Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - admin

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 93
31
Bitci, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'ne destek için TOFD Token’ı arz ediyor

Bitci, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) ile iş birliği yaparak engelli bireylerin yaşamını iyileştirmeyi amaçlayan TOFD Token'ı geliştirdi. Arzı, Bitci’de başlayan token’dan elde edilecek gelir engelli bireylerin hayatlarını iyileştirmeye ve onlara daha erişilebilir bir yaşam sağlamaya yönelik projelerde kullanılacak.



Türkiye’nin önde gelen kripto para borsalarından Bitci, engelli bireylerin yaşamını kolaylaştırma amacı doğrultusunda Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) ile iş birliği gerçekleştirdi. İş birliği kapsamında borsa, TOFD Token’ın arzını gerçekleştirecek.

Yardım toplama amacıyla arz edilen token projesiyle engelsiz bir yaşam kurulmasına destek olunurken, özellikle omurilik felçli bireylerin ve ortopedik engelli kişilerin yaşamının bir nebze olsun kolaylaştırılması hedefleniyor. Herhangi bir getiri beklentisi sunmayan TOFD Token’ın, dolayısıyla arzının ardından listelemesi de yapılmıyor.

TOFD Token aracılığıyla toplanan yardımlar, engelli bireylerin hayatlarını iyileştirmeye ve onlara daha erişilebilir, engelsiz bir yaşam sağlamaya yönelik projelerde kullanılacak. Bu sayede token sahipleri, sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ederek toplumsal fayda sağlama fırsatı buluyor. Bu yaklaşım, kripto para birimlerinin sadece finansal kazanç amacıyla değil, aynı zamanda toplumsal ve insani projelere destek sağlamak amacıyla da kullanılabileceğine yönelik örnek teşkil edecek.

TOFD Token arzına ilişkin açıklamalarda bulunan Bitci CEO’su Ahmet Onur Yeygün, “Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) ile yaptığımız iş birliği kripto paraların sosyal fayda sağlayan projelere destek olma ve finansman sağlama noktasında önemli bir potansiyel taşıdığını gösteriyor. Bu kapsamda biz de arzını gerçekleştirdiğimiz TOFD Token aracılığıyla toplanacak yardımlarla, engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmak ve onlara daha erişilebilir bir dünya sunmak adına önemli bir adım atıyoruz.” dedi.

TOFD Token arzında her 20 bin Token alımına 1 adet tekerli sandalye yardımı yapılarak bir engelliye destek olmak amaçlanıyor. Toplam 50 milyon adet üretilecek token, 1 TRY’den arz ediliyor. Kilitli bir biçimde arz edilen TOFD Token’ın minimum katılım adeti 1 token olarak belirlenirken, maksimum alım tutarı 50 milyon olarak duyuruldu.

Destek için link; https://www.bitci.com.tr/projects/TOFD

32
Site tanıtımları / İkili opsiyonlar için komisyoncu nasıl seçilir?
« on: February 11, 2024, 09:42:50 PM »
Web site adı : Vfxalert.com

Sitenin başlığı : İkili opsiyonlar için komisyoncu nasıl seçilir?

Sitenin kayıt edildiği ay ve yıl : Eylül 2016

Site ile ilgili açıklamalar : vfxAlert ile birlikte, yatırımcılar borsalarda alış satış işlemleri yapabilir. Örneğin bir yatırım aracı için, vfxAlert option trading signals size al sinyali verdiği anda alır, sat sinyali verdiği anda satarsanız, bu şekilde para kazanma fırsatı elde edebilirsiniz.

Borsa arenası, son derece zorlu bir arenadır. Burada sizler gibi çok sayıda yatırımcı, para kazanma niyetiyle, çeşitli araçları alıp satar. Fakat dersinize iyi çalışmazsanız, burada düzenli olarak para kaybetme riskiniz epeyce yüksektir. Dolayısıyla vfxAlert gibi profesyonel sitelerden destek almanız oldukça değerlidir.

Best binary options brokers linkine tıkladığınız takdirde, siz de vfxAlert ile tanışabilirsiniz. Bu platformdan ücretsiz olarak yararlanmanız mümkün olabilecektir. Bu zorlu borsalarda, yanınızda vfxAlert gibi profesyonel bir yardımcı olmadan başarı elde etmek oldukça zordur. Dolayısıyla borsalardan para kazanmak isteyen herkese, vfxAlert ve bunun gibi alış satış sinyalleri veren platformları şiddetle tavsiye ederiz. Herkese bereketli kazançlar dileriz.

33
Site tanıtımları / Mobilya Markalarında Güvenin Önemi
« on: February 08, 2024, 10:05:09 PM »
Mobilya Markalarında Güvenin Önemi

Mobilya markalarının sundukları hizmetler her zaman güvenli olmak zorundadır. Güvenli mobilya hizmetleri insanlar için çok önemlidir. Eksiksiz, hasarsız ve sorunsuz mobilya hizmetleri sunan markalar çok fazla şekilde tercih edilmektedir. Sizlerde güvenli hizmet sunan markalardan hizmet almak istiyorsanız eğer
En güvenilir mobilya markaları adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaliteli Mobilya Hizmetleri Sunan Mobilya Markaları

Kaliteli şekilde mobilya hizmeti sunan markalar her zaman hizmetlerine karşı olan taleplerin artış göstermesini sağlamaktadırlar. Kaliteli mobilya hizmetleri her zaman insanlar için önemli konumda yer almaktadır. Kaliteli mobilya hizmeti sunan markalardan hizmet almak istiyorsanız eğer Sentiushome.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Garantili Mobilya Hizmetleri Sunan Mobilya Markaları

Mobilya ürünlerinin garantili olması insanlar için önemlidir. Belli süreler içerisinde arızalanan mobilyaların markalar tarafından ücretsiz şekilde onarım ve değişim işlemlerinin yapılması gerekmektedir.

İnternet sitesi : Sentiushome.com

Şirketin İsmi : Sentius Home

Şirketin Adresi : Oğlananası Atatürk Mahallesi Saim Çıkrıkçı Caddesi No: 71 Menderes - İzmir - Türkiye

İletişim numarası: +90 554 204 73 36

Google Maps Linki : https://maps.app.goo.gl/jLAN5Atq1kNkTuDF8

Şirket sorumlusu : Yusuf SÜRER

Instagram Hesabı : https://www.instagram.com/sentius.home

Facebook Hesabı : https://www.facebook.com/sentiushome

34
Site tanıtımları / Kadın Kaban Modellerinde Kalitenin Adresi
« on: February 06, 2024, 09:34:22 PM »
Kadın Kaban Modellerinde Kalitenin Adresi

Kadın kaban ürünlerinin kaliteli yapılara sahip olması çok önemlidir. Kabanların sıcak tutması, uzun yıllar boyunca kullanılabilmesi ve görselinde eskime meydana gelmemesi en önemli özellik olmaktadır. İnsanlar bu konu özelinde uzun süreli araştırmalar yapmaktadır.
Kadın kaban adresini ziyaret ederek sizlerde kaliteli yapılara sahip kaban hizmetleri alabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Kadın Kaban Hizmetleri Almak

Kadın kabanlarının insanlara uygun fiyatlar ile sunulması çok önemlidir. İnsanlar maddi açıdan zorlanmadan kadın kaban hizmeti alabilmeyi talep etmektedirler. Trendora.com.tr adresini ziyaret ederek sizlerde uygun fiyatlara kadın kaban hizmeti alabilirsiniz.

Kadın Kabanlarının Kullanışlı Yapılara Sahip Olması

Kadın kabanlarının kullanışlı olması kış aylarında çok önemli bir noktada yer almaktadır.

35
Site tanıtımları / Yılmaz Evde Serum Firması Kan Alma Hizmeti
« on: February 05, 2024, 10:31:32 PM »
Yılmaz Evde Serum Firması Kan Alma Hizmeti

Firma bu hizmeti tüm İstanbul iline sunmaktadır. Kan alma bazı olumsuz durumları ve rahatsızlıkları gösteren tahlildir. Bu sayede hastalıklar erkenden teşhis edilerek tedavi sürecine başlanacaktır. Hastaneye rahatsızlığından dolayı gidemeyenler, kalabalık ortamlara girmek istemeyenler veya hastaneye gitmeye vakit bulamayanlar için evde kan alma hizmeti çok önemli bir hizmettir.

Nasıl Kan Alma Hizmetinden Faydalanılır ?

Yılmaz Evde Serum firmasını arayarak müsait olduğunuz gün ve saat için randevu oluşturabilirsiniz. Sağlık ekipleri tam vaktinde konumuza geleceklerdir. Gerekli hijyen şartları eşliğinde kan alma işleminiz yapılarak hemen tahlil sürecine girilecektir. Kan sonuçlarınız çıkar çıkmaz sizler detaylı bir şekilde bilgilendirileceksiniz. Yilmazevdeserum.com sitesinden daha açıklayıcı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Evde Kan Alma Hizmeti Fiyatları

Firma sizlere en uygun fiyat seçeneklerini sunacaktır. Sizlerin bütçesini de düşünerek uygun fiyatlarıyla kan alma hizmetini sizlerle buluşturacaktır. Evde laboratuvar hizmeti sizlere en uygun fiyatlarla kaliteli bir şekilde ulaştırılacaktır.

Firma adı: Yılmaz Evde Serum

Adres: Osmangazi Mahallesi Ahmet Yesevi Caddesi No: 13 - A Sancaktepe / İSTANBUL

İrtibat Numarası: +90 501 342 51 12

36
Site tanıtımları / İstanbul Fuar Hostesi - Antalya Fuar Hostesi
« on: February 04, 2024, 10:01:36 PM »
Web Site İsmi : Melinajans.com

Site Başlığı : İstanbul Fuar Hostesi - Antalya Fuar Hostesi

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Kasım 2023

Site Tanıtımı : Melin Ajans, 2016 yılından bu yana faaliyetlerini başarıyla sürdürmektedir. İstanbul, İzmir ve Antalya şehirlerinde yapılacak olan fuarlar için hostes hizmetleri sunan firma, her geçen gün daha da büyüyor. 8 yıllık süre zarfında, çok sayıda fuar içerisinde kapsamlı hostes hizmetleri sunan Melin Ajans, sektöründe saygın bir yere sahiptir.

İstanbul fuar hostesi arayanlar, hiç tereddüt etmeden Melin Ajans yetkilileri ile iletişim kurabilir. Firmanın resmi web adresi olan melinajans.com içerisinde, hostes hizmetleri ile ilgili merak ettiğiniz tüm soruların yanıtları bir araya getirilmiştir. Fuar hostesi hizmetleri almadan evvel aklınıza takılanlara, site üzerinden yanıt bulabileceksiniz. Ayrıca sormak istediğiniz soru olursa, firma yetkililerine her zaman ulaşabilirsiniz.



Antalya fuar hostesi hizmetleri sayesinde, fuar organizasyonlarına yönelik birinci sınıf kalitede hostes hizmetleri alma şansınız olacaktır. Fuarlar için olmazsa olmaz hostes hizmetleri, Melin Ajans tarafınca en doğru şekilde müşterilerine sunulmaktadır.

Antalya stand hostesi hizmetinden yararlanmak için siz de hemen Melin Ajans ile görüşün. Buradan arzu ederseniz, tercümanlık ve son derece lezzetli catering hizmetleri de alma şansınız olacaktır.



İstanbul, İzmir ve Antalya şubelerinde 8 yıldır müşteri memnuniyeti odaklı hizmetler sunan firmaya ulaşmak için aşağıdaki iletişim kanallarını kullanabilirsiniz.

İstanbul Ofis Adresi: Siyevuşpaşa Cd. Haki İşmer Apt. K2 D4 Bahçelievler / İstanbul
Antalya Ofis Adresi: Varlık Mh. Kazım Karabekir Cd. No:10 Muratpaşa / Antalya
Telefon Numarası: +90 850 850 07 34
E-mail Adresi: info@furkanbedir.com.tr

37
Site tanıtımları / UEFA maçları 3 sezon boyunca Tabii platformunda
« on: February 02, 2024, 07:41:19 PM »
UEFA maçları 3 sezon boyunca Tabii platformunda

UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçları 3 sezon boyunca TRT kanalları ve tabii’de yayınlanacak. Tabii'ninşuan ücretsiz olması futbolseverler için ekstra bir avantaj sağlıyor.



TRT, önümüzdeki sezondan itibaren 3 sezon boyunca UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçlarının yayın hakkını aldığını duyurdu.

TRT'den yapılan açıklamada, Türk takımlarının maçlarının şifresiz olarak TRT 1 ve TRT Spor'da izleyicilerle buluşacağı belirtildi. Daha fazla sayıda maçın ise TRT’nin yeni dijital platformu "tabii" üzerinden izlenebileceği bildirildi.

TRT'nin tarihinde ilk kez UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçlarının tek yayıcısı olma hakkını elde ettiğinin hatırlatıldığı açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

"TRT, deneyimli ekipleriyle, teknolojinin son imkanlarını kullanarak futbolseverlere unutulmaz bir yayın deneyimi sunacak. Usta yorumcuların katılımıyla gerçekleşecek maç öncesi ve maç sonrası yayınlar, TRT'nin farkını bir kez daha ortaya koyacak, izleyicilere maçlar hakkında detaylı analizler ve keyifli sohbetler sunacak. TRT'nin futbolseverlere sunduğu zengin içeriklerle dolu yayınlar, Türk futbolseverlerin heyecanını daha da artıracak."

"TRT TARİHİNDEKİ BU İLKİ YAŞAMAKTAN VE YAŞATMAKTAN BÜYÜK MEMNUNİYET DUYUYORUZ"

TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı da bu gelişmeden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, "TRT, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi maçlarının 3 sezon boyunca tek yayıncısı oldu. TRT tarihindeki bu ilki yaşamaktan ve yaşatmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Türkiye’nin kamu yayıncısı olarak, futbol heyecanını ülkemizin her köşesine yayacak olmak, bizler için bir gurur vesilesi. Futbol ile birlikte sporun her branşında turnuvaları izleyicilerimizle buluşturmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Hayırlı uğurlu olsun." ifadelerini kullandı.

Açıklama, şu ifadelerle sürdü:

"Futbol tutkunları artık istedikleri zaman ve istedikleri yerde UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçlarını takip etme imkanına sahip. Bu birbirinden heyecan verici mücadeleler sadece televizyon ekranlarıyla sınırlı kalmayacak, TRT 1 ve TRT Spor'un yanı sıra, daha fazla sayıda maç sadece "tabii" üzerinden mobil cihazlardan, bilgisayarlardan ve akıllı televizyonlardan da izlenebilecek. "tabii" uygulamasına, Android ve iOS platformlarındaki cihazlar ile www.tabii.com web sitesi ve uyumlu akıllı televizyonlar üzerinden erişilebiliyor. Futbolseverler, platforma özel olarak üretilen tabii orijinal dizilerinin yanı sıra tüm TRT kanallarının canlı yayınlarını istedikleri zaman, istedikleri yerde takip edebiliyor. Artık daha fazla sayıda maç heyecanı, tabii ile her zaman ve her yerden erişilebilir bir şekilde futbolseverlerle buluşacak."

Tabii platfromuna ücretsiz kayıt olmak için; https://www.tabii.com/tr/register

38


Web site adı : Takipcial.net

Sitenin başlığı : En Güvenilir ve En Uygun Fiyatlarla Takipçi Alma Sitesi Takipcial.net

Sitenin kayıt edildiği ay ve yıl : Ocak 2016

Site ile ilgili açıklamalar : Sosyal medya hesaplarınızı büyütmek ister misiniz? Cevabınız evet ise, hiç tereddüt etmeden takipcial.net isimli internet adresine giriş yapabilirsiniz. Site üzerinden dilediğiniz sosyal medya platformu için takipçi, beğeni, yorum ve benzeri hizmetlerden sipariş edebileceksiniz.

Instagram hesabınıza güç katmak adına, siz de hemen instagram takipçi satın al linkine tıklayın ve en avantajlı fiyatlarla ihtiyacınız olan instagram takipçi paketine sahip olun. Instagram hesabınızın daha fazla sayıda kişi tarafınca takip edilmesi adına, bu paketler çok işinize yarayacaktır.



Site içerisinde satışa sunulan instagram takipçi paketlere çeşitli kategorilere ayrılır. Örneğin; instagram düşmeyen takipçi, instagram bayan takipçi ve instagram Türk takipçi satın alma paketleri bu paketlerden bazılarıdır. Dilediğiniz türde instagram takipçilerini buradan bütçenizi zorlamadan satın alabilirsiniz.

Ücretsiz bir şekilde instagram takipçi edinmek isteyenler için ise, instagram ücretsiz takipçi hilesi burada sizleri bekliyor olacak.



Başta Instagram olmak üzere; Twitter, Facebook, TikTok, Twitch, Snapchat, Linkedin ve benzeri platformlar için birbirinden kaliteli hizmetler takipcial.net adresinde satışa sunulmuştur.

Sosyal medyada sesini daha geniş kitlelere duyurmak isteyen herkesi bu adrese davet ediyoruz.

39
Bursa Pak Temizlik şirketine evinizi ve ofisinizi temizlettirin

Bursa Pak Temizlik Şirketi, temizlik alanında estetik ve hijyenin bir araya geldiği çözümler sunan bir firma olarak öne çıkıyor. Ev temizliği, inşaat sonrası temizlik, ofis temizliği, fabrika temizliği gibi geniş bir hizmet yelpazesi ile müşterilerine modern ve etkili temizlik çözümleri sunan şirket, Paktemtemizlik.com üzerinden hizmetlerini geniş kitlelere ulaştırıyor.

Paktemtemizlik.com, Bursa Pak Temizlik'in estetik ve hijyen odaklı temizlik hizmetlerini detaylı bir şekilde tanıtan bir platformdur. Müşterilerin beklentilerini en üst düzeyde karşılamayı amaçlayan şirket, sitede paylaşılan referanslar ile daha önce gerçekleştirdiği başarılı projelerini müşterileriyle paylaşmaktadır.

Bursa'daki evinizi veya ofisinizi temizletmek için Bursa temizlik ile iletişime geçebilir ve Paktemtemizlik.com üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz. Şirket, temizlikte estetik ve hijyenin bir arada olduğu modern çözümleriyle müşterilerinin beklentilerini karşılamaya devam ediyor.

 

40
Site tanıtımları / Ankara Baby Cimnastik Kursu
« on: January 28, 2024, 04:56:07 PM »
Ankara Baby Cimnastik Kursu

Baby Cimnastik Eğitimleri Bünyesinde Kullanılan Malzemeler

Baby cimnastik eğitimleri bünyesinde kullanılan malzemeler her zaman önemli noktada yer almaktadır. Bu malzemelerin kaliteli ve kullanışlı yapılara sahip olması eğitimlerin çok daha başarılı sonuçlar vermesini sağlamaktadır. Sizlerde bebekleriniz için kaliteli malzemeler ile eğitim hizmetleri almak istiyorsanız eğer
Ankara Baby Cimnastik Kursu adresini ziyaret edebilirsiniz.

Planlı ve Programlı Şekilde Baby Cimnastik Eğitimleri

Baby cimnastik eğitim hizmetlerinin her zaman planlı ve programlı şekilde sunulması gerekmektedir. Bu şekilde sunulan eğitim hizmetleri sayesinde çocuklarınızın güçlü ve esnek olarak gelişmeleri sağlanmaktadır. Mottocimnastik.com.tr adresini ziyaret ederek bebekleriniz için planlı ve programlı şekilde hizmetler alabilirsiniz.

Kaliteli Baby Cimnastik Eğitimleri

Baby cimnastik eğitim hizmetlerinin kaliteli olarak sunulması için uzman eğitimciler, kaliteli elemanlar, kaliteli tesisler gibi pek çok etkenin aynı anda bir araya gelmesi gerekmektedir.

41
Karel Santral Onarım Hizmeti: Yenilikçi ve Profesyonel Çözümler

İşletmenizdeki iletişim altyapısını güçlendirmek ve hatasız bir iletişim sağlamak amacıyla doğru adrestesiniz! Biz, müşterilere sunduğumuz benzersiz Karel santral onarım hizmeti ile bilinen bir firmayız. Bu yazıda, sunduğumuz hizmetlerin kapsamını ve kalitesini detaylı bir şekilde anlatarak, sektördeki diğer web sitelerini geride bırakmayı amaçlıyoruz.



Neden Karel Santral?

Güvenilir ve Üst Düzey Hizmet

Karel, iletişim sektöründeki uzun yılların birikimi ile öne çıkan bir markadır. Tam da bu noktada, Karel santral kurulumu ihtiyaçlarınıza profesyonel bir şekilde cevap vermek üzere buradayız. Müşteri memnuniyetini her şeyin önünde tutarak, en güvenilir ve kaliteli hizmeti sunma taahhüdünde bulunuyoruz.

Karel Santral Onarım Hizmetlerimiz

Hızlı ve Etkili Onarımlar

İletişim ağınızdaki herhangi bir arıza durumunda, uzman ekiplerimiz en hızlı şekilde müdahale eder. Karel yetkili servis olarak, donanım ve yazılım konularında uzman ekibimiz sayesinde sorunları hızlı bir şekilde çözerek işlerinizi aksatmadan devam etmenize yardımcı oluyoruz.

Sürekli Destek

İletişim altyapısındaki sorunlar her zaman beklenmedik olabilir. Bu nedenle, sizlere 7/24 sürekli destek sunuyoruz. Karel yetkili servis olarak, her an yanınızda olarak sorunlarınıza hemen çözüm buluyoruz.

Orjinal Yedek Parça Tedariki

Cihazlarda meydana gelen arızalarda, orijinal yedek parçaların kullanılması büyük bir önem taşır. Biz, Karel yetkili servis olarak, orijinal yedek parça teminindeki hassasiyetimizle biliniyor ve cihazlarınızın uzun ömürlü olmasını sağlıyoruz.

Karel Santral Kurulumu: Uzman Ellerle Güvende

İşletmenizdeki iletişim altyapısını modernize etmek ve sorunsuz bir iletişim ağına sahip olmak istiyorsanız, Karel santral kurulumu konusunda uzman ekibimize güvenebilirsiniz.

Kaliteli Kurulum Hizmeti

Karel yetkili servis olarak, kurulum aşamasında en kaliteli malzemeleri kullanarak işlemleri gerçekleştiriyoruz. Böylece, uzun vadeli ve güvenilir bir iletişim altyapısına sahip olmanızı sağlıyoruz.

Kişiye Özel Çözümler

İşletmenizin ihtiyaçlarına uygun olarak kişiye özel çözümler sunuyoruz. Bu, size özel bir iletişim altyapısı oluşturarak, iş süreçlerinizi daha etkili ve verimli hale getirmenize yardımcı olur.

Karel Santral Onarım Hizmeti İçin Bize Ulaşın!

İşletmenizin iletişim altyapısını güçlendirmek ve hatasız bir iletişim ağına sahip olmak istiyorsanız, Karel santral fiyatı için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Uzman kadromuz ve kaliteli hizmet anlayışımızla size en iyi çözümleri sunmaktan memnuniyet duyarız.

Karel yetkili servis olarak, müşteri odaklı hizmet anlayışımızla her zaman yanınızdayız!

 

42
Site tanıtımları / İç mekan led ekran - Ledgaranti
« on: January 25, 2024, 06:05:23 PM »
İç mekan led ekran - Ledgaranti

Her bütçeye uygun iç mekan led ekran modelleri, Led Garanti firması tarafınca müşterilerine takdim edilmektedir. Firma yetkilileri ile görüşerek, siz de birbirinden güzel led ekranlara kolayca sahip olabilirsiniz. Arzu edenler için iç mekanlara yönelik led ekranlar, arzu edenlere yönelik için ise dış mekanlara özgü led ekran modelleri burada yer alır.

Ledgaranti firması sayesinde, en iyi led ekranlara bütçenizi zorlamadan sahip olabileceksiniz. Ledgaranti.com.tr isimli web adresi içerisinde, firma tarafınca sunulan led ekran modelleri bir araya getirilmiştir. Led ekranlarınızı sipariş etmeden evvel, site üzerinden kapsamlı bir inceleme başlatabilirsiniz. Sitede firmanın referansları, güncel ürünleri ve ürün videoları sizleri bekliyor olacak.

Firma Ünvanı : LED GARANTİ REKLAM ELEKTRONİK TEKSTİL İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LTD ŞTİ

Adres : Namık Kemal Mahallesi 171.Sokak No13-1 Esenyurt - İstanbul

İletişim : 0212 509 00 64 - 0532 350 00 48 - 0544 260 50 44

E-posta adresi : info@ledgaranti.com.tr


43
Site tanıtımları / Kalp kapağı değişimi
« on: January 25, 2024, 05:48:38 PM »
Kalp kapağı değişimi

Prof. Dr. Şükrü Akyüz, hastalarına kalp kapağı değişimi konusunda yardımcı olmaktadır. Hastalar, kalp kapağı değişimi konusunda destek almadan evvel, https://www.sukruakyuz.com/kalp-kapagi-ameliyati/ içerisine girerek, merak ettiği sorulara yanıt bulabilir.

Bu sorulardan bazıları: Kalp kapakçığı ameliyatı kaç saat sürer ve kalp kapakçığı ameliyatı riski nedir gibi sorulardır. Tüm bu sorular, Prof. Dr. Şükrü Akyüz web adresi içerisinde kapsamlıca yanıtlanmıştır. Kalp kapakçığınızın değişimi, doktorunuz tarafınca önerildi ise ve bu operasyon öncesinde aklınıza takılan sorular varsa, hiç tereddüt etmeden Prof. Dr. Şükrü Akyüz web adresi olan sukruakyuz.com 'a bağlanabilirsiniz. Site içerisinde; bypass ameliyatı, kalp kapağı değişimi, kalp ameliyatları ve çok daha fazlası ile ilgili önemli bilgiler bir araya getirilmiştir.

Telefon: +90 530 950 94 22
E-mail: bilgi@sukruakyuz.com
Adres: Elysium Elit Koşuyolu A Blok D:1 Acıbadem / Kadıköy / İstanbul

44
Site tanıtımları / Netlos - Web Tasarım ve Dijital Pazarlama Ajansı
« on: January 23, 2024, 10:12:04 PM »
Web Site İsmi : Netlos.com

Site Başlığı : Netlos - Web Tasarım ve Dijital Pazarlama Ajansı

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Nisan 2020

Telefon Numarası : 0212 687 16 16

Adres : Halkalı Merkez Mahallesi Dereboyu Caddesi No: 4 Küçükçekmece / İstanbul (Antplato A+ Office)

Site Tanıtımı : İnternet sitenizin profesyonel bir şekilde tasarlanmasını istiyorsanız, tam olarak doğru adrese geldiniz. Netlos ile birlikte, web tasarım ihtiyaçlarınızı en avantajlı fiyatlarla ve en doğru biçimde karşılayabileceksiniz.
 
Profesyonel bir web tasarım ajansı arıyorsanız, siz de pek çok kişi gibi Netlos ile çalışabilirsiniz. Netlos sayesinde; gösterişli ve son derece kullanışlı bir internet adresine sahip olabileceksiniz.

İstanbul web tasarım hizmetleri sunan firma, Türkiye'nin diğer tüm illerine de hizmetlerini vermektedir. Buradan web tasarım hizmetlerine ek olarak; web yazılım, dijital pazarlama, seo danışmanlığı, marka danışmanlığı ve grafik tasarım hizmetleri de satın alabilirsiniz.

İnternet sitenizin arama motorlarında üst sıralara çıkması adına, Netlos seo danışmanlığı çözümlerinden yararlanınız. Seo hizmetleri ile birlikte, internet siteniz çok daha geniş kitlelere yayılacaktır. Geniş kitlelere yayılacak olan sitenizin güzel bir tasarıma sahip olması da oldukça önemlidir. Bu bağlamda, Netlos üzerinden web sitesi tasarımı hizmetleri almanızda büyük fayda vardır.

Netlos tarafınca daha önce gerçekleştirilmiş olan bazı çalışmalara göz atmak ve firma ile iletişim kurmak için, netlos.com isimli internet adresini ziyaret edebilirsiniz.

45
Site tanıtımları / Celikyanginsondurme.com: Yangın Tüpü Dolumu
« on: January 22, 2024, 09:53:40 PM »
Celikyanginsondurme.com: Yangın Tüpü Dolumu

Yangın tüpü dolumu, güvenlik ilkelerine tam uyum sağlanması gereken kritik bir süreçtir. Çelik Yangın Söndürme Firması, Celikyanginsondurme.com üzerinden ulaşabileceğiniz bu hizmeti, en yüksek güvenlik standartlarına uygun olarak gerçekleştirmektedir. Yangın tüpü dolumu konusunda güvenlik standartlarına uygun hizmet almak için Celikyanginsondurme.com'u tercih edin.

Güvenliğiniz İçin Yangın Tüpü Dolumu: Celikyanginsondurme.com'dan Kaliteli Hizmet

Yangın tüpü dolumu konusunda kaliteli hizmet almak istiyorsanız, Celikyanginsondurme.com doğru adres! Çelik Yangın Söndürme Firması, müşterilerine sunduğu yangın tüpü dolumu hizmeti ile kaliteyi ve güvenliği bir arada sunmaktadır. Güvenliğiniz için en iyi çözümleri sunan Celikyanginsondurme.com'u tercih edin ve huzur içinde yaşayın.

Celikyanginsondurme.com ile Yangın Tüpü Dolumu: Güvenlikte Lider Adres

Güvenliğiniz için yangın tüpü dolumu hizmetini alırken lider bir adres tercih etmelisiniz. Çelik Yangın Söndürme Firması, Celikyanginsondurme.com üzerinden ulaşabileceğiniz yangın tüpü dolumu hizmeti ile sektördeki lider konumunu koruyor. Güvenliğiniz için en iyi hizmeti lider adres Celikyanginsondurme.com'dan alın.

Celikyanginsondurme.com: Yangın Tüpü Dolumu ve Ekonomik Çözümler

Yangın tüpü dolumu konusunda ekonomik çözümler mi arıyorsunuz? Celikyanginsondurme.com, Çelik Yangın Söndürme Firması'nın müşterilerine sunduğu uygun fiyatlı ve kaliteli hizmetle bu ihtiyacınıza yanıt veriyor. Güvenliğiniz için ekonomik çözümler için Celikyanginsondurme.com'u tercih edin.

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 93