitemiz üzerinden bilgi almak istediğinizde öğrenmek istediğiniz hemen her bilgiye rahatlıkla erişebilirsiniz. Atıcı forum ile her zaman avcılıkla ilgili bilgilere erişmek hem kolay hem de oldukça profesyonel. Sizler de Avciturkler.com internet adresine anında girerek aklınıza gelen tüm soruları avcı forumu üzerinden bizimle paylaşabilir ve sormak istediğiniz soruları güvenle sorabilirsiniz. Her geçen gün büyüyen forum sitemiz avcıların uğrak forum yeri halindedir. Size özel çözümler sunan ve bilgi birikimi konusunda oldukça geniş olan forum sitemiz tüm avcılar için özenle oluşturulmuştur. Siz de hemen üyelik sisteminden yararlanarak bu eşsiz kolaylıklardan yararlanabilir ve üstün hizmetlerle anında buluşabilirsiniz. Her geçen gün büyüyen forum sitemiz avcılar için bilgi paylaşma noktası halindedir. Zaman kaybetmeden hemen siz girerek bilgi edinin.

617
Site tanıtımları / En ekonomik kamelya fiyatları
« on: November 17, 2021, 08:46:51 PM »
En ekonomik kamelya fiyatları

Kamelya Fiyatları her geçen sürekli olarak güncellenmektedir. Teraskapatma.com.tr internet adresine sizler de hemen giriş yaparak bu eşsiz hizmet ayrıcalıklarından güvenle yararlanabilir ve merak ettiğiniz diğer tüm konularda geniş bilgilere ulaşabilirsiniz. En uygun kamelya fiyatları firmamız tarafından belirlenmiştir. Kaliteli ürünlere kolayca erişmek ve sahip olmak isterseniz sizler de hemen irtibat numaralarımız üzerinden bizlerle irtibat kurabilir ve sipariş verebilirsiniz. Esnek bir şekilde size özel olarak taleplerinizi sonuca ulaştırmak adına çalışan firmamız her ihtiyacınıza kolayca çözüm üretmektedir. Her geçen gün büyüyen ve geçmişten günümüze büyüyerek daha geniş kitlelere hizmet götüren firmamız profesyonel çözüm olanakları ile sizlerin taleplerine ve ihtiyaçlarına anında çözümler sunmaktadır. Sizler de bu doğrultuda merak ettiğiniz bilgilere kolayca erişebilir ve çözüm olanaklarımızdan güvenle yararlanabilirsiniz.

618
Site tanıtımları / Twitter takipçi arttırma sitesi - Bidolutakipci.com
« on: November 16, 2021, 09:00:33 PM »
Web Site İsmi : Bidolutakipci.com

Site Başlığı : Twitter takipçi arttırma sitesi - Bidolutakipci.com

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Aralık 2018

Site Tanıtımı : Bidolutakipci.com adı altında yayın hayatını başarıyla sürdüren internet adresi üzerinden, siz de Twitter takipçilerinizi arttırma fırsatı elde edebilirsiniz. Twitter takipçi arttırma adına ne yapmam gerekiyor diyorsanız bu hususta gönül rahatlığı ile twitter.bidolutakipci.com sayfasına bağlanınız. Sayfa üzerinden takipçi arttırmanız adına izlenmesi gereken adımlar sizlere detaylıca anlatılmıştır. Sitede de vurgulandığı gibi, bu işlem için sizden asla şifre bilgisi istenmeyecektir.

Twitter takipçi hilesi ile birlikte, Twitter hesabınızın takipçi miktarlarını hayal ettiğiniz seviyelere yaklaştırabilirsiniz. Daha fazla sayıda Twitter takipçisi, sizin hesabınızı takip etsin isterseniz, bu siteden mutlaka yararlanınız.

Twitter beğeni hilesi sayesinde ise, gönderilerinize beğeniler yağacaktır. Yaptığınız paylaşımların beğeni sayılarından memnun değilseniz, Twitter beğeni hilesinden faydalanmanızı tavsiye ederiz.

Burada sizleri aynı zamanda bir unfollow aracı da bekliyor olacaktır. Bu araç ile birlikte, sizi takip etmeyen kişileri dilerseniz takip listenizden çıkarabiliyorsunuz.

Twitter hesabınızın çok daha aktif bir hale gelmesi adına, siz de pek çok kişi gibi twitter.bidolutakipci.com adresine girişinizi yapın.

619
Site tanıtımları / Güvenilir İlan sistemi - ilanhavuzu.com
« on: November 15, 2021, 09:56:57 PM »
Güvenilir İlan sistemi - ilanhavuzu.com

İlan sitesi her zaman güvenilir olduğu kadar ihtiyaçlara çözüm üreten bir yapıda olmalıdır. Bu doğrultuda ilanhavuzu.com internet sitesi aracılığı ile sizler de hemen güvenilir ilan sistemine göz atabilirsiniz. Firmamız herkesin kolay bir şekilde sisteme dahil olabilmesi adına herkes tarafından kabul gören bir anlayış ile sistemi kurmuştur. Güvenilir ilan sistemimiz sizlerin taleplerine kolayca çözüm üretmek için sizin yanınızdadır. Profesyonel bir yapıda çalışan ve her geçen gün büyüyen bir anlayış ile sizler de merak ettiğiniz ve öğrenmek istediğiniz bilgilere kolayca sahip olabilirsiniz. İlan sistemi herkes tarafından kabul gören ve talepleri kolayca yerine getirmek adına çalışan bir firmadır. Bu doğrultuda sizler de emlak ve vasıta konularında tüm sorularınızı anında bizlere ileterek web sitemiz aracılığı ile güvenli bir şekilde ilan sistemine sahip olabilir ve bu özel ayrıcalıklardan yararlanabilirsiniz.

620
Site tanıtımları / Savunma Sanayi Haberleri - Highdefence.com
« on: November 14, 2021, 08:35:45 PM »
Web Site İsmi : Highdefence.com

Site Başlığı : Savunma Sanayi Haberleri - Highdefence.com

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : 15 Ekim 2020

Site Tanıtımı : Highdefence.com adı altında yayın hayatını başarıyla sürdüren internet adresine hoş geldiniz. Site vasıtasıyla, Türkiye ve dünya savunma sanayi haberlerini takip etme fırsatı elde edebilirsiniz.

Ziyaretçilerine savunma sanayi ile ilgili son dakika haberleri sunan highdefence.com sade ve şık tasarımıyla da ön plana çıkmaktadır. Göz yormayan tasarımı, görsel içerikli ve kimi zaman da videolu haberleri, hızlı açılan sayfaları, sitenin beğenilen özellikleri arasında yer alır.

Türkiye ve dünyanın çeşitli ülkelerinde kullanılan savunma teknolojileri nelerdir sorusuna yanıt almak isteyenler, savunma teknolojileri ile ilgili en güncel haberleri okumayı arzu edenler ve sektörde yer alan şirketlere dair son haberlere gözatacak olanlar, hiç vakit kaybetmeksizin bu siteyi ziyaret edebilir.

Sivil havacılık haberleri, siber güvenlik haberleri, uzay haberleri ve çok daha fazlası site içerisinde kendine yer bulmuştur. Kara, hava ve deniz savunması ile ilgili en son haberler de burada mevcuttur. Siteyi beğendiğiniz takdirde, savunma teknolojilerine ilgi duyan dostlarınıza mutlaka tavsiye ediniz.

621
Site tanıtımları / Markanız Herkese Ulaşsın
« on: November 14, 2021, 01:42:17 PM »
Markanız Herkese Ulaşsın

Günümüzde sosyal medyanın etkisi hiç süphesiz mesafeler kat ederek ilerlemektedir. Bu nedenle markasını ve ürünlerini sosyal medyada tanıtmak isteyenler için smm panel hizmeti sunmaktayız.

Smm panel günümüzde birçok ürün ve markanın tanıtımı için sunulan hizmetler arasında yer almaktadır. Özellikle sosyal medya adreslerinin reklama yönelik hizmetleri ile beraber daha popüler hale gelmenin önü açıldı. Bugün baktığımızda sosyal medya adreslerinin reklama yönelik amaçları ile ürün pazarının olduğu alanlar arasında yer almaktadır. Bu nedenle sosyal medya adreslerinizi iyi bir şekilde yönetecek ve geniş kitlelere hitap edecek bir smm panel yöneticisi arıyorsanız biz buradayız.

igresellers.com ile Sosyal Medyada İsminiz Olsun

Sosyal medya hizmetimiz ile sosyal medya adreslerinin hepsinde isminiz olsun isterseniz İgresellers olarak yanınızdayız. Sosyal medyada hızlı büyümenin adresi olan İgresellers sayesinde yüksek takipçili aktif ve organik takipçiler elde etmek mümkün. Özellikle gelecek dünyada artık birçok şey sosyal medya adreslerinden sağlanacak. Bugün baktığımız da bile birçok kiş sosyal medya adreslerinden belli markalara yönelmektedir.

Yani sosyal medya adresleri artık yeni Pazar alanları insanların bir ürünü almak istedikleri zaman ilk başvurdukları yerlerdir. Bu da çok kişinin beğenisi ile gerçekleşmektedir. Siz de kolay yoldan yüksek takipçili hesaplar edinmek istiyorsanız uygun fiyatlı yüksek takipçili hesaplar satın alarak uygun fiyatlı sosyal medya paneli hizmetimizde de aynı zaman da yararlanabilirsiniz.

622
Site tanıtımları / Endüstriyel Mutfak Malzemesi Satışı
« on: November 14, 2021, 01:05:34 PM »
Endüstriyel Mutfak Malzemesi Satışı

Endüstriyel mutfak modellerini internet üzerinden en uygun fiyatlarla sunuyoruz. Yeni nesil ürünlerimizle şimdi aradığınız her modeli sizlerle bir araya getiriyoruz.

Endüstriyel mutfak ekipmanlarını dilediğiniz zaman satın alma hakkına sahipsiniz. Firmamız sektörel tecrübesiyle beraber endüstriyel mutfak ürünlerini en özel fiyatlarla sizlere sunuyor. Kaliteli ve düşük maliyetli üretim yapmak için profesyonel davranmanın gerekliliğini biliyoruz. Bilgi, iletişim ve eğitime dayalı altyapı üzerinden pazarlama faaliyetleri gerçekleştiriyoruz.

Hedeflerimizi sürekli olarak büyütüyoruz. İnternet mağazamız üzerinde sizler için faaliyet gösteriyoruz. Her zaman mükemmel bir hizmet vermek için çalışmalarına devam eden firmamız kaliteyi elinizin altına getiriyor. İşletmelerde endüstriyel mutfak ekipmanlarına sürekli olarak ihtiyaç duyulur. Bizde bu ürünleri işletmelere en uygun fiyatlardan sunarız.

İşletmelerin ihtiyacı olan tüm ürünleri şimdi en uygun fiyatlarla sunmaya devam ediyoruz. Sanayi mutfaklarına özel ürün çeşitliliğimizle öne çıkıyoruz. Bu gün profesyonel ve ev mutfağına yönelik çeşitlerimizi daha da arttırmayı başardık.

Sanayi Tipi Mutfak Malzemeleri

Endüstriyel mutfak ekipmanları satıcısı olarak faaliyetlerimiz devam ediyor. Her zaman bu alanda ürün çeşitliliği sunmayı başardık. Bu alanda müşteri memnuniyetini arttırmak için çalışmalarımıza devam ettik. Firmamız bugünde kalitesinden taviz vermeden yoluna devam ediyor. İstenilen büyüklükte işletmelerin ihtiyaçlarını anahtar teslimi ekipmanlarımızla sağlayabiliriz.

Yüksek kaliteli mutfak ekipmanlarımızı dilediğiniz zaman inceleyebilirsiniz. Sitemiz üzerinde profesyonel mutfak ekipmanları elinizin altına geliyor. Burada endüstriyel mutfak proje tasarımı ve uygulamasını uzman kadromuzla beraber tamamlıyoruz. Hemen sanayi mutfak ekipmanlarımıza göz atarak en uygun modelleri satın alabilirsiniz.

Web: inoksan.com

623
Site tanıtımları / Sosyal medya hizmetleri - Masbromedia.com
« on: November 13, 2021, 10:45:57 PM »
Site Adı : Masbromedia.com

Site Konusu : Sosyal medya hizmetleri - Masbromedia.com

Site Açılış Tarihi : Temmuz 2020

Site Tanıtım Mesajı : Sosyal medya hesabınızın daha fazla kişi tarafınca takip edilmesini ister misiniz? Cevabınız evet ise, sizlere bu konuda masbromedia.com isimli internet adresini tavsiye ederim. Site üzerinden, gerek Instagram, gerek Twitter, gerek Tiktok, gerek Youtube, gerekse de Facebook hesabınız için takipçi hizmeti alma fırsatı bulabileceksiniz. Sadece takipçi değil, beğeni ve yorum hizmetleri de burada sizleri bekliyor olacak.

Sosyal medya hizmetleri ile büyük beğeni toplayan masbromedia.com gerçek takipçiler sunar. Düşme gözlemlenmeyen, başkalarını takip etmek zorunda kalmanıza gerek olmadan gerçek takipçi edinmeyi arzu ediyorsanız, bu siteye başvurabilirsiniz.

Buradan takipçi, beğeni ya da yorum gibi hizmetler alırken, asla şifrenizi paylaşmanıza gerek yoktur. Garantili hizmetleri, güvenle ödeme yöntemleri ve her türlü soruna karşı profesyonel destek sunmasıyla ön plana çıkan masbromedia.com sektöründe önemli bir yer edinmiştir.

Instagram düşmeyen takipçi paketi ile birlikte, Instagram takipçi sayınızı hayal ettiğiniz seviyelere çıkarabilirsiniz. Oluşabilecek çok az miktarda düşmelere karşı dahi telafi paketleri sizlere sunulacaktır.


624
Site tanıtımları / Turgutlu Güvenilir web tasarım firması
« on: November 13, 2021, 09:12:07 PM »
Turgutlu Güvenilir web tasarım firması

Turgutlu web tasarım olarak bizlere Kaletasarim.com internet sitesi üzerinden anında erişebilirsiniz. Firmamız sizin taleplerinize ve gereksinimlerinize yönelik anında çözümler üretmek adına vardır. Sizlerin taleplerine çözüm sunan firmamız her geçen gün profesyonel kalitede hizmet üretmek adına çalışır. Sizler de güvenilir bir web tasarım firmasına sahip olmak istiyorsanız daha fazla zaman kaybetmeden hemen bu eşsiz hizmet detaylarına sahip olabilirsiniz. Daha fazla bilgi almak ve bu özel ayrıcalıklardan yararlanmak için bizimle irtibat kurabilirsiniz. Sizin sormak istediğiniz tüm soruların cevapları web sitemizde yer almaktadır. Güvenilir bir web tasarım firması arıyorsanız daha fazla zaman kaybetmeden siz de hemen bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Kusursuz bir hizmet anlayışı ve her zaman size özel çözümler sunan firma misyonu ile web tasarım konusunda taleplerinizi anında sonuca ulaştırıyoruz. Siz de bu özel deneyimlerden kolayca yararlanabilir ve sorularınızı bize iletebilirsiniz.

625
Site tanıtımları / Ballıkaya Hukuk ve Danışmanlık
« on: November 12, 2021, 10:05:12 PM »
İnternet Sitesinin Adı : Ballikayahukuk.com

Site Konusu - Site Başlığı : Ballıkaya Hukuk ve Danışmanlık

İnternet Sitesinin Faaliyetlerine Başlamış olduğu Tarih : Ekim 2020

Site Hakkında Açıklamalar : Ballikayahukuk.com isimli internet adresi, Ballıkaya Hukuk ve Danışmanlık Bürosu tarafınca hazırlanmıştır. Site içerisinde Ballıkaya Hukuk ve Danışmanlık Bürosu hakkında bilgiler verildiği gibi, aynı zamanda birbirinden değerli hukuki bilgiler paylaşılmıştır. Gerek ceza hukuku, gerek icra hukuku, gerek miras hukuku, gerekse de idare hukuku ile ilgili çok sayıda önemli bilgi bir arada yer almaktadır. Kartal avukat linkine tıkladığınız takdirde, tüm bu alanlarla alakalı birçok değerli makaleye ulaşabileceksiniz.

Anadolu adliyesi uyuşturucu avukatı birçok sorunuzu yanıtlıyor. Sorularınıza yanıt almak adına, ballikayahukuk.com isimli internet adresine girin. Ve buradan avukata online soru sorma fırsatı elde edin. Soracağınız sorulara en detaylı yanıtları alma şansı elde debilirsiniz.

Uyuşturucu avukatı web sitesi ballikayahukuk.com içerisinde, özetlemek gerekir ise; hem Ballıkaya Hukuk ve Danışmanlık Bürosu hakkında bilgiler ve büronun güncel iletişim kanalları yer almaktadır. Hem birçok hukuki mesele ile ilgili makaleler kendine yer bulmuştur. Hem de avukata sor adlı bir bölüm ziyaretçileri burada beklemektedir.

626
Site tanıtımları / Nem dolgusu ve nem aşısı
« on: November 10, 2021, 09:46:45 PM »
Nem dolgusu ve nem aşısı

Nem Dolgusu ve Nem Aşısı ile artık daha genç ve çok daha etkileyici bir görünüme sahip olmak mümkündür. Botoksklinigi.com internet sitemizde yer alan bilgiler sizler için oldukça önemli olacaktır.  Nem dolgusu ve nem aşısı gibi bir takım bilgiler firmamız aracılığı ile sizler için sunulmuştur. Sizler de merak ettiğiniz ve öğrenmek istediğiniz tüm soruların cevabını anında web sitemiz aracılığı ile güvenli bir şekilde elde edebilirsiniz. Her geçen gün size özel çözümler sunan ve profesyonel hizmetlerden yararlanmanız adına gerekli olan işlemleri sizler için hazırlayan firmamız ihtiyaçlarınıza karşılık en güncel teknolojilerle tamamen güvenli olarak çözümler üretir. Merak ettiğiniz ve öğrenmek istediğiniz sorulara siz de hemen çözüm bulmak için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

627
Lüfer Tekneler Grubu İle İstanbul Boğazda Organizasyonlar



İstanbul’un en güzel yanlarından biri eşsiz Boğaz manzarasıdır. Dolayısıyla İstanbul’da yapılacak en güzel etkinliklerin başında İstanbul Boğaz turu gelmektedir. Boğaz turu deneyimini yaşayarak gününüzü güzelleştirebilir ve İstanbul’un tadını çıkarabilirsiniz. Son derece keyifli olan bu etkinlik ile oldukça hoş bir akşam geçirebilirsiniz.

Boğaz’ın Tadını Tekne Turu ile Çıkarın

Boğaz turu, İstanbul’da yapılabilecek en güzel etkinliktir. Harika bir deniz manzarası eşliğinde sevdiklerinizle eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz. Boğaz turunda üst düzey bir hizmet veren iyi bir firma arıyorsanız Lüfer bu konuda beklentilerinizi tam olarak karşılayacak bir performans sunmaktadır. Yılların tecrübesiyle Boğaz turlarının programı firma tarafından en iyi şekilde yapılmaktadır.

Lüfer Güvencesiyle Üst Kalitede Hizmet

Lüfer en iyi hizmeti sunabilmek adına profesyonel ve deneyimli bir ekip ile çalışmaktadır. Tecrübeli çalışan kadrosu ile Boğaz tekne turu sırasında üst düzey bir hizmet sunulmaktadır. Geniş ve konforlu tekneler ile son derece keyifli bir tur sizleri beklemektedir. Üstelik tüm bu hizmetler ve firma tarafından sunulan imkanlar en uygun fiyatlar ile yapılmaktadır. Fiyat bilgisi için firmanın sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Sunduğumuz hizmet ve organizasyonlar:

- boğazda teknede iftar
- kiralık tekneler istanbul
- tekne kiralama istanbul
- yat kiralama istanbul
- teknede düğün
- boğazda teknede organizasyon
- teknede mezuniyet fiyatları
- yemekli boğaz turu
- teknede doğum günü
- boğaz tekne organizasyonu
- teknede yılbaşı
- teknede kına gecesi
- teknede sünnet düğünü
- boğaz tekne turu
- istanbul boğaz turu

Müzikli ve yemekli İstanbul Boğaz turuna en hesaplı fiyatlar ile ulaşmak istiyorsanız Lüfer sizin için en doğru adrestir. Boğaz turunu en iyi haliyle deneyimlemek için firmaya ulaşabilir ve rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Firma web adresi: https://www.lufer.com.tr/

628
Site tanıtımları / Ortodonti Tedavisi
« on: November 10, 2021, 09:11:52 PM »
Ortodonti Tedavisi

Ortodonti konusu geçmişten günümüze sürekli olarak sorulan ve sorgulanan bir konu olmuştur. En iyi diş merkezi olarak bizler de bu doğrultuda ortodonti taleplerinize güvenli çözümler sunmak için var olan bir firmayız. Her geçen gün büyüyen firmamız ihtiyaçlarınıza anında çözümler üreten ve profesyonel çözüm olanaklarından yararlanmanız adına hizmet sağlayan bir firmadır.  Peradis.com aracılığı ile siz de hemen anında güvenilir hizmetlerden yararlanabilir, profesyonel çözümlere kolay bir şekilde erişebilir ve ihtiyaç duyduğunuz çözümlerden anında yararlanabilirsiniz. Her geçen gün büyüyen diş merkezimiz sizlerin taleplerine anında çözüm üretmek adına sizin yanınızdadır. Güvenli bir diş merkeziyle siz de hayata gülümseyin.

629
Site tanıtımları / Kesik silme tedavisi
« on: November 04, 2021, 09:41:02 PM »
Kesik silme tedavisi

Kesik İzi Silme Tedavisi hemen herkesin mutlaka vücudunda bir yerlerde ufak da olsa bir iz ya da kesik izleri bulunabilir. Bu izler lazer tedavisi ile kısa süre içinde silinerek normal cilt yapısına kavuşmanız sağlanmaktadır. Ankaralazer.com internet sitesi aracılığı ile siz de bu eşsiz deneyimden yararlanmak ve ihtiyaçlarınıza çözümler üretmek isterseniz hemen zaman kaybetmeden web sitemiz aracılığı ile bu deneyime tanık olabilirsiniz. Kesik silme tedavisi başta olmak üzere diğer tüm tedaviler hakkında sizler de aklınıza gelen hizmeti kolayca elde etmek için daha fazla zaman kaybetmeden bu deneyime tanık olabilirsiniz. Kesik silme tedavisi ve diğer tüm hizmetler hakkında bilgi web sitemizde geniş ve detaylı bir şekilde yer almaktadır. Lazerle leke silme tedavileri her geçen gün gelişiyor. Ve bu gelişen teknolojiye de ayak uyduran firmamız sizlere profesyonel bir şekilde hizmetlerini sunmaktadır.

630
Site tanıtımları / Halı Dekorasyonunda Nelere Dikkat Edilmelidir?
« on: November 03, 2021, 11:31:13 PM »
Halı Dekorasyonunda Nelere Dikkat Edilmelidir?

Halı dekorasyonunda nelere dikkat edilmelidir? Eğer odanızda birden fazla halı kullanacaksanız bu kilimlerin farklı ebatlarına dikkat etmelisiniz.

Halı dekorasyonunda aynı boydaki kilimler, mekanınızı olduğundan daha küçük gösterir. Evinizde sıcak ve samimi bir atmosfer yaratmak istiyorsanız sarı, turuncu, açık mavi ve kırmızı gibi renklerde kilimlere ağırlık verebilirsiniz. Bursa halı mağazaları olarak bahsettiğimiz bilgilerde halının kenarına bir zemin bırakmak mekanın ferah görünmesine yardımcı oluyor. Ancak kaymaması için matınızın kaymaz modelde olup olmadığını göz önünde bulundurmalısınız.

Bursa Halı olarak sizlere sunduğumuz akrilik kilimler, yün benzeri yapısı sayesinde yumuşacıktır, temizlenmesi daha kolaydır ve uzun yıllar yumuşak kalır. En kaliteli dekoratif halılar yün halılardır. Dünyanın en kaliteli kilim çeşitleri arasında yer alan bu modeller; Dayanıklı, güçlü, esnek ve yumuşak bir yapıya sahiptir. Özellikle çocuklu evlerde, antialerjik ve antibakteriyel özelliklere sahip kaliteli modellerin seçimine özellikle dikkat edilmelidir. Yüzeydeki sıvıyı azaltmayan ve pratik hijyen sunan teflon halı modelleri diğer halılara göre biraz daha pahalı olsa da zamanının çoğunu halıda emekleyerek geçiren küçük bebeklerin sağlığı ile uyumludur.

Halınızın Bakımını Nasıl Yapmalısınız?

Düzenli bakım ile halılarınızın ömrünü uzatabilirsiniz. Has Halı uzmanlarımıza göre halılardaki kirin %80'i kuru tozdan, kalan %20'si ise yağ ve kirden oluşmaktadır. Yüksek emiş gücüne sahip elektrikli süpürgeler ile halıları temizleyebilirsiniz. Ancak halınızı 6 ayda bir derinlemesine temizleyerek daha hijyenik bir kullanım imkanı yaratabilirsiniz. Halı temizleme şirketleri ile anlaşabilir veya kendi evinizde sıvı sabun, halı şampuanı veya Arap sabunu gibi hafif kimyasal deterjanlarla temizleyebilirsiniz.

Hashali.com.tr

Pages: 1 ... 40 41 [42] 43 44 ... 94