Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - ibrahimgurkan

Pages: [1] 2
1
Site tanıtımları / Tavan Vantilatörü Ne İçin Kullanılır?
« on: March 20, 2021, 12:08:45 PM »





Tavan vantilatörü her mevsim kullanım imkanı sunar. Yaz aylarında kanatların dönüş yönü havayı aşağı doğru üfleyecek şekilde ayarlanabilir. Böylece oluşan esinti, kişinin cildindeki teri buharlaştırır ve serinletici bir etki bırakır. Kışın ise diğer yöne ayarlama yapılarak, daha soğuk havanın yukarı gitmesi sağlanabilir. Tavana yakın olan sıcak hava aşağı doğru inebilir. Bu sayede hem sıcak hem de soğuk mevsimlerde faydalı olabilir.

Tavan Vantilatörünün Avantajları Neler?

Sıcak havalarda serinlemenin en ucuz ve en kolay yolu tavan vantilatörü kullanmaktır. Tavan fanı oda içindeki havayı dolaştırarak bir soğutma etkisi yaratır. Bunlar dışındaki avantajları:
Tavan vantilatörü odayı daha havadar yapabilir.
Güvenilir ve verimli performans sağlarken odaların dekorunu iyileştirebilir.
Tavan vantilatörleri bir klimadan daha ucuzdur. Tavan vantilatörünün güç tüketimi de bir klimadan önemli ölçüde daha düşüktür ve bu da elektrik faturalarınızı azaltır.
Haşereler, sinekler ve sivrisinekler pek çok ailenin uğraştığı bir sorundur. Tavan fanı, bu tür böcek ve zararlılardan kurtulmaya yardımcı olabilir.
Bir tavan fanı tavana monte edildiğinden, çocukların ulaşamayacağı bir yerdedir. Bu durum, kullanımı daha güvenli hale getirir.
Tavan vantilatörü, diğer soğutma cihazlarına kıyasla çok çeşitli seçeneklere sahiptir.

Kavurucu yaz günleri zor olabilir ve tavan vantilatörü kullanarak serinlemek isteyebilirsiniz. Peki, tavan vantilatörü sağlıklı mı? Kullanımı her geçen gün daha popüler hale gelen ve her anlamda avantaj yaratan tavan vantilatörlerinin sağlıklı olup olmadığını açıklayalım.

Tavan Vantilatörünün Sağlığa Etkileri

Tavan vantilatörü olmadan sıcak ve nemli bir yaz hayal etmek zor. Sıcaklıklar yükseldiğinde sizi serin tutmak için bir tavan vantilatörüne ihtiyacınız olur. Sürekli esinti, bazı insanların sağlığını etkileyebilirken, bazılarının tavan vantilatörü ile serinlemesi tam anlamıyla konforu artırır. Bir tavan vantilatörü ile serinlemenin, sağlığınızı nasıl etkileyebileceğini şu şekilde anlatabiliriz:
Sıcak havalarda ter düzeyi artar ve çok fazla terlemek, uyku kalitesini düşürebilir. Kalitesiz uyku, üretkenliği olumsuz anlamda etkileyebilir. Tavan vantilatörü açıkken uyumak aşırı ısınmayı önler. Geceleri terleseniz bile fanın sağladığı esinti, aşırı nemi kurutur ve sizi uykuda serin ve rahat tutar.
Tavan vantilatörü hava dolaşımını teşvik eder. İnsanlar genellikle dışarıdan polen ve diğer alerjenlerin oda içine sızmasını engellemek için pencereleri kapalı tutarlar. Açık bir kapı veya pencereler olmadan odanız havasızdır. Çünkü hava sirkülasyonu olmaz. Tavan vantilatörü, odadaki hava sirkülasyonunu artırır.

Kaşkar-Taflan tavan vantilatörleri  https://www.barutshop.com/ farkı ile sizlerle.

2
Site tanıtımları / Ailemiz Dergisi
« on: March 12, 2021, 11:18:42 AM »


Dergi Açıklaması:

Ailemiz Dergisi, ebeveyn – çocuk etkileşimini artırmayı hedefleyen ve aylık olarak yayınlanan bir ebeveynlik dergisidir.

Okul öncesi çocuklar başta olmak üzere hamilelikten ergenliğe kadar uzanan, çocuk ve aileleri ilgilendiren, birçok soruna odaklanmaktadır. Odaklanılan konuların başında psikoloji, sağlık, sosyal ve eğitim gelmektedir. Ayrıca aile içi etkileşimi artırmaya yönelik etkinliklere, kitap, masal ve eğitici oyuncak önerilerine ve özgün röportajlara yer verilmektedir. 

Bizleri internet adresimizden ve sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz. Ayrıca Turkcell Dergilik, Bundle, Nabız, Gather News, Squid ve Google Haberler uygulamalarından takip edebilirsiniz.

Facebook: https://www.facebook.com/AilemizDergisi/

Twitter: https://twitter.com/AilemizD

Instagram: https://www.instagram.com/ailemizdergisi/

Web Adresi: www.ailemizdergisi.com

3
Site tanıtımları / smm panel
« on: March 12, 2021, 03:11:53 AM »
Influencer'ların en sevdiği platform olan Turkiyeresellers'da binlerce takipçi, beğeni, izlenme smm panel  gibi bir sürü servis size özel hazırlanıyor ve anlık olarak kontrol ediliyor. Bu sayede siparişlerinizde herhangi bir sorun yaşamıyorsunuz. Siz sadece içerik üretmeye odaklanıyorsunuz, biz sizin yerinize etikleşimlerinizi yükseltiyoruz.


- Web site adresi: https://turkiyeresellers.com/

4





TÜRKİYE SU SPORLARI FEDERASYONU (TSSF) TARAFINDAN DÜZENLENEN ULUSAL YÜZME ŞAMPİYONASINDA, BEYLİKDÜZÜ AREV KOLEJLERİ TAM 28 MADALYA ALARAK REKOR KIRDI. İSTANBUL’DAKİ ONLARCA EĞİTİM KURUMUNU GERİDE BIRAKARAK TARİHİ BİR BAŞARIYA İMZA ATAN AREVLİ ÖĞRENCİLER, AYRI KATEGORİLERDE TOPLAM 26 MADALYA ALARAK ŞAMPİYON OLDULAR.

Türkiye Su Sporları Federasyonu (TSSF) Paletli Yüzme C-D-E Kategorileri İstanbul İl Şampiyonası 19-21 Şubat 2021 tarihleri arasında Beylikdüzü Olimpik Yüzme havuzunda gerçekleştirildi. İstanbul genelinde 14 Kulüp ve 464 sporcunun katıldığı müsabakalarda AREV Okulları öğrencileri üstün başarı göstererek, şampiyonluğu göğüsledi.

Rakiplerine açık ara fark atan AREV'li öğrencilerce alınan bazı başarılar şu şekilde: 400 metre Su Üstü C Kategorisi Kızlarda Feyza Sarıhan 2., 50 metre Su Üstü E Kategorisi Kızlarda İpek Çolak 1., 100 metre ÇP E Kategorisi Kızlarda Ecrin Turan 1., 100 metre ÇP E Kategorisi Erkeklerde Siyabed Demirtuyi 3., 50 metre Su Üstü D Kategorisi Kızlarda Ela Bayır 1., Derin Görür 2., 200 metre Su Üstü D Kategorisi  Kızlarda Sitran Demirtuyi 1., Ece Ayça Karabulut 3., 200 metre Su Üstü C Kategorisi Kızlarda Feyza Sarıhan 3., 400 metre Su Üstü  D Kategorisi Kızlarda Hayat ÇALIŞKAN 2. oldu.

Federasyonun Spor Koordinatörü İrfan Kara’nın gerçekleştirdiği ödül törenlerinde sporcular, takdim edilen madalyaları sosyal mesafe nedeniyle kendileri taktılar. Yarışlar, Covid-19 tedbirlerinden dolayı seyircisiz oynandı. Her spor kulübü için havuz kenarında ayrı alanlar oluşturuldu. Sporculara, sosyal mesafe ve maske kurallarına uygun bir şekilde bekleme alanı oluşturuldu. Ortak kullanım alanlarında periyodik hijyen çalışmaları yapıldı.
Federasyon Başkanı Prof. Dr. Şahin Özen yaptığı açıklamada; “Katılan tüm spor kulüplerini ve sporcuları kutluyorum. Oldukça önemli bir başarıya imza atan AREV Koleji öğrencilerini de ayrıca tebrik ediyorum” dedi.

“AREV Koleji olarak bilim, sanat ve sporda iz bırakan nesiller yetiştiriyoruz.”

AREV Kolejleri Yönetim Kurulu Başkanı ve yaraşmaların gerçekleştirildiği Beylikdüzü Spor kompleksini bölgeye kazandıran Beylikdüzü kurucu Belediye Başkanı Vehbi Orakçı da müsabakaların ardından tüm hocaları ve öğrencileri tek tek tebrik ederek, “Spor hayata tutunmanın, azimli olmanın, sabrı öğrenmenin, iradeyi kuvvetlendirmenin en isabetli ilacı, ruh ve beden sağlığımız için de en doğal şifa kaynağıdır. Biz bu anlamda AREV Kolejleri ve AREV Vakfı olarak sporu oldukça önemsiyor, hocalarımızı, sporcularımızı, gençlerimizi, çocuklarımızı hararetle destekliyoruz. Sene başında Beylikdüzümüzün nitelikli spor kulüplerinden Smaç Yüzme Kulübüyle birlikte çalışma kararı aldık. Hamdolsun meyvelerini topluyoruz. Bugün Ülke çapındaki başarılarıyla göğsümüzü kabartan, dereceye girerek 28 madalyayı ilçemize kazandıran öğrencilerimizi, sporcularımızı, hocalarını ve kıymetli ailelerini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Hedefimiz tüm öğrencilerimizi akademik başarının yanı sıra yeteneklerine göre en az bir branşta lisanslı sporcu yaparak, bedensel ve ruhsal disiplin, rekabet, takım ruhu ve mücadele azmiyle başarıya ve sağlıklı yaşama odaklanmış bir nesil olarak yaşama hazırlamak. AREV Koleji olarak bilim, sanat ve sporda iz bırakan nesiller yetiştiriyoruz” dedi.

Daha detaylı bilgiye www.arevokullari.com adresinden ulaşılabiliyor.

5
Site tanıtımları / Turkiyeresellers ile Takipçi Satın Alma
« on: March 11, 2021, 01:04:41 PM »

Turkiyeresellers, fenomen olmak isteyen kişilere ilk adımlarını atmasında yardımcı olan özel bir servistir. Eğer bir sosyal medya ünlüsü olmak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey içerik üretmek olacak. Etkileşim seviyenizi ve beğeni sayılarınızı Turkiyeresellers yönetiyor ve bu sayede siz etkileşimle uğraşmak yerine içeriklerinize önem vererek büyümeye başlıyorsunuz. Turkiyeresellers resmi sitesi üzerinden oldukça uygun fiyatlara yüksek sayıda takipçi satın almak da mümkündür. Ayrıca Turkiyeresellers firmasının sağladığı hizmetlerden faydalanmak için yapmanız gereken tek şey, resmi siteye üye olmak! Hemen resmi Turkiyeresellers sitesine üye olarak takipçi satın alma işlemini başlatabilirsiniz.

Takipçi Satın Almanın Faydaları

Takipçi satın almanın birçok faydası bulunmaktadır. Örneğin, etkileşim seviyesini yükseltmeye çalışırken içerik üretmeye vakit bulamayan Influencer’lar, Turkiyeresellers sayesinde artık çok daha kaliteli içerikler üretiyor. Popüler sosyal medya uygulamalarında ünlü biri olmak bazen oldukça zorlayıcı olabiliyor. Mesela, her ne kadar kaliteli içerik üretseniz de bazen etkileşim seviyeniz düşük olabiliyor. İşte bu gibi durumlarda profesyonel bir yardım eli almanızda fayda var. Eğer etkileşim seviyenizin düşük olmasından şikâyet ediyorsanız, sosyal medya takipçi satın alma işlemini başlatmanız, büyümenize yardımcı olacaktır. Turkiyeresellers olarak Türkiye’nin en uygun fiyatlı takipçi satışı yapan firmalarından birisiyiz. Uygun fiyatlarımız ve hızlı teslim seçeneğimiz ile bizi seçerek bir sosyal medya fenomeni olma yolunda ilk adımlarınızı atabilir ve hızla büyümeye başlayabilirsiniz.
Hemen siz de sosyal medya takipçi satın alma için https://turkiyeresellers.com/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.

6


Marmara koli sanayi, tam 29 yıldır karton kutu, kargo ve mukavva kutusu üreten köklü bir firmadır ve tüm üretimlerinde zamanında teslime oldukça önem verir. Üretilen ürünlerin istenilen zamanda teslim edilmemesi büyük sorunlara yol açabilir ve Marmara koli sanayi, bu ciddiyetin bilincindedir. Ayrıca koli sektöründe çok fazla rakip firma olduğu için fiyatlar bazen pahalı olabiliyor fakat endişelenmeye hiç gerek yok! Marmara koli sanayinin belirlediği piyasa fiyatları ile hem uygun hem de kaliteli hizmet almak mümkün. Ayrıca Marmara koli sanayi, istenilen her türlü ebatlara göre mukavva kutu üretimi de yapmaktadır.

Karton Kutu Üretimi

Karton kutu, hemen hemen her alanda kullanılan ve en çok tercih edilen modellerimizden bir tanesidir. Marmara koli sanayi olarak her türlü ebatlara göre karton kutu üretimi yapmaktayız. Kutu imalatı sektöründe çok uzun yıllar boyunca hizmet vermenin kazandırmış olduğu tecrübe, ürünlerimize de yansımaktadır. Koli ve kutu modellerimizin hepsi, A derece kaliteye sahiptir.

Kargo Kutusu Üretimi

Kargo kutusu, her E ticaret sitesi için büyük bir gereksinimdir. Marmara koli sanayi olarak istenilen her türlü ebatlara göre kargo kutusu üretimi yapmaktayız. Kargo kutularının kaliteleri üst seviye olmalıdır çünkü bu tarz kutular, E ticaret sitesi müşterileri için oldukça önemlidir. Ürettiğimiz her türlü kargo kutusu modeli A seviye kalitesindedir ve oldukça dayanıklıdır. Sitemiz üzerinden her türlü model için fiyat teklifi alabilirsiniz.

7


KarayelForum 2019 Dan beri siz kullanıcılarına hizmet vermektedir.KarayelForum.Net adresinde Her türlü içerikleri bulabilirsiniz.
 PHP,HTML,ASP Temalarıyla öne çıkan karayelforum.net son günlerde rakiplerinin önüne geçecek bir adım attı.

Ücretsiz Hosting (Plesk Panel)

KarayelForum Ekibi Kullanıcılarına Özel 30 Konusu Olan Bütün Üyelerine Ücretsiz Sınırsız Hosting Sağlar.


Ücretsiz Teamspeak3 (Teaspeak Her Sürüm Girebilir)

30 Konu + 35 Yorumu Olan Bütün Kullanıcılar İstek Üzerine Teamspeak3 Ve Ya SinusBot Alabilir.


Reklam Alanı (Header + Footer)

Sitemiz Gün Geçtikçe Büyümekte günlük tekil 300 ila 600 arası sende karayelforum'da 1 Gün Aktiflik + 40 Konu Paylaş Ücretsiz Reklam Ver !

Header Backlink

90 Konusu ve 120 Yorumu Olan Kullanıcılar Header'a Kendi Websitesine Link Çıkışı Sağlayabilir.

Detaylı Bilgi İçin www.karayelforum.net

8
Site tanıtımları / Adana mobilya
« on: March 09, 2021, 02:30:49 AM »




Adana Mobilya Mağazası, Abidinpaşa Caddesinde geniş ürün yelpazesine sahip mağazasında hizmet vermektedir. Weltew Home ve Beko markaları ile işbirliği içerisinde sizlere en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla sunmaktadır. Beko Beyaz Eşya ve Weltew Home mobilya mağazalarını içinde barındırmaktadır. Oturma grubu, yatak odası takımı gibi mobilya ihtiyaçlarınız ve buzdolabı, ankastre çamaşır makinesi gibi beyaz eşya ihtiyaçlarınız için sizleri mağazamıza bekliyoruz.

Adana ve çevresinde mobilya ve beyaz eşya ihtiyaçlarınızı en ince ayrıntısına kadar mağazamızdan temin edebilirsiniz. 2021 yılı en şık ve modern mobilya modellerini barındıran showroom alanımızda evinizi nasıl dekore edebileceğiniz hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Adana mobilya sektöründe yılların verdiği tecrübe ile sizlere her zaman hizmet vermekten memnuniyet duyuyoruz. Beyaz eşya ihtiyaçlarınız için son teknolojiye sahip Beko markalı ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. Adana Bayramlar Mobilya olarak her bütçeye uygun çözümlerimizle her daim kaliteli hizmet anlayışımızla siz müşterilerimizin hakları konusunda hassasiyetimizle kurumsal misyonumuzu her daim koruyoruz.

Adana Mobilya mağazaları arasında her türlü ihtiyacınızı karşıyalayabileceğiniz Bayramlar Mobilya mağazamızda her türlü ev ihtiyacınızı bulabilirsiniz.

Detaylı Bilgi İçin: https://www.bayramlarmobilya.com.tr/

9
Site tanıtımları / Ankara Böcek İlaçlama için Doğru Tercih
« on: March 09, 2021, 02:24:25 AM »



Şirketimiz 1990 yılından itibaren Türkiye’nin en büyük hizmet firmalarında üst düzey yöneticilik yapmış, profesyonel bir ekip tarafından 2008  yılında kurulmuştur.
Eğitimli ve tecrübeli doğaya ve çevreye duyarlı farklı ve yenilikçi üretken kadromuzla, sizlere Proje, Ürün Tedariği, Saha Eğitimleri, Teknik Eğitimler  Şehirsel Alanda Entegre Haşere İlaçlama  ve Kemirgen Kontrol Ankara Böcek İlaçlama Hizmetleri ,Dezenfeksiyon Hizmetleri Su Deposu Temizliği ve Dezenfeksiyon işlemi hizmetlerini işinin uzmanı personellerimiz ile vermekteyiz

İşinin uzmanı kadromuzla, sizlere hizmetleri vermekten mutluluk duymaktayız
Gezgin ilaçlama olarak Halk sağlığı alanında zararlılarla mücadele kapsamında kemirgen, yürüyen ve uçan haşerelerin kontrolü konusunda dünya lideri üretici firmalarla çalışmaktadır. Marka değeri yüksek olan ithal markalı ilaçları kullanmaktayız.

Problemlere etkili, sistemli, teknik çözümler üreten GEZGİN İlaçlama , sektörde başarısını kanıtlamıştır. haşere mücadelesi konusundaki deneyimlerini ve birikimini tüm Türkiye'de başarıyla sürdürmektedir.

MİSYONUMUZ

En yüksek kalitede hizmet anlayışı ile beden akıl ve ruhuda katarak insan hayatını kolaylaştırıp değer katmak için varız. Ankara ve diğer tüm illerde böcek ilaçlama Meslek hayatını benimseyen haklarının ve sosyal sorumluluğunun bilincinde, her zaman öncü ve yenilikçi uygulamalar ile karşınızdayız. Ankara da kurulmuş firmamızla Ankara böcek İlaçlama Haşere İlaçlama Dezenfeksiyon Hizmetleri ile tüm illerde GEZGİN ilaçlama olarak çağdaş, güvenilir, çevreye duyarlı, müşteri haklarına saygılı, servis ve eğitim veren, şirket çalışanlarının her türlü sosyal hak ve eğitim ihtiyacına katkıda bulunan, müşterilerinin, tedarikçilerinin ve çalışanlarının mutluluğunu sürekli ve tam olarak sağlamayı ortak sorumluluk anlayışı içinde kabullenen, sürekli yenilikçi ve sürekli kendini geliştiren bir kuruluş olmayı misyon olarak üstlenmiştir. Ankara Böcek İlaçlama Firması olarak Haşere İlaçlama ve Dezenfeksiyon konusunda lider İşletmeyiz





VİZYONUMUZ

Temel kalite politikalarımız çerçevesinde oluşturduğumuz hizmet stratejilerimiz ışığında, verdiğimiz kaliteli hizmetle ileri ve saygın bir kuruluş olarak; müşteri tercihlerinde bir numara olmak ve çalışanlarımız, müşterilerimiz, tedarikçilerimizle; güvenli, huzurlu, şeffaf ve demokratik bir ortam yaratarak bunun sürekliliğini sağlamaktır.

TEMELDEĞERLERİMİZ

Ankara ve diğer illerde  Böcek İlaçlama Haşere İlaçlama iş ahlakı, iş felsefesi, iş yapma politikaları gibi konuları şirketin ana düşüncesi olarak ele almış ve belirli değerler sistemi yerleştirmiştir. Bu değerler sistemi, günün koşullarına göre çeşitlilik göstermekte ve ona göre geliştirilmektedir. Şirket kültürüne şirket sahibi ilk olarak şirkette çalışan tüm elemanlarımız tarafından benimsenmiş ve sahip çıkılmaktadır.
GEZGİN İLAÇLAMA HİZMETTE GÜVEN VE ÇÖZÜM SUNMAKTADIR.

KALİTE POLİTİKAMIZ / BELGELERİMİZ

TSE (HYB) Hizmet Yeterlilik 
ISO 9001-14001-45001 Belgeleri
Biyosidal Ürün Uygulama İzin Belgesi(Sağlık Bakanlığı Ruhsatı)
Biyosidal Ürün Uygulayıcı Sertifikaları
3. Sahis Sigortası

HİZMETİ ALANLARIMIZ

Kamu Kurumları
Belediyeler
Rezidanslar
Sağlık Kuruluşları
Site Bina ve Konutlar
Marketler
Kafeler
Fabrikalar
İşyerleri

10
Site tanıtımları / Çankırı ve Kastamonu Uygun Otobüs Bileti
« on: February 26, 2021, 10:15:50 PM »

Çağdaş Güven Turizm Çankırı- Kastamonu- Ankara- İstanbul- Antalya-İzmir ve Samsun arası seferleri ile sizleri güvenli bir şekilde gideceğiniz adreslere ulaştırmaktadır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firma genç ve dinamik bir ekiple tüm yolculuklarınızda sizlere eşlik etmektedir.
Çağdaş Güven Turizm ile yapmış olduğunuz tüm yolculuklarda sizlerin güvenli yolculuk yapması ile birlikte konforlu bir yolculuk yapmanız da hedeflenmektedir. Uzun saatler sürecek olan otobüs yolculuklarında kendinizi evinizde hissedebileceğinizi bir ortam sunulmaktadır. Konforlu ve rahat yolcu koltukları ve istediğiniz her an sizinle olan muavin ekibi sayesinde uzun yolculuklardan keyif alabilirsiniz.

Çankırı Otobüs Bileti

Büyük şehirlerden Çankırı’ya gelmek isteyen herkes Çağdaş Güven Turizm resmi web sayfasına giriş yapabilir. Buradan Çankırı ve Kastamonu merkezli olacak şekilde online bilet alımı yapabilir. Online Çankırı Otobüs Bileti ile sizlere keyifli bir yolculuk sunulmaktadır. Kastamonu Otobüs Bileti araştırmalarınızda da Çağdaş Güven Turizm ile iletişime geçebilirsiniz.
Bölgenin en konforlu ve güvenilir seyahatlerini, en uygun fiyatlarla Çağdaş Güven Turizm aracılığı ile yapabilirsiniz. Uzun yol konusunda tecrübeli olan kaptanlar ve yolculuğunuzun en iyi şekilde geçmesi için tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak olan araç içi kabin personeli ile birlikte uzun yolların tadını çıkarın.

11
Site tanıtımları / Dış Mekan Neon Tabela
« on: February 25, 2021, 09:55:00 PM »

İçleri seyreltilmiş neon gazı veya benzeri ile dolu camdan yapılmış küplerden veya ampullerden oluşan ve elektrikle beslenen neon aydınlatmalar soğuk katot gaz yük boşaltması denilen lamba sınıfına girer.  Neon tüplerinin iki ucu düşük basınçta Metal elektrotlarla mühürlenmiş olup içleri belirli gazla doldurulur. 
Neon Aydınlatma ve Tabelacılık

Neon kavramı 1910 yılında ortaya çıkmış olup o yıllarda Paris'te bulunan Grand Palais’e ait olan avluda bulunan sütunları aydınlatmak amacıyla kullanılmıştır.  Daha sonrasında ileriki zamanlarda iş dünyasında reklamcılık ve tabelada ne onların büyük bir öneme sahip olunacağı düşürmüştür.

1923 yılında Birleşik Devletler de Los Angeles’ta bir araç dükkanı için 2 adet neon tabela kullanılmaya başlanması ile araç dükkanı müşteri trafiğine uğramıştır. Kullanılan dış mekan neon tabela herkes tarafından çok ilgi çekici bulunurken bu ilgi çekiciliğini işadamları neon lambaların reklamcılık ve tabelalarda üstün bir başarı sergileyeceğinin farkındaydılar. Günümüzde hala birçok kişi tarafından tercih edilen neon lambalar kimi zaman evlerimize kimi zaman ağaçları süslemek için, çoğunlukla da söz konusu dükkanın reklamını yapmak için tabelalarda kullanılmaktadır. 

Neon Lambalar ve Plazma Ekranlar

İlerleyen zamanlarda neon lambaların Küçük boyutlu negatif bölümleri wd esnek elektronik özellikleri keşfedilmiş ve bu erken keşifte plazma ekranlarının ortaya çıkmasını sağlamıştır. 1964 yılında illinois Üniversitesi tarafından Plato Eğitim amaçlı bilgisayar sistemi için geliştirilen tek renkli nokta matrisli paneller plazmanın oluşumunu sağlamıştır. Bu sayede dış mekan neon tabela artık farklı alanlarda da kullanılmaya başlanmıştır.
Neon Lambaların Kullanıldığı Farklı Yerler
Neon lambaları cihaza veya ortama elektriğin geldiğini gösteren pilot lambalarda kullanılmaktadır, aynı zamanda Farklı renkler elde etmek amacıyla boyanmış floresanların içine yerleştirilen neonlar birçok kişi tarafından evlerinde veya iş yerlerinde dekoratif amaçlı olarak kullanılmaktadır. Zamanlayıcılar ve hafıza elemanları gibi sistemlerde devrelerde kullanılır. Nixie tüpü sayesinde aynı ekranda ardı ardına çıkan sayıların gösterimini sağlamaktadır. Genelde dış mekan neon tabela çok tercih edilmektedir.

Işık Sanatçılığı

1990'larda neon aydınlatma bir ışık sanatı olarak, Arjantin'de kendine sağlam bir yer edinmiştir. Dış mekan neon tabela büyük bir öneme sahip olan neon aydınlatma zamanla artık sadece tabela var ya da duvar süsü olarak değil bir sanat türü olarak da kendini göstermiştir.  Birleşik Devletler müzelerinde neon aydınlatma ve neon aydınlatma sanatına önem vererek müzelerine ve müze girişlerini bu şekilde süslemeye başlamışlardır.  Aynı zamanda bu müzeler artık kullanılmayan neon tabelaları bulup sergileyerek sanatının yok olmasını engellemeyi amaçlamaktadırlar. 

Neon Tabelaları Nasıl Yapılır?

Neon tabelalar yaratmak için öncelikle neon çubukları ateşte kıvrılarak şekil alır. Bu şekiller siparişler üzerine dekoratif desenler, semboller yazılar olabilir. Daha sonrasında floresan camın içerisinde bulunan hava çekilir, hava boşaldıktan sonra minik floresan camın içerisine kırmızı renkte bulunan neon gazı eklenir.
İlk etapta kırmızı renkte bulunan neon gazının istenilen rengi alması için argon gazı kullanılır. Neon lambalarının canlı renklerde ve parlak görünmesi için sağlıklı elektrik verebilecek trafolara ihtiyaç duyulur. Ne onların uzun ömürleri ve dikkat çekici estetik görünümleri sayesinde çok tercih edilen bir reklam aracıdır.
Neon tabelasını eğer ki dış mekan neon tabela olarak kullanacaksanız doğal koşullardan etkilenmemesi için neon lambaları korumak amacıyla izolasyon yapılması çok önemlidir. Neon lambanızın uzun ömürlü olmasından kaynaklı olarak gerekli korumalar yapıldığında neon tabelanızı ömürlük olarak kullanabilirsiniz.
Neon sanatçılığının yeri doldurulamaz kalitesi ve ilgi çekiciliği sayesinde işlerinizin çok daha fazla dikkat çekmesini sağlayabilirsiniz. Evinizin istediğiniz köşesine belirlediğiniz desen ve modellerde yapılan neon ışıklar ile farklı bir hava katabilirsiniz. Sadece evinizin için değil bahçenizde veya balkonunuzda neon tabelaları tercih ederek farklı ambiyanslar yaratabilirsiniz

Siz değerli Misafirlerimizi Sitemizede Bekleriz  https://kilicneonreklam.com/

12
Site tanıtımları / GenelPara – Borsa ve Hisse Yorumları Sitesi
« on: February 25, 2021, 07:30:27 PM »

GenelPara borsa yatırımcıları için teknik analiz ve yatırım önerileri veren türkiyenin yeni nesil yatırımcı sitesidir.
"Borsa" terimi genellikle Dow Jones Industrial Average veya S&P 500 gibi büyük borsa endekslerinden birini ifade eder . Her bir hisse senedini takip etmek zor olduğu için, bu endeksler borsanın bir bölümünü içerir ve performansları tüm piyasanın temsilcisi olarak görülür.
Borsanın düştüğünü veya borsanın gün boyunca yukarı veya aşağı kapandığını söyleyen bir haber başlığı görebilirsiniz. Çoğu zaman, bu, borsa endekslerinin yukarı veya aşağı hareket ettiği, yani endeksteki hisse senetlerinin bir bütün olarak değer kazandığı veya kaybettiği anlamına gelir. Hisse yorumları senedi alıp satan yatırımcılar, hisse senedi fiyatlarındaki bu hareketle kar elde etmeyi umuyorlar.
Borsanın nasıl çalıştığının ardındaki kavram oldukça basit. Bir müzayede evi gibi işleyen borsa, alıcıların ve satıcıların fiyatları müzakere etmesine ve ticaret yapmasına olanak tanır.
Borsa, bir borsa ağı aracılığıyla çalışır - New York Borsası'nı veya Nasdaq'ı duymuş olabilirsiniz. Şirketler, hisse senetlerinin hisse senetlerini ilk halka arz veya halka arz adı verilen bir süreç aracılığıyla bir borsada listeler . Yatırımcılar, şirketin işini büyütmek için para toplamasına izin veren bu hisseleri satın alır. Yatırımcılar daha sonra bu hisse senetlerini kendi aralarında alıp satabilir ve borsa, listelenen her bir hisse senedinin arz ve talebini izler.
Bu arz ve talep, her bir menkul kıymetin fiyatını veya borsa katılımcılarının, yatırımcılar ve tüccarlar, almaya veya satmaya istekli oldukları seviyeleri belirlemeye yardımcı olur.
Alıcılar bir hangi hisse alınır veya ödemek istedikleri en yüksek tutarı sunar; bu, genellikle satıcıların karşılığında "istediği" miktardan daha düşüktür. Bu fark, alış-satış yayılımı olarak adlandırılır. Bir ticaretin gerçekleşmesi için bir alıcının fiyatını artırması veya bir satıcının fiyatını düşürmesi gerekir.
Bunların hepsi karmaşık gelebilir, ancak bilgisayar algoritmaları genellikle fiyat belirleme hesaplamalarının çoğunu yapar. Hisse senedi satın alırken, komisyoncunuzun web sitesinde teklif verme, sorma ve teklif sorma yayılımını göreceksiniz, ancak çoğu durumda, fark kuruş olacak ve yeni başlayanlar ve uzun vadeli yatırımcılar için fazla endişe yaratmayacaktır.

13
Site tanıtımları / İzmir halı yıkama tavsiye
« on: February 23, 2021, 08:01:58 PM »


İzmir sokakları artık halı temizleme işi için uygun değil. Bundan dolayı İzmir halı yıkama tavsiye listesinde ilk sırada firmamız yer almakta. Artık halı yıkama zorluğunu yaşamak zorunda kalmayacaksınız.


İzmir’ un bir mega kent olması ile birlikte artık her sokakta düzeni bozan unsurlara izin verilmemeye başlandı. Zaten büyük bir zorluk taşıyan halı temizleme eziyeti artık günlük hayat içerisinde pek çok kişinin stresli zamanlar yaşamasına neden olmakta. Bu etkenlere bağlı olarak artık halı yıkama evlerde yapılmayacak bir hale gelmiş durumda. Firmamızın sağladığı pek çok avantaj sayesindede artık İzmir halkı gözünü kırpmadan çok daha özenli olarak temizlik sağlayan halı yıkama makinalarını tercih etmekte. Bu özel hizmetle birlikte artık halı yıkamak oldukça kolay bir hal almış durumda

Firmamız son teknoloji halı yıkama makinalarını kullanmaktadır. Bir fabrika olarak hizmet veren şubelerimizde halılara el değmeden mükemmel bir temizlik yapılmaktadır. Halı yıkama makinalarının sağladığı bu özel temizlik sayesinde artık elde yıkamadan çok daha iyisine sahip olmak mümkün. Fırçalama sisteminde birden fazla fırça kullanılması gibi unsurlar halılarda çok daha iyi bir temizlik sağlamakta.


Ayrıca kullandığımız her malzemedede tamamı ile halılara uygun olan kimyasallar kullanılmakta ve bu sayede halılarınıza hiç bir zarar gelmemektedir. Halılarınıza zarar gelmemesi durumu öncelikli olarak renk solmasını ve tüylerde kayıplara yol açma durumunu ortadan kaldırmaktır. Elde yıkamanın verdiği etkiler artık tamamı ile ortadan kaldırılabilir.


Buca halı yıkama tavsiye listesinde ilk sırada yer almamızın en büyük nedenini bu durumlar oluşturmakta. Artık halılarınızı temizlemek için büyük bir çaba içerisine girmenize gerek kalmadan sadee bir telefonla sorununuzu halledebilirsiniz. Artık halılarınızı evinizden alıp tekrar evinize kadar bırakan firmamız yorulmanız için hiç bir nedeni ortada bırakmamakta. Tek yapmanız gereken bizleri aramak ve hemen hizmet talep etmek.


Artık İzmir’ un her semtinde bu mükemmel hizmetle karşınızdayız. Tüm halı yıkama gerçeklerini ortadan kaldıran firmamız artık halı yıkamayı çok farklı bir boyuta taşıyor.Bornova halı yıkama  Hemen arayın bu mükemmel hizmetten faydalanın. Artık halı yıkamak çok daha kolay !


14
Site tanıtımları / Donanım ve Sistem üzerine ufacık bir blog :)
« on: February 23, 2021, 05:16:12 PM »
Sistem ve donanım incelemeleri yapıldığı server kurulum ve konfigürasyonlarının anlatıldığı, sistem sorunlarının çözümleri yer aldığı ufak bir Crack34 blog sayfası.


Sistem ve donanım üzerine aradığınız herşey bizde  https://www.crack34.com

15
Site tanıtımları / toptan pilav siparişi
« on: February 22, 2021, 09:17:12 PM »

Toptan pilav siparişleriniz Uzman Şeflerimiz tarafından lezzetle, hijyenik koşullar altında uzman kontrol sistemiyle hazırlanmaktadır.
Hizmete başladığımız günden bu yana lezzet ve kalite odaklı, en seçkin pirinç ve malzemelerimiz ile tadına doyulmayacak Sade Nohutlu Pilav, Tavuklu pilav, Tavuklu pilav menü, tavuklu dönerli pilav menü çeşitlerimiz ile toptan pilav verdiğimiz tüm iş ortaklarımıza daima en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyoruz...
Pilavcı Murat, toptan pilav siparişi talepleriniz doğrultusunda iş toplantıları, açılışlar, seminerler, bayi yemekleri, dernek toplantıları,pilav günü ve Özel günlerinizde Mevlüt pilavı Sünnet pilavı , nişan pilavı, düğün pilavı, cenaze pilavı gibi ihtiyaç duyduğunuz her alanda toptan pilav siparişi hakkında bilgi almak, veya toptan pilav sipariş vermek için İletişim sayfamızda yer alan bilgilerden bizimle irtibat sağlayabilirsiniz.
Pilavcı Murat Toptan pilav siparişlerinizde sizlere en iyi hizmeti sunmaya çalışmaktadır.
 
Firmamız İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası tüm semtlere pilav dağıtımı hizmeti vermektedir.
Adres : Rami Yeni Mah. Reşadiye Cad. No:62/-B Rami - Eyüp / İstanbul
Mail : info@pilavcimurat.com
Mobil : 0553 726 56 82 - 0541 854 07 34

Pages: [1] 2