Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - admin

Pages: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 94
601
Site tanıtımları / Ev tasarım modelleri - Devtasarim.com
« on: December 11, 2021, 09:03:02 AM »
Ev tasarım modelleri - Devtasarim.com

Ev tasarım modelleri her geçen gün değişen teknoloji ve trendler doğrultusunda farklı bir yöne doğru ilerlemektedir. Ev tasarımı modelleri hakkında sizler de bilgi edinmek ve bu ayrıcalıklı hizmet alanlarından güvenle yararlanmak isterseniz Devtasarim.com internet adresine doğrudan girebilir ve çözüm imkanlarından yararlanabilirsiniz. Ev tasarım modelleri sürekli olarak değişmekte ve gelişmektedir. Değişen ve gelişen dünya doğrultusunda değişik ve farklı sanat anlayışları eşliğinde ev tasarımları da şekillenmektedir.  Sizler de bu değişen sanat anlayışı doğrultusunda size uygun çözüm olanaklarından hemen yararlanmak isterseniz ev tasarım modellerine göz atabilir bu ayrıcalıklı hizmet imkanlarından güvenle faydalanmaya başlayabilirsiniz. Size özel çözümler ve profesyonel destek için zaman kaybetmeden bu olanaklardan güvenle yararlanmaya başlayabilirsiniz.

602
Site tanıtımları / Bazalt taşı
« on: December 10, 2021, 10:03:55 PM »
Bazalt taşı

Bazalt taşı ve Küptaş yol ve kaldırım döşeme işlemlerinde kullanılmaktadır. Sizler de Diyarbakirbazalt.com internet adresi aracılığı ile doğrudan bazalt taşı üretimi hakkında bilgiler edinebilir ve merak ettiğiniz tüm soruları web sitemiz aracılığı ile bizlere ulaştırabilirsiniz. Bazalt taşı sizlerin ihtiyaçlarına ve taleplerine uygun şekilde profesyonel bir şekilde kesilmekte ve bu doğrultuda ihtiyaçlarınıza uygun şekilde kullanılmaktadır. Sizler de bazalt taşı ile ilgili olarak merak ettiğiniz sorulara web sitemiz üzerinden daha profesyonel ve detaylı şekilde cevap bulabilirsiniz. Bazalt taşının sağlam yapısı değişen iklim koşullarında bile son derece yüksek verim göstermektedir. Bu yüzden pek çok projeyi geleceğe taşımaktadır.

603
Site tanıtımları / Pratik Örgü Modelleri Youtube Kanalı Önerisi
« on: December 10, 2021, 08:41:57 AM »
Pratik Örgü Modelleri Youtube Kanalı Önerisi

Merhabalar. Bugün sizlere bir Youtube kanalı tavsiye edeceğim. Kanalın adı: PRATİK ÖRGÜLER KNİTTİNG şeklindedir. Kanal içerisinde, birbirinden değerli örgü örme videoları sizleri bekliyor olacak.

Örgü örme meraklısı olanlar, hiç tereddüt etmeden bu kanaldaki videolara gözatabilir. Zengin içeriği, anlaşılır videoları ile büyük beğeni toplayan kanalı herkese tavsiye ederiz.

Yazımız içerisinde kanalda yer alan 3 farklı videoyu sizlerle paylaşmak isterim.

Bu videolardan bir tanesi Kolay Tığ işi Yelek Battaniye Örgü Modeli videosudur. Yelek, şal, atkı, hırka örmek isteyenler, videoyu mutlaka seyretmelidir.

Bir diğer video ise, Tığ İşi Bebek Battaniyesi Pratik Örgü Modeli videosudur. Buradan siz de nasıl bebek battaniyesi öreceğinizi görebilirsiniz.

Son olarak paylaşacağım video, Çok Kolay Çok Gösterişli 3 Boyutlu Tığ İşi Örgü Modeli videosudur.

Kanala abone olarak, yeni videolardan haberdar olabilirsiniz. Herkese iyi seyirler.

604
Site tanıtımları / Ceza Hukukunda Uzman Görüşü
« on: December 09, 2021, 09:06:19 PM »
Ceza Hukukunda Uzman Görüşü

Türk ceza uygulamasında uzman görüş veya bilimsel mütalaa olarak da bilinen hukuki mütalaa, Ceza Muhakemesi Kanununda düzenleme alanı bulmuştur. Kanun koyucunun md.67/6’da ifade ettiği hukuki mütalaa kurumu gereği dava taraflarının uzmanından bilimsel mütalaa alması mümkündür. Bilimsel mütalaa hazırlatabilecek kişiler; cumhuriyet savcısı, şüpheli, sanık, katılan, vekili, müdafi ya da yasal temsilcidir. Bu kişiler, davanın herhangi bir aşamasında uzmanından bilimsel mütalaa almak suretiyle bilirkişi raporu ile değerlendirilmek üzere dava dosyasına ekleyebilirler. Ceza Muhakemesi Kanunu md.68/3 hükmü gereği bilimsel mütalaa hazırlatılan uzmanın duruşmada dinlenmesi de mümkündür.



Hukuki Mütalaa İle İlgili Bilinmesi Gereken Önemli Hususlar

Uzman görüşü ile ilgili bilinmesinde fayda bulunan hususlar şu şekilde ifade edilebilir:
  • Davaya konu teşkil eden olayla alakalı olarak taraflar, uzmanından hukuki mütalaa alabilir ve hazırlatılan bilimsel mütalaayı mahkemeye ibraz edebilirler.
  • Bilimsel mütalaa hazırlatılması için taraflara ek süre verilmesi mümkün değildir. Aynı şekilde, bilimsel mütalaa için davanın ertelenmesi de söz konusu değildir.
        
  • Bilimsel mütalaa raporu hazırlatılan uzmanın mahkemeye davet edilmesi ve dinlenilmesi mümkündür. Bu noktada mahkeme hakimi talep halinde ya da resen ilgili uzmanı davet edip dinlenme kararı verebilir.
        
  • Uzmanın mahkemeye davet edilmesiyle duruşma sürecinde uzmana, gerek hakim gerekse taraflar gereken soruları yöneltebilir.
  • Mahkemece duruşmaya çağrılan uzman, haklı bir gerekçe öne sürmeksizin duruşmaya katılım sağlamazsa bu durumda hazırladığı bilimsel mütalaanın mahkeme tarafından değerlendirilmeyeceği bilinmelidir.

Hukuki mütalaa sayesinde hukuki uyuşmazlıkların tam ve muntazam bir biçimde aydınlatılması adına gerekli bilgilere erişilebilir. Hakikatin tezahür etmesine büyük ölçüde hizmet eden hukuki mütalaanın takdiri bir delil niteliğinde olduğunu bilmek gerekir. Davaların büyük ölçekte deliller ve tanık beyanları ile yürütüldüğü göz önüne alındığı takdirde hukuki mütalaanın önemi daha net bir şekilde kavranabilir.

Dava hakiminin, taraflar arasındaki uyuşmazlık konusuna vakıf olması, söz konusu olayı her yönüyle çözümleyecek bilgi ve birikime sahip olması beklenmez. Özel ve teknik konularda hakimin değerlendirmesine yardımcı olması adına bilimsel mütalaaya başvurulur. Bilimsel mütalaa, uyuşmazlığın konusunda uzman olan bir kişinden alınır. Alınacak bilimsel mütalaa ücreti ise mütalaa hazırlatan tarafça karşılanır. Kişinin davayı kazanması durumunda mütalaa giderini mahkemeden ya da karşı taraftan talep etmesi mümkün değildir. Zira hukuki mütalaa için yapılan harcamalar, yargılama giderleri kapsamında değerlendirilmez.

Web: Anadolukriminal.com

605
KAWA SHERİF’TEN HAYRANLARINA 3 DİLDE ALBÜM MÜJDESİ

Kawa Sherif hayranlarını sevindirecek bir haber ile karşınızdayız. Kawa Sherif'in yeni albümü; Türkçe, Kürtçe ve İngilizce dahil olmak üzere toplam 3 ayrı dilden meydana gelecek. Kawa Sherif, bildiğiniz gibi dünyanın dört bir yanından geniş hayran kitlesi olan bir sanatçıdır. Bugünkü haberimizin altında, sizlerle Kawa Sherif'in güncel sosyal medya hesaplarını da paylaşacağız.

Yeni albüm çalışmalarını sürdüren Kawa Sherif, geçtiğimiz günlerde albümünün Türkçe Kürtçe ve İngilizce şarkılardan oluşan 3 dilli albüm olacağını belirtmişti.

Türkiye ve Avrupa’da konser çalışmalarını da hızlandıran Kawa Sherif yeni albümünün bir ay içerisinde tamamlanacağını belirtti. Çok yakında çıkacak olan yeni albümün çıkış tarihini sayfasından ve sosyal medya hesaplarından duyuracağını belirten Kawa Sherif, coronavirüs salgını nedeniyle ertelemek zorunda kaldığı konser projelerinin 2022 yılında hayata geçeceğini müjdesini vererek hayranlarıyla buluşmayı sabırsızlıkla beklediğini belirtti.

Kendine has vokali ve tarzı ile yeni nesil müzik akımının en başarılı temsilcileri arasında gösterilen Kawa Sherif yeni albümüyle de adından oldukça çok söz ettirecek gibi görünüyor.



KAWA SHERİF KİMDİR?

Kava Muhammed Sherif Rachid ya da bilinen sanatçı adıyla Kawa Sherif 22 Aralık 1986 Kamışlı’da dünyaya geldi. Genellikle ud ve saz kullanarak müzik yapan Kürt şarkıcı ve bestekar Kawa Sherif 2009 yılından beri müzik üretimine aralıksız devam ediyor. Vegere , Firişt , Mix kurdi, Ka Destê Te, Ya Rab, Heye Rojek, Silavê Dila, Kêf û Dîlan gibi pek çok şarkının bestekarlığını ve seslendirmesini yapan Kawa Sherif Türkiye, Suriye ve Almanya başta olmak üzere birçok Avrupa ülkesinde tanınmaktadır.



KAWA SHERİF'İN SOSYAL MEDYA HESAPLARI

İNSTAGRAM: https://www.instagram.com/kawasherif/
YOUTUBE: Kawa Sherif https://www.youtube.com/channel/UCbLsQJbqs1f_bP6KhX8CZKQ
FACEBOOK: https://www.facebook.com/kawa.sherif

606
Site tanıtımları / Bardak altlığı fiyatları
« on: December 08, 2021, 11:16:35 AM »
Bardak altlığı fiyatları

Bardak altlığı modelleri ve fiyatlarına göz atmak ve en yeni bardak altlıkları hakkında bilgi edinmek için  ahwall.com.tr internet adresine girerek siz de dilediğiniz gibi bu hizmet olanaklarından yararlanabilir ve ihtiyaçlarınıza yönelik benzersiz çözüm imkanlarından kolayca yararlanabilirsiniz. Bardak altlığı modelleri ve fiyatları ile her geçen gün siz de evinizin dekorunu değiştirmeye ve çok daha şık bir görünüme sahip olmaya hazır olun. Her geçen gün büyüyen hizmet alanı ile firmamız ihtiyaç duyduğunuz pek çok farklı dekorasyon ürününe sahiptir. Sizler de beğendiğiniz dekorasyon ürünlerini hemen sepete ekleyerek bu profesyonel hizmetlerden güvenle yararlanabilirsiniz. Size özel sunulan profesyonel hizmetler her geçen gün çok daha yüksek kalitede üretilmekte ve ihtiyaçlarınıza yönelik çözümler sunulmaktadır. Daha geniş bilgi almak ve bu ayrıcalıklı hizmetlerden hemen yararlanmak için web sitemize girerek beğendiğiniz ürünleri sepete atmaya başlayabilirsiniz.

607
Site tanıtımları / Erkek çocuk hırka fiyatları
« on: December 05, 2021, 09:15:54 AM »
Erkek çocuk hırka fiyatları

Erkek Çocuk Hırka fiyatları sitemizde size özel kampanyalı bir şekilde en uygun fiyat imkanları ile buluşturulmaktadır.  https://www.almirabebek.com internet sitemiz her türlü mobil cihazınızdan kolayca giriş yaparak sipariş verebileceğiniz özel bir sistem ile hazırlanmıştır. Almirabebek.com internet sitemize sizler de doğrudan giriş yaparak ihtiyaç duyduğunuz hizmetlerden kolayca yararlanabilirsiniz. Erkek çocuk hırka fiyatları ve dahası hakkında sizler de bilgi edinerek firmamızın sunduğu ayrıcalıklardan güvenle yararlanabilirsiniz. Özel kampanya ve hizmet avantajları ve en özel fiyat imkanları ile almira bebek anne ve bebeğe ilişkin aklınıza gelebilecek pek çok farklı giyim ürününü sitede barındırır. Sizler de anne ve bebek giyimine ilişkin pek çok farklı ürünü kolayca sitemizden tedarik edebilirsiniz.

608
Site tanıtımları / CK Enerji'den alkışlanacak hareket
« on: December 02, 2021, 10:38:58 PM »
CK Enerji'den alkışlanacak hareket

CK Enerji Boğaziçi Elektrik, İstanbul Avrupa Yakası'nda 24 merkezi noktaya kurduğu akülü sandalye şarj istasyonlarına, gelecek yıl 7 yeni istasyon daha ekleyerek toplam istasyon sayısını 31'e çıkarmayı hedefliyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, ücretsiz hizmet veren istasyonlar sayesinde Avrupa Yakası'nda engelli vatandaşların şarj istasyonlarına ulaşımı kolaylaşacak.

CK Enerji çatısı alında yer alan 3 görevli tedarik şirketi tarafından yürütülen 'Hayatı Aydınlat' projesinin İstanbul Avrupa Yakası ayağını üstlenen CK Enerji Boğaziçi Elektrik'in merkezi noktalara kurduğu akülü sandalye şarj istasyonu sayısı bu yıl 24'e, 'engelsiz hat' uzunluğu da 175 kilometreye ulaştı.

İlk etapta 1'i Çağlayan'daki Genel Müdürlük binasının önünde, 12'si ise Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'ndaki duraklar olmak üzere 13 noktada akülü sandalye şarj istasyonu kuran CK Enerji Boğaziçi Elektrik, bu istasyonlara Taksim, Yenikapı, Sanayi Mahallesi, Başakşehir Metro Durağı, Capacity AVM, Kanyon AVM, Zeytinburnu Engelliler Müdürlüğü, Kasımpaşa Camisi Önü, Şirinevler Beyaz Masa, Sefaköy Metrobüs Durağı ve son olarak Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı'ndaki Çağlayan metro istasyonunu ekledi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen CK Enerji Boğaziçi Elektrik Genel Müdürü Halit Bakal, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nün toplumsal farkındalık için önemli bir tarih olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

'Bu kapsamda çalışanlarımızın desteği ile başlattığımız “Hayatı Aydınlat Projesi” bizim için özel bir yere sahip. İstanbul Avrupa Yakası'nda insan trafiğinin yoğun olduğu, metro hatlarına yakın, merkezi noktalara engelli vatandaşlarımızın günün her saatinde ücretsiz olarak yararlanabileceği akülü sandalye şarj istasyonları kuruyoruz. Halen 24 noktada hizmet veren istasyon sayımızı 2022 yılında 31'e çıkarmayı planlıyoruz. Belediyelerimiz ile iş birliği içinde doğru noktayı belirleyip, daha fazla vatandaşımızın bu istasyonlarımızdan yararlanması için çalışmalarımız devam ediyor.'


609
Site tanıtımları / Kayseri eticaret firması
« on: December 02, 2021, 10:16:33 PM »
Kayseri eticaret firması

Kayseri eticaret firması yapan web tasarım firmalarından birisi olup, talep ettiğiniz özelliklerde e ticaret sitesini sizler için inşa ediyoruz. Kayseri-webtasarim.com internet adresinden kolayca bizlere ulaşabileceğiniz firmamız ayrıcalıklı hizmet imkanlarından size özel çözümler üreten bir alt yapı ile hareket etmektedir. Her geçen gün yüksek verim ve profesyonel hizmet anlayışı ile sizlerin taleplerini çözüme ulaştırmaktadır. Güvenilir bir şekilde talepleri sonuca ulaştırmak için sizler de doğrudan firmamız ile iletişim kurarak bu ayrıcalıklı hizmetlerden kolayca yararlanın. Kayseri e ticaret firması olarak bizler size özel çözümler üreten ve profesyonel ayrıcalıklardan kolayca yararlanmanız için çalışan bir firmayız. Sizler de bu eşsiz hizmet olanaklarından kolayca yararlanabilir ve sitenize özel tasarımlar ile müşterilerinizi etkileyebilirsiniz.

610
Site tanıtımları / Liberal ekonomi ile ilgili merak edilenler burada
« on: December 01, 2021, 10:26:03 PM »
Liberal ekonomi ile ilgili merak edilenler burada

Liberal ekonomi devletlerin ekonomiye olan etkilerinin en az seviyede olması gerektiğini ifade eder. Adam smith de bu tezi savunmuştur. Ve devletin serbest piyasalara karışmaması gerektiğini vurgular.

Devlet, ekonomiye karışmadığı takdirde daha verimli bir ekonomik neticelerin ortaya çıkacağı liberalizmde savunulmaktadır. Devletten istenen tek şey, yol yapmak, havalimanı yapmak ve benzeri temel görevleri gerçekleştirmek idir. Serbest piyasaya ise müdahale edilmemesi istenir devletten.

Liberalizm kelimesi, özgürlük manasına gelir. Devlet ekonomik alanlarda, hatta ekonomi dışında da çeşitli alanlarda halkına minimum seviyede karışır. Kuzuportal.com isimli internet adresinde de bu husus detaylı bir biçimde işlenmiştir. Siteye ziyarette bulunarak siz de liberalizm ile ilgili merak ettiğiniz sorulara yanıt alabilirsiniz.

611
Site tanıtımları / Sulama ve Altyapı Taahhüt
« on: November 29, 2021, 09:24:38 PM »
Sulama ve Altyapı Taahhüt

Sulama ve Altyapı Taahhüt ettiğimiz pek çok müşterilerimizden aldığımız olumlu geri dönüşlerle her geçen gün işimizi daha büyük aşkla yapıyor ve alt yapı hizmetlerini en güvenli şekilde yürütüyoruz. Akkoyunlumakina.com.tr internet üzerinden yüksek verime erişmek ve talep ettiğiniz hizmetlerden daha fazlasına kolayca sahip olmak için sizler de web sitemiz aracılığı ile bu eşsiz hizmetlerden güvenle yararlanabilirsiniz. Sulama ve altyapı taahhüt hizmetlerimiz ile her geçen gün daha yüksek verim almak artık mümkün. Gerek tarım alanları gerekse diğer alt yapı ihtiyacı olan tüm alanlarda sulama gibi birtakım işlemler sonrasında verimin arttığını ve rekoltenin daha yüksek oranlara ulaştığını görmek şaşırtıcı bir sonuç olmayacaktır. Bu doğrultuda sulama ve altyapı hizmetlerinin önemi oldukça büyük olacaktır.

612
Başarılı bir takipçi satın alma sitesi - Trmedya.co

Instagram takipçi satın al sitelerinden birisi olan ve sürekli ihtiyaçlarınıza yönelik çalışan firmamız organik paketleri ile yanınızdadır. Takipçi satın al hizmetiyle sizler de anında tanışarak web sitemiz aracılığı ile Trmedya.co dilediğiniz gibi bu eşsiz çözüm imkanlarıyla tanışabilirsiniz. Her geçen gün büyüyen ve sürekli olarak hizmet sağlayan firmamız kusursuz çözümleri elde edebilmeniz açısından önemlidir.  Sizler de takipçi almak istediğinizde web sitemiz aracılığı ile bu özel deneyimden yararlanabileceğiniz gibi kolayca bu profesyonel çözümlerden de yararlanabilirsiniz. Her geçen gün büyüyen firmamız takipçi satın almak isteyen müşterilere özel yenilikçi bir anlayış ile hizmet sunar. İhtiyaç duyduğunuz takipçiden çok daha fazlası web sitemizde sizleri bekliyor.

613
Deneme sınavı arayanlar ilkdeneme.com içerisine girebilir

Online deneme sınavı çözmek istediğinizde ilkdeneme.com internet sitesine girebilir ve tamamen size özel hazırlanmış olan deneme sınavlarını kolayca çözmeye başlayabilirsiniz. İnternet üzerinden göreceğiniz farklı soru kalıpları gerçek sınavlarda size yol gösterici olabilir. Bu yüzden ne kadar fazla deneme sınavı çözerseniz çok daha fazla verime kolayca ulaşabilirsiniz. Deneme sınavları sınıfınıza özel olarak özenle hazırlanmış olup yeni soru tarzları ile sizleri sınavda daha yüksek performans sağlamanız adına sorulmaktadır. Sizler de hemen online deneme sınavı çözmeye başlayarak bu eşsiz kolaylıklar ile sınavlarda daha yüksek verime kolayca ulaşabilirsiniz. Herkese şimdiden girecekleri sınavlarda başarılar diliyoruz.

614
Avcılara ve atıcılara yönelik bir forum sitesi Avciturkler.com

Avcı forum sitemiz üzerinden bilgi almak istediğinizde öğrenmek istediğiniz hemen her bilgiye rahatlıkla erişebilirsiniz. Atıcı forum ile her zaman avcılıkla ilgili bilgilere erişmek hem kolay hem de oldukça profesyonel. Sizler de Avciturkler.com internet adresine anında girerek aklınıza gelen tüm soruları avcı forumu üzerinden bizimle paylaşabilir ve sormak istediğiniz soruları güvenle sorabilirsiniz. Her geçen gün büyüyen forum sitemiz avcıların uğrak forum yeri halindedir. Size özel çözümler sunan ve bilgi birikimi konusunda oldukça geniş olan forum sitemiz tüm avcılar için özenle oluşturulmuştur. Siz de hemen üyelik sisteminden yararlanarak bu eşsiz kolaylıklardan yararlanabilir ve üstün hizmetlerle anında buluşabilirsiniz. Her geçen gün büyüyen forum sitemiz avcılar için bilgi paylaşma noktası halindedir. Zaman kaybetmeden hemen siz girerek bilgi edinin.

615
Site tanıtımları / En ekonomik kamelya fiyatları
« on: November 17, 2021, 08:46:51 PM »
En ekonomik kamelya fiyatları

Kamelya Fiyatları her geçen sürekli olarak güncellenmektedir. Teraskapatma.com.tr internet adresine sizler de hemen giriş yaparak bu eşsiz hizmet ayrıcalıklarından güvenle yararlanabilir ve merak ettiğiniz diğer tüm konularda geniş bilgilere ulaşabilirsiniz. En uygun kamelya fiyatları firmamız tarafından belirlenmiştir. Kaliteli ürünlere kolayca erişmek ve sahip olmak isterseniz sizler de hemen irtibat numaralarımız üzerinden bizlerle irtibat kurabilir ve sipariş verebilirsiniz. Esnek bir şekilde size özel olarak taleplerinizi sonuca ulaştırmak adına çalışan firmamız her ihtiyacınıza kolayca çözüm üretmektedir. Her geçen gün büyüyen ve geçmişten günümüze büyüyerek daha geniş kitlelere hizmet götüren firmamız profesyonel çözüm olanakları ile sizlerin taleplerine ve ihtiyaçlarına anında çözümler sunmaktadır. Sizler de bu doğrultuda merak ettiğiniz bilgilere kolayca erişebilir ve çözüm olanaklarımızdan güvenle yararlanabilirsiniz.

Pages: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 94